Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Insallah kuzum bende buraya ocak annesi olarak ilisebilirim insallah banada nasip olmustur insallah canim nasil sevindim senin adina anlatamam gozumden yas akti mutluluktan uzun zamandir ozelden yazisiyoruz benimsemisim seni demek sanki ken
din hamile kaldim ay herseye gozumden yas akar oldu
Ocak annesi olarak bir kisi daha var eklenecek herkese merhabalar

Sonuçlar 1 hafta sonra çıkıyor. Kan veriyorsun beta hcg ve papp-a değerlerine bakılıyor, ultrasonda da bebeğin ense kalınlığına bakılıyor bir de bildiğim kadarıyla burun kemiğinin oluşup oluşmadığı da önemli canım.
Anladım canım vajinal usg değil değil mi

hayırlı olsun canım. Benimde c.tesi kontrolüm var belli olur mu acaba diyip duruyoruz eşimle. Hatta nub teorisini duyan var mı bilmiyorum. Burada baya paylaşmışlar bizde en kötü ultrason fotoğrafından bi tahminde bulunuruz diyoruz :)
senin belli olur bence cnm doktor bana 14 haftada iyice netleşiyor dedi

Ben de ikili test için gittim doktora herşey normal görünüyordu çok şükür minik parmaklarını bile saydım ultrason ekranından, cinsiyetini sordum doktora kız gibi görünüyor ama %100 diyemem daha erken dedi :anne: bakalım hayırlısı olsun
Ne güzel cnm benim o kadar net değildi ama parmakları görünüyordu

Kızlar bugün bende doktora gittim 2 li test için çok şükür ense kalınlığı iyi dedi burun kemiği de oluşmuş kan verdim.. doktor cinsiyet için ilk kız dedi sonra erkeğe benziyor dedi.. net söylemek için çok uğraştı ama bağdaş kurup kapamış bizimki bi türlü açmadı kan sonuçları çıkınca bir daha bakacak

Kızlar bugün bende doktora gittim 2 li test için çok şükür ense kalınlığı iyi dedi burun kemiği de oluşmuş kan verdim.. doktor cinsiyet için ilk kız dedi sonra erkeğe benziyor dedi.. net söylemek için çok uğraştı ama bağdaş kurup kapamış bizimki bi türlü açmadı kan sonuçları çıkınca bir daha bakacak
Maşallah canım sağlıcakla al kucagına

İyi akşamlar güzel anneler forumda gezinirken bi konuya rastladım gebelik kesesinin konumuna göre sağ sol yani kesenin içinde ki bebeğin konumuna göre cinsiyet belirleme eğer kesenin içinde sağ tarafa yakınsa kız sol tarafa yakınsa erkekmiş? Ama 7-8-9 haftalık ultrason da belli oluyormus sizinkiler kesinin içinde hangi tarafta

Utangaç bebiş demek ki :) kan sonuçları ne zaman çıkacak canım? Bir ay geçmiş miydi kontrolünün üstünden?

İyi akşamlar güzel anneler forumda gezinirken bi konuya rastladım gebelik kesesinin konumuna göre sağ sol yani kesenin içinde ki bebeğin konumuna göre cinsiyet belirleme eğer kesenin içinde sağ tarafa yakınsa kız sol tarafa yakınsa erkekmiş? Ama 7-8-9 haftalık ultrason da belli oluyormus sizinkiler kesinin içinde hangi tarafta

Bizim bebiş sola yakın. Bakalım tutacak mı? o_O

Maşallah darısı başıma bizim sonuçlarımız da iyi çıkar inş cnm valla heyecanlandım hemen göstermezse kız diyorlar ama hayırlısı olsun.

Merhabalar kizlar uzun zmandir yazamadim ben ultrasona gore 10 haftalık oldum hepimiz icin heyecanla zman geciyor ben farkinda olmadan kol ve bacaklarima tuy dokucu kullandim ama sonra netten araştırdım ki zararliymis bir kere kullandim daha da hamilelik boyunca kullanmam bebise zarar vermemistir degil mi icim hic rahat degil taktim kafama

X