Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Geçmiş olsun canım. Korkma benim 2 hafta ara vardı şimdi bir hafta. Zamanla kapanır yeter ki sağlıklı olsun. İçini ferah tut.

Merhaba kızlar bi sorun olsa nasıl anlarız içimde kötü bir his var neden anlamadım kanamam YÖK bişey olsa ksnama gelir demi

Bence de canım bebişi üzme artık. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim kızımda da plasenta aşağıdaydı en başta. Zamanla yukarı çıktı. Hayırlısı olsun. Bebişler sağlıklı olsun yeter ki gerisi önemli değil.
İsminiz de ilginçmiş. Bi hikayesi falan var mı? Bizim çocukların da birer ismi bizim isimlerimiz. Yani oğlana babası kendi ismini verdi. Kıza da ben. Üçüncü de öyle olacak Allah nasip ederse :)

Merhaba kızlar bi sorun olsa nasıl anlarız içimde kötü bir his var neden anlamadım kanamam YÖK bişey olsa ksnama gelir demi

Merhaba canım. O his bende de var sürekli. Hormonlardan herhalde. Ben de öyle rahatlatmaya çalışıyorum kendimi kanama falan olur diye. İnşallah iyidir bebişlerimiz

Oglmdada 3bucuk aylktm hssettm ama unutmusum :) ama harektlnmedr kesn cnku atma seklnde dgl alt krnda hrektlnme gecen gnde sagtarafmdn sislik oldu snra baktm dgstrdi yerni bebisim
Kaç haftalıksın cnm bende elliyorum ama göremiyorum..ve hissedemiyorum ama ilklerde 21 haftadan itibaren ilk olmayanlarda 16 dan itibaren diye okudum belki 1-2 hafta değişebilir

Kilo durumu nedir arkadaslar 12.haftayi bitirenler yani ilk trimestr dönemi kac kilo alarak kapattı veya hiç almadımı bunun üzerine konusabiliriz veya kim ne kadar aldı mevcut durum
ben 2-3 kilo aldığımı düşünüyorum net bilememem hamilelik başında 57 civarı iken sonra 56 yarttığımda oldu şimdi 59 küsurlarda görünüyor tartıda ..bu hafta 60 olur sanırım ama çok iştahım yok bulantı ve mide ekşimesi yanması var ondan herşeyi yiyemiyorum tost vs ağırlıklı beslenme olduğu için de olabilir...

amin canım aramıza hoşgeldin bende bulantısı olanlardanım arada kusmalarım da var.. inşallah bebeklerimiz sağlıklı olsun da tabi dileğim çok kilo almamak bir yandan da...

canı gönülden amin cnm birde 5-6 cm boyunda tüm organlarının olduğunu düşünmek çok etkiliyor beni..

benimde kuru beslenmeden kaynaklandığını düşünüyorum

Geçmiş olsun canım aynılarını düşükte yaşadım ve gece boyunca gelmedi doktor sabahta karından göremedim alttan bakacağım dedi ben ekrana bakmaya çalışırken içimden parça almış şimdi kürtaj bile yaptığını düşünüyorum ben bağırmaktan ve terden sırılsıklam oldum.. oysa bana dese alacağım ben başka doktora da gösterme şansım olurdu artık yaşıyorsa da düşmüşse de vebali onun. odasına geçince ben ebbek kesin düştü mü dedim parça aldım dedi ama benim kanamalarımda hiç parça gelmedi.. epey zor bi dönemdi.. bazı şeyleri sonradan düşünüyorsun.
bebeğinde ki 2 günü takma benim 1 hafta gerideydi bu hafta günüme eşit çıktı cnm.. çok geçmiş olsun bol su içmeye çalış ve dinlen...

Çok teşekkür ederim. Koskoca üniversite hastanesinde gece icin tek doktor nasil olmaz? O degil hemsireler kendi basina beni ac biraktilar sabah kurtaj olur diye.. Bi de odalarında uyuyup kapıyı kilitlemisler sabaha kadar boş serum kolumda bekledim.. bir hafta sonra tekrar gittigimde bashekimlik dekanlik rektorluk hepsi icin sikayet dilekcesi verecegim. Olmadi bakanlik basbakanlik.. Doktor hastane konusunda çok bunaldim. Özelde para icin yapmadiklarini bırakmıyorlar devlette bunlar oluyor..

Çok teşekkür ederim canım insallah.. Ayy o da çok güzel fikirmis Kümbet yaylasini duymustursun belki. Işte o yaylada doğup Karadeniz e akan Aksu nehri var. Sevgiliyken o nehri takip eden yolla ben esime eşim bana gelirdi. Aksu ismine o zaman karar vermiştik. Esim cem ismini niye seçti bilmiyorum ama ben Mircan ismini sesini ve çalışmalarını çok sevdiğim müzisyenden dolayı istiyorum. Ninni de soyluyor hatirlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…