Çoooook güzel bir duygu olsa gerekKızlar bugün doktora gittim belki cinsiyetini görürüz diye duramadım yerimde ama doktor göremedi ama bugün ultrasyondaki hareketlerini gördüm inanamadımm aşırı hareketliydi elleri ayakları şok içinde kaldım
23 mayıs benim en sat. Salı günü 5+2 demişti doktor
Kızlar bugün doktora gittim belki cinsiyetini görürüz diye duramadım yerimde ama doktor göremedi ama bugün ultrasyondaki hareketlerini gördüm inanamadımm aşırı hareketliydi elleri ayakları şok içinde kaldım
Beta hcg kaçtı sizin keseyi gördüğünüzde?Benim de geç döllenme olmuş. Hem de iki haftadan fazla.. Inşallah keseyi görebilirsiniz
23 haziran -692
25 haziran-1732
28 haziran-3931
Çıktı beta hcg..Keseyi görmek için değerin kaç olması lazım?
25 haziranda yani değer 1732 iken görünmedi kese,dr.geç döllenme olabilir dedi.Ayın 5inde randevum var,geç döllenme olsa bile o tarihte görünür o zamanNormal döllenmeyse şu an kesenin hatta bebeğin bile görünme ihtimali var. Kese 1500 lerde görünüyor
Değerlerim normal ama dimi?Normal döllenmeyse şu an kesenin hatta bebeğin bile görünme ihtimali var. Kese 1500 lerde görünüyor
Normal canım merak etme güzel artmış değerin. Keseyi de görürsün inşallah stres yapmaDeğerlerim normal ama dimi?
25 haziranda yani değer 1732 iken görünmedi kese,dr.geç döllenme olabilir dedi.Ayın 5inde randevum var,geç döllenme olsa bile o tarihte görünür o zaman
Değerlerim normal ama dimi?
Benim belli bir düzen yok canım bazen üstüste kusuyorum bazen bikaçgün olmuyor.. ama bulantı nerdeyse hep var.. kuru yiyeceklerle besleniyorum yağlı vs yemiyorum tost simit makarna çorba. vs. kraker ve bisküvilerde sağolsun.. aç kalınca ya da midem çok dolunca (ki doymadan kalkıyorum) gazla şişiyor bulantı artıyor.ve uyku hali devam o azalırsa bulantı artıyor ya da bana öyle geliyor.sabahlari cok oluyor artik. diger zamanlarda kusma degilde bulanti sadece. ama yediklerime dikkat eciyorum.sen nasilsin.
İnsan duygulanıyor demi alıp sevesi geliyor bende merak ediyorum nasıl olacak diye bizim arkadaşın ikili testte paso uyumuş zor uyandırmışlar.Kızlar bugün doktora gittim belki cinsiyetini görürüz diye duramadım yerimde ama doktor göremedi ama bugün ultrasyondaki hareketlerini gördüm inanamadımm aşırı hareketliydi elleri ayakları şok içinde kaldım
canım benim bildiğim 3000 lerden sonra vajinal 6000 lerden sonra karından görülüyor şeklindeKızlar benim sat 12 mayıs,ama 40-45 günde 1 adet oluyorum,arefe gününden 1 gün önce kan ve idrar testim pozitif çıktı.beta hcg 692 di.2 gün sonra yani bayramın 1.günü hafif pembe kanamam oldu acile gittim kan verdim beta hcg 1735 çıktı,ama keseyi göremedi doktor.Belki geç dollenmedir dedi.Ayın 5 ine randevum var.Başına böyle bişey gelen var mı ?
Bugün 3931 çıktı beta hcg,sağlık ocağında bakıldı.5 temmuzda randevum var bakalım,kese de,bebekte,kalp atışı da görünür inşallahcanım benim bildiğim 3000 lerden sonra vajinal 6000 lerden sonra karından görülüyor şeklinde
inşallah görürsün cnm kalbini ferah tutBugün 3931 çıktı beta hcg,sağlık ocağında bakıldı.5 temmuzda randevum var bakalım,kese de,bebekte,kalp atışı da görünür inşallah
benim dun kontrolumdu canim. 11+4 duk. doktorum sordu ikili testi. yaptirmayacagaimi belirttim. o da tamam dedi.Benim belli bir düzen yok canım bazen üstüste kusuyorum bazen bikaçgün olmuyor.. ama bulantı nerdeyse hep var.. kuru yiyeceklerle besleniyorum yağlı vs yemiyorum tost simit makarna çorba. vs. kraker ve bisküvilerde sağolsun.. aç kalınca ya da midem çok dolunca (ki doymadan kalkıyorum) gazla şişiyor bulantı artıyor.ve uyku hali devam o azalırsa bulantı artıyor ya da bana öyle geliyor.
ikili test vs olayını ne zaman yaptıracaksın ben bu ay doktor değiştireceğim eskisinden memnun değildim..
Yaptırmama nedenin ne canım ben çok bilmiyorum ama kesin bir sonuç içermediğini duydum.benim dun kontrolumdu canim. 11+4 duk. doktorum sordu ikili testi. yaptirmayacagaimi belirttim. o da tamam dedi.
Yaptırmama nedenin ne canım ben çok bilmiyorum ama kesin bir sonuç içermediğini duydum.benim dun kontrolumdu canim. 11+4 duk. doktorum sordu ikili testi. yaptirmayacagaimi belirttim. o da tamam dedi.