Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnşallah hepimizin çook güzel çıkar canım :) sabah kalkar kalkmaz bişey yiyemiyorum açken yolda tıngır mıngır işe geldim bugün de bulanıyo :işsiz: cinsiyeti için çeşitli iddalar var çevremizde bakalım kim kazanacak :)

İyi olan kazansın :KK70: hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun halimden utandım şuan.. yataktayım eşim de kahvaltı hazırlıyor :KK66:

sibel_ahmet sibel_ahmet nasıl oldun bulantıların nasıl benim ara ara devam ediyor çıkarma bulantı çoğunlukla oluyor ya leblebi atıyorum ya kraker az sakinleştiriyor ama midemi yıkama isteği duyuyorum çoğu zaman..

İyi olan kazansın :KK70: hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun halimden utandım şuan.. yataktayım eşim de kahvaltı hazırlıyor :KK66:
boşver tadını çıkar bence. Şimdi naz yapmayalım da ne zaman yapalım :) benim eşimde sağolsun evde hiç iş yaptırmıyo ama iş yerinde 2 kişi biliyo diğerlerine çaktırmamak için baya zorlanıyorum. Ama bence hamilelik çok güzel bir süreç :halay:

Korkma canım bebeği görmezsen bile korkmana gerek yok. Hamilelik bazen sat a göre ilerlemiyor. Her hamilenin aynı günlerdeki bhch değeri de aynı olmuyor.. Doktorlar ilk haftalarda her hamileliği muhtemel düşük olarak görüyor ve hiç umut vermiyorlar. Bi de kalp atışı için erken sanki. Kese göründükten bir hafta sonra bebek görülür ondan bir hafta sonra da kalp atışı görülür diye biliyordum..
benim ilk bebeğimde keseyle bebeği aynı anda gördü 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.bunda da keseyi gördüm dedi hatta ultrasonda belli olmayabilir diye alttan muayene etti keseyi gördü 8 mm bebek dedi gayet güzel şeyler söyledi.ikinci olmasına rağmen çok heyecanlıyım bu iki hafta geçmedi birtürlü.nasip bakalım cuma kalp atışını dinlemeye gidicez.

benim ilk bebeğimde keseyle bebeği aynı anda gördü 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.bunda da keseyi gördüm dedi hatta ultrasonda belli olmayabilir diye alttan muayene etti keseyi gördü 8 mm bebek dedi gayet güzel şeyler söyledi.ikinci olmasına rağmen çok heyecanlıyım bu iki hafta geçmedi birtürlü.nasip bakalım cuma kalp atışını dinlemeye gidicez.
İnşallah sağlıkla duyarsınız heyecanlı bekleyişler bunlar...

sibel_ahmet sibel_ahmet nasıl oldun bulantıların nasıl benim ara ara devam ediyor çıkarma bulantı çoğunlukla oluyor ya leblebi atıyorum ya kraker az sakinleştiriyor ama midemi yıkama isteği duyuyorum çoğu zaman..
sabahlari cok oluyor artik. diger zamanlarda kusma degilde bulanti sadece. ama yediklerime dikkat eciyorum.sen nasilsin.

Kızlar hamile kaldıgınız zamanla doktorun söylediği tutuyo mu bana 5 hafta 2 günlük dediler ama ben ozaman şehir dışındaydım eşim yanımda bile değildi ve adetimin bittiği gündü

Kızlar hamile kaldıgınız zamanla doktorun söylediği tutuyo mu bana 5 hafta 2 günlük dediler ama ben ozaman şehir dışındaydım eşim yanımda bile değildi ve adetimin bittiği gündü

Evet benim tutuyor. Dr un sana söylediğine göre 22 Mayıs görünüyor son adet tarihinin başlangıcı. Normalde ne zaman senin son adet tarihin?

canım ben 11. haftadayım burda önde görünüyor doktor 1 ya sonra gel demişti baktım 13. hafta oluyor ama ben 12. haftada da gidebilirim.. Hepimiz cinsiyeti merak ediyoruz benim ilk bebeğim erkek kız pek farketmiyor.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize..
Amin canım inşallah rabbim hayırlınsağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah

Kızlar benim sat 12 mayıs,ama 40-45 günde 1 adet oluyorum,arefe gününden 1 gün önce kan ve idrar testim pozitif çıktı.beta hcg 692 di.2 gün sonra yani bayramın 1.günü hafif pembe kanamam oldu acile gittim kan verdim beta hcg 1735 çıktı,ama keseyi göremedi doktor.Belki geç dollenmedir dedi.Ayın 5 ine randevum var.Başına böyle bişey gelen var mı ?

Kızlar bugün doktora gittim belki cinsiyetini görürüz diye duramadım yerimde ama doktor göremedi ama bugün ultrasyondaki hareketlerini gördüm inanamadımm aşırı hareketliydi elleri ayakları şok içinde kaldım :21:

Masallahhh darısı başıma yerim ben onu ya çok sevindim :halay:mesajını sesli okudum eşimle birlikte AYYY yaptık :nazar: inşallah benim bebis de iyidir :dua:

Kızlar benim sat 12 mayıs,ama 40-45 günde 1 adet oluyorum,arefe gününden 1 gün önce kan ve idrar testim pozitif çıktı.beta hcg 692 di.2 gün sonra yani bayramın 1.günü hafif pembe kanamam oldu acile gittim kan verdim beta hcg 1735 çıktı,ama keseyi göremedi doktor.Belki geç dollenmedir dedi.Ayın 5 ine randevum var.Başına böyle bişey gelen var mı ?

Benim de geç döllenme olmuş. Hem de iki haftadan fazla.. Inşallah keseyi görebilirsiniz

X