Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çoooook güzel bir duygu olsa gerek gece gece beni de bi hüzünle karışık bi mutluluk kapladı içimde minicik bir kalp atıyor diye

23 mayıs benim en sat. Salı günü 5+2 demişti doktor

Tamam doğru o zaman senin de tutuyor. Bat gününde yani 23 Haziran civarı 4 haftalık hamile oluyorsun zaten. Bugün de 5+4 günlük hamilesin. Bi sıkıntı yok yani. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Benim oğlum 14 haftalıkken sürekli takla atıyordu. Eşimle çok şaşırmıştık gördüğümüzde :)

Son düzenleme:
23 haziran -692
25 haziran-1732
28 haziran-3931
Çıktı beta hcg..Keseyi görmek için değerin kaç olması lazım?

Normal döllenmeyse şu an kesenin hatta bebeğin bile görünme ihtimali var. Kese 1500 lerde görünüyor
25 haziranda yani değer 1732 iken görünmedi kese,dr.geç döllenme olabilir dedi.Ayın 5inde randevum var,geç döllenme olsa bile o tarihte görünür o zaman

sabahlari cok oluyor artik. diger zamanlarda kusma degilde bulanti sadece. ama yediklerime dikkat eciyorum.sen nasilsin.
Benim belli bir düzen yok canım bazen üstüste kusuyorum bazen bikaçgün olmuyor.. ama bulantı nerdeyse hep var.. kuru yiyeceklerle besleniyorum yağlı vs yemiyorum tost simit makarna çorba. vs. kraker ve bisküvilerde sağolsun.. aç kalınca ya da midem çok dolunca (ki doymadan kalkıyorum) gazla şişiyor bulantı artıyor.ve uyku hali devam o azalırsa bulantı artıyor ya da bana öyle geliyor.
ikili test vs olayını ne zaman yaptıracaksın ben bu ay doktor değiştireceğim eskisinden memnun değildim..

İnsan duygulanıyor demi alıp sevesi geliyor bende merak ediyorum nasıl olacak diye bizim arkadaşın ikili testte paso uyumuş zor uyandırmışlar.

canım benim bildiğim 3000 lerden sonra vajinal 6000 lerden sonra karından görülüyor şeklinde

benim dun kontrolumdu canim. 11+4 duk. doktorum sordu ikili testi. yaptirmayacagaimi belirttim. o da tamam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…