bebeğimizin doğacağı muhtemel tarihler cnm ilk mesajda ekledim seni deKızlar ne listesi bu benide ekleyin
Tünaydın cnm işdeyim bende ve bulantılı halsiz bir gündeyimKızlar günaydın. Şuanda yataktan yazıyorum. Bir posta çıkardım, mide bulantımın dışında göğüs ağrısı çekiyorum. Size tavsiyem sporcu sutyeni almayın..
Evde kullanmak özellikle gece yatarken takmak için yarım atlet tarzı pamuklu sporcu sutyenlerinden aldım. Dün sabah ağrıyla uyandım göğüslerimin üzerine yattım sandım. Bu sabah da acı ve ağrıyla uyanınca sutyenden olduğunu anladım. Hiç işe yaramıyorlar desteklemedikleri için ağrı yapıyorlar. Daha önce aldığım pamuklu süngersiz sutyenlere devam..
Hayırlı olsun canım :) bende çok merak ediyorum ya günler geçmiyor ama bana daha çok erken gibi geliyor.. Demek seninki tam belli oldu ne güzel :))Kızlar bugün doktora gittim ama ultrasyon doktoruna baktı erkek gördü :) %90 ihtimalle erkek çünkü baya belirgin organı dedi :))))
Saol canım darısı az kalmış tabi senin başına ben geçen gün gitmiştim 12+4 te görünmedi ama bugün tam 13 oldu orda da çıktı tam 13 olduğunda bi göster istersenHayırlı olsun canım :) bende çok merak ediyorum ya günler geçmiyor ama bana daha çok erken gibi geliyor.. Demek seninki tam belli oldu ne güzel :))
Bi on gün sonra falan randevum var zaten canım inşallah görünür yaa. O zaman 13+3 falan oluyor ama ultrason da bir hafta geri görünüyor. Bilemedim ki..Saol canım darısı az kalmış tabi senin başına ben geçen gün gitmiştim 12+4 te görünmedi ama bugün tam 13 oldu orda da çıktı tam 13 olduğunda bi göster istersen
İlk öğrenen sen oldun yani aramızda :) bence isimlerin karşısına cinsiyetleri de yazalım ne dersiniz kızlar :) her seferinde sormayalım diyeSaol canım darısı az kalmış tabi senin başına ben geçen gün gitmiştim 12+4 te görünmedi ama bugün tam 13 oldu orda da çıktı tam 13 olduğunda bi göster istersen
Hayırlı olsunKızlar bugün doktora gittim ama ultrasyon doktoruna baktı erkek gördü :) %90 ihtimalle erkek çünkü baya belirgin organı dedi :))))
hayırlı olsun canım. Benimde c.tesi kontrolüm var belli olur mu acaba diyip duruyoruz eşimle. Hatta nub teorisini duyan var mı bilmiyorum. Burada baya paylaşmışlar bizde en kötü ultrason fotoğrafından bi tahminde bulunuruz diyoruz :)Kızlar bugün doktora gittim ama ultrasyon doktoruna baktı erkek gördü :) %90 ihtimalle erkek çünkü baya belirgin organı dedi :))))
Kızlar bugün doktora gittim ama ultrasyon doktoruna baktı erkek gördü :) %90 ihtimalle erkek çünkü baya belirgin organı dedi :))))
Evet ben duydum ama bebeği o pozisyonda yakalamak çok zormuş. Bende senin gibi düşünmüştüm :)hayırlı olsun canım. Benimde c.tesi kontrolüm var belli olur mu acaba diyip duruyoruz eşimle. Hatta nub teorisini duyan var mı bilmiyorum. Burada baya paylaşmışlar bizde en kötü ultrason fotoğrafından bi tahminde bulunuruz diyoruz :)
Ben ilk kız bebek gördüm sonra ikiz erkek bebek :) çok düşünmekten mi acaba :)Ayy çok sevindim hayırlı bir evlat olsun inşallah valla eşim de ben de rüyamızda hep erkek görüyoruz bakalım bizimki ne olacak
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat eylesin inşallah :) darısı bizlere merak etmeden yapamıyor insan :)Kızlar bugün doktora gittim ama ultrasyon doktoruna baktı erkek gördü :) %90 ihtimalle erkek çünkü baya belirgin organı dedi :))))
Nasıl yapılıyor o test canım. Sonuçları hemen mi çıkıyor.Ben de ikili test için gittim doktora herşey normal görünüyordu çok şükür minik parmaklarını bile saydım ultrason ekranından, cinsiyetini sordum doktora kız gibi görünüyor ama %100 diyemem daha erken dedibakalım hayırlısı olsun
Merak ettim cinsiyetini canım yazmamışsın :)slm kızlar. ben de sizin gibi meleğini bekleyenlerdenim. bana da dr um 12 haftada cinsiyeti %80 ihtimalle söyledi. eşim nerden anladınız deyince bi bölgeyi gösterdi burası cinsel organın oluşacağı, burası dik olursa erkek daha yatık olursa kız olur muhtemelen dedi. sonra forma girmeye başladım, nub teorisi diye birşey varmış. sanırım onu dedi doktorum. girdiğiniz ultrason iyiyse, doktorunuz tecrübeliyse ve tabii ki bebeğinizin pozisyonu uygunsa 12.haftadan itibaren cinsiyet belirlenebilir
Sonuçlar 1 hafta sonra çıkıyor. Kan veriyorsun beta hcg ve papp-a değerlerine bakılıyor, ultrasonda da bebeğin ense kalınlığına bakılıyor bir de bildiğim kadarıyla burun kemiğinin oluşup oluşmadığı da önemli canım.Nasıl yapılıyor o test canım. Sonuçları hemen mi çıkıyor.