Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

nasıl çekiyorsunuz canım doktor izin veriyor mu benimki benle zor konuştuğu için denemedim hiç açıkçası
Benim şansıma iyiydi kardeşim yanıma girdi öyle göstere göstere değil de normal çekti fark edince de şansıma bişey demedi doktor

Allah sabır versin canım benim babanın mekanı cennet olsun inşallah Allah rahmet eylesin

Allah sabır versin canım. Seni en çok toparlayacak şey bebeğin olacak. Kendini hazır hissettiğinde git hastaneye kalp atışını felan duyarsın belki en büyük tesellin olur

Evet maalesef çok ağır geçiriyorum inşallah bitsin artık başka da bişey istemiyorum..

Bende bende yokum listede muhtemel doğum tarihi :5.02.2018 2. bebeğim..başka bir bilgi lazım olursa yardımcı olurum..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm

Başın sağ olsun canım Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah ana baba hayatımızın direkleri sıcak kucaklarımız eksikleri kocaman.. Rabbim yüreğini ferahlatsın

Benim şansıma iyiydi kardeşim yanıma girdi öyle göstere göstere değil de normal çekti fark edince de şansıma bişey demedi doktor
Telefonla uzaktan çekti o zaman ben sorularımı bile zor sordum yarısına cevap alamadım bakalım yeni doktor nasıl olacak..

nasıl çekiyorsunuz canım doktor izin veriyor mu benimki benle zor konuştuğu için denemedim hiç açıkçası

Özel hastanelerde bişey demiyor dr. Devlette izin vermezler de. Ses kaydı almak iyi oluyor. Heyecandan dr un her söylediği aklında kalmıyor insanın. Bizim dr çok konuşuyordu en azından bizim için iyi oluyordu :)

Başın sağolsun canım. Allah sabır versin.

Özel hastanelerde bişey demiyor dr. Devlette izin vermezler de. Ses kaydı almak iyi oluyor. Heyecandan dr un her söylediği aklında kalmıyor insanın. Bizim dr çok konuşuyordu en azından bizim için iyi oluyordu :)
ses kaydı iyiymiş bende bi deneyeyim çantama açıp atarım olmazsa artık ne kaydederse...

Başın sağolsun canım Rabbim sabır versin mekanını cennet eylesin. Ne güzel bak bebişin sana destek oluyor üzmüyor seni inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…