Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Allah rahmet eylesin! Dedesinin yerine bebeğin geliyor... Ben de babamı kaybettim ertesi sene oğluma kavuştum. Rabbim hayırlı ömürler yaşamış olmayı nasip etsin hepimize.

Bende bugün leke olacak gbi hissettim sanki başlamış olmaya ne kullanıyorsun güneş kremi olarak

Canım çok eskiden beri nivea sun spf 50 kullanıyordum. Çile ve lekeye yatkınım. İki senedir eşimin tesadüfen aldığı bir markayı kullanıyorum. Rosense 50+ kullanıyorum. Bu daha iyi geldi bana. Açık tenliyim nivea da domates gibi kızarıp soyuluyordum. Rosense kullanınca kızarmıyorum.n
Bacaklarım için de nivea sun bronzage intense kullanıyorum.

Allah rahmet eylesin sabır versin. Babam ilk aşkım onu kaybetme ihtimalini bile düşünemiyorum. Çok üzüldüm senin için..

nasıl çekiyorsunuz canım doktor izin veriyor mu benimki benle zor konuştuğu için denemedim hiç açıkçası

Canım devlette çektim. Ben en son kız kardeşimle girmiştim karın ultrasonundan görününce eşimi de çağırsam ya dedim tamam dedi. Eşim de izin falan almadı direk ultrasonun başına geçti çekti. Bişey demedi aslında kızar mı diye hiç düşünmemiştim. Doktorumun yüzü hiç gülmüyor ama sorduklarıma çok güzel cevap veriyor hiç birşeye kızmıyor

Bi bakayım bende bunlara bende çillere yatkınım genelde..

devlette hasta fazla oluyor yorgun olabilir canım ama soruları cevaplayıp biklgili olması bile yeter di bana ben özel muayenesi olan birine geçmeyi düşünüyorum 2 li testte bi gideyim duruma göre bakarım diyorum

merhaba kızlar bayadır uğrayamadım. Şu hamilelik takvimini de bi türlü beceremedim. tarihi giriyorum bir hata oluştu diyor her seferinde . Beni de ekler misin listeye Cerenkarcım tahmini doğum tarihimiz şimdilik 26.01.2018. yarın sabah 6da yolculuğa çıkıyoruz inşallah yollarda bebeğim beni hiç üzmez de güzel bi tatil geçiririz. ordan ona da bikaç bişey almayı düşünüyorum gelince sizinle de paylaşırım hepsini. bugun 10+5 teyim bulantıların hala ara ara devam ediyo. onumuzdeki haftadan itibaren karnıma surmek ıcın bende organık hındıstan cevizi yagı almayı dusunuyorum. ilerleyen aylarda da lieracla desteklerim belki. pantolonlarımın onleri oturdugumda sıkmaya başladı. hamilelik basından beri 2 kilo almışım. bulantılardan dolayı hep karbonhidratlı seyler yiyorum sanırım ondan hepinize bulantısız sıkıntısız günler diliyorum

yapmışsın canım bende ekledim seni..inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza..bende banyo sonrası hindistan cevizi yağı sürmeye başladııom iç karnım da dar muhtemel çatlayabilir ama ben elimden geleni yapayım dedim bakalım..aktarlarda soğuk sıkım hindistan cevizi yağı buldum ben cnm tatile nereye gidiyorsun.. hangi vasıta ile yolculuk yapacaksın bizimde niyetimiz var da..eşimin izin durumunu bekliyorum

ben 1-2 tane rahat pantolon aldım cnm hatta 1 i hamile pantolonu ama biraz bol şimdilik belini kıvırıyorum.bende tost makarna nadir çorba simit vs kahvaltılık tüketiyorum benim de ondan sanırım..inşallah yakında rahatça yiyebiliriz ağzımdaki tat beni yoruyor.

Kızlar saçları benimki gibi dipleri bembeyaz olan var mı çok moralim bozuluo böle görünce boyatmak istiyorum organik boyayla ne düşünüosunuz

devlette hasta fazla oluyor yorgun olabilir canım ama soruları cevaplayıp biklgili olması bile yeter di bana ben özel muayenesi olan birine geçmeyi düşünüyorum 2 li testte bi gideyim duruma göre bakarım diyorum

Canım ben de ikili testi yaptırdıktan sonra özele de devam edeceğim. Devlet ve özeli sonuna kadar birlikte götürürüm ama devlette doğurmam. Düşük yaptığım zaman devlette kaldığım odada; iki düşük, bir rahmi alınmış teyze, bir sezeryanlı, bir bebek ve 4 refakatçı aynı odada kaldık. Tam karşı odamda hepatitli hasta vardı ve tuvaletler ortaktı..

Kızlar günaydın. Şuanda yataktan yazıyorum. Bir posta çıkardım, mide bulantımın dışında göğüs ağrısı çekiyorum. Size tavsiyem sporcu sutyeni almayın..
Evde kullanmak özellikle gece yatarken takmak için yarım atlet tarzı pamuklu sporcu sutyenlerinden aldım. Dün sabah ağrıyla uyandım göğüslerimin üzerine yattım sandım. Bu sabah da acı ve ağrıyla uyanınca sutyenden olduğunu anladım. Hiç işe yaramıyorlar desteklemedikleri için ağrı yapıyorlar. Daha önce aldığım pamuklu süngersiz sutyenlere devam..

bende araştırmada bir doktordan bahsediyorlar ona da gideyim diyorum bakalım mantıklı aslında.. 2 li gitmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…