Benim şansıma iyiydi kardeşim yanıma girdi öyle göstere göstere değil de normal çekti fark edince de şansıma bişey demedi doktornasıl çekiyorsunuz canım doktor izin veriyor mu benimki benle zor konuştuğu için denemedim hiç açıkçası
Allah sabır versin canım benim babanın mekanı cennet olsun inşallah Allah rahmet eylesinkızlar 5 gün önce babamı kaybettim çok büyük bir acı Allah kimseye vermesin kendi gitti bana bir avuntumu bıraktı inanın seviniyimmi üzüleyimmi bilemedim ,doktora gidesim gelmiyor kese varmı kalp atışı çıktımı bilmiyorum
Allah sabır versin canım. Seni en çok toparlayacak şey bebeğin olacak. Kendini hazır hissettiğinde git hastaneye kalp atışını felan duyarsın belki en büyük tesellin olurkızlar 5 gün önce babamı kaybettim çok büyük bir acı Allah kimseye vermesin kendi gitti bana bir avuntumu bıraktı inanın seviniyimmi üzüleyimmi bilemedim ,doktora gidesim gelmiyor kese varmı kalp atışı çıktımı bilmiyorum
Evet maalesef çok ağır geçiriyorumBen ilk hamileliğimde sürekli yağlandım her çeşidini kullandım diyebilirim ama son 1 haftada çatlak oldu çok üzüldüm okadar uğraş sonuna gelince olsunBirde annende varsa sende de olur derler ya annem 3 doğum yapmış ama maşallah pürüzsüz bir kanı var.benim niye öyle oldu anlamadım..Şimdi hiçbirşey yapmıyorum banyo sonrası genel vücut kremi sürüyorum tamamdır ..
Ahh canım yaa 7 kilomu verdin .allah yardımcın olsun.yaşamadım hiç bilmiyorum ama demekki ağır geçiriyorsun..az kaldı biraz daha sabır geçecek inşallah.
Canım nazar çok olur özellikle hamilelikte bak sende etkilenmişsin hemen..büyükler boşuna derler iyi olsan bile hastayım de diye..bebek içinde çok iyi demeyin ağlıyor emmiyor sütüm yok diyin ki nazar değmesin derler hep..Gerçi ben hep iyiyim diyorum allaha şükür bişey olmadı şimdiye kadar maşallah diyimde :))
Karın kiminin erken çıkar kiminin geç canım..iç karınla alakalı diye biliyorum..örneğin benim ilk hamileliğimde 6 aydan sonra belirgin olmuştu şimdi ise kilomla birlikte sanki 6 aylık hamile gibiyim :)))bebişlerimizin sağlığı yerinde olsunda kilolar verilir..
bende bi bakayım doğal olsun diyorumda var mı bilmiyorumbenim yanaklarımda kararma oluyo güneşten. Solante aldım hamileler için olanından her gün sürüyorum yüzüme. Büyük olduğu için bu yazı çıkartırım sanırım
Başın sağ olsun canım Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah ana baba hayatımızın direkleri sıcak kucaklarımız eksikleri kocaman.. Rabbim yüreğini ferahlatsınkızlar 5 gün önce babamı kaybettim çok büyük bir acı Allah kimseye vermesin kendi gitti bana bir avuntumu bıraktı inanın seviniyimmi üzüleyimmi bilemedim ,doktora gidesim gelmiyor kese varmı kalp atışı çıktımı bilmiyorum
Telefonla uzaktan çekti o zaman ben sorularımı bile zor sordum yarısına cevap alamadım bakalım yeni doktor nasıl olacak..Benim şansıma iyiydi kardeşim yanıma girdi öyle göstere göstere değil de normal çekti fark edince de şansıma bişey demedi doktor
nasıl çekiyorsunuz canım doktor izin veriyor mu benimki benle zor konuştuğu için denemedim hiç açıkçası
kızlar 5 gün önce babamı kaybettim çok büyük bir acı Allah kimseye vermesin kendi gitti bana bir avuntumu bıraktı inanın seviniyimmi üzüleyimmi bilemedim ,doktora gidesim gelmiyor kese varmı kalp atışı çıktımı bilmiyorum
Rabbim kolaylık versin canım bazen çok zor oluyor gerçekten...Evet maalesef çok ağır geçiriyoruminşallah bitsin artık başka da bişey istemiyorum..
Ekledim canım önceden yazdıysan görmedim kusura bakma...cerenkar canım beni listeye eklememişsin.
ekledim canımBende bende yokum listedemuhtemel doğum tarihi :5.02.2018 2. bebeğim..başka bir bilgi lazım olursa yardımcı olurum..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm
ses kaydı iyiymiş bende bi deneyeyim çantama açıp atarım olmazsa artık ne kaydederse...Özel hastanelerde bişey demiyor dr. Devlette izin vermezler de. Ses kaydı almak iyi oluyor. Heyecandan dr un her söylediği aklında kalmıyor insanın. Bizim dr çok konuşuyordu en azından bizim için iyi oluyordu :)
Rabbim kolaylık versin canım bazen çok zor oluyor gerçekten...
Çok hemdeEkledim canım önceden yazdıysan görmedim kusura bakma...
İnşallah sansına güzel olur diğer kontrollerde bende çekemem herldeTelefonla uzaktan çekti o zaman ben sorularımı bile zor sordum yarısına cevap alamadım bakalım yeni doktor nasıl olacak..
Gözünaydın canımŞimdi doktordan çıktım kızlar bebişin kalp atışlarını gördük,6+3 olmuşRabbim bütün isteyenlere bu duyguyu tattırsın inşallah
Başın sağolsun canım Rabbim sabır versin mekanını cennet eylesin. Ne güzel bak bebişin sana destek oluyor üzmüyor seni inşallah sağlıcakla kucağına alırsınkızlar 5 gün önce babamı kaybettim çok büyük bir acı Allah kimseye vermesin kendi gitti bana bir avuntumu bıraktı inanın seviniyimmi üzüleyimmi bilemedim ,doktora gidesim gelmiyor kese varmı kalp atışı çıktımı bilmiyorum