2li 3lü derken bi arkadaşım çok yıprandı amniyosentez bile yaptırdı. Çok şükür orada temiz çıktı. Bende çok kararsızım yaptırma konusunda. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah...benim dun kontrolumdu canim. 11+4 duk. doktorum sordu ikili testi. yaptirmayacagaimi belirttim. o da tamam dedi.
2li 3lü derken bi arkadaşım çok yıprandı amniyosentez bile yaptırdı. Çok şükür orada temiz çıktı. Bende çok kararsızım yaptırma konusunda. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah...
iste bu yüzden istemiyorum canim dogruluk payi yok. arkadaslar yaptirdi sıkıntı cikanlar saglikli dogum yaptilar. gecen bir arkadasla konustuj yine. onda da sikinti cikmamis. su an cocukta olmayan hastalik yok surekli kontrol.altinda oldugu halde. kalbin yeri bile degisik cocukta onu bilr farketmemis doktoru.2li 3lü derken bi arkadaşım çok yıprandı amniyosentez bile yaptırdı. Çok şükür orada temiz çıktı. Bende çok kararsızım yaptırma konusunda. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah...
ödeme dikkat et canim. tuzu azalt ve bol su ic. simdiden olmasin ödem. ileriki aylarda zaten sisecez .Kızlar bu arada baya ödem topladım sanırım. Yani inşallah ödemdir kilo değildir :) bi anda 2 kilo arttı. Havalar çok sıcak göbeğim bacaklarım davul gibi. Nasıl atılacak bu ödem? Tabi ödemse
hadi guzel haberlerle gel canim.bende her gidisimde kalbimin sesini duyuyorum resmen gumlemesini. doktorumda ogrendi zaten ben kapidan girince ilk once ultrasyona gecelim diyo. direkt baktigi ve dedigi kalp atimini gördüm rahatla diyor.Iyi akşamlar kızlar yarın benim için büyük gün.. geçirdiğim düşük tehlikesinden sonra bebegimin nasıl olduğunu öğreneceğim. Kalbim kuş gibi çırpınıyor valla çok korkuyorum...bitterimmm senin de kalp atışı için randevun vardi sanırım
eltim karı koca doktor onların ikiz olunca yaptırmadık bize göre istatistik yoktu.. zaten hastalık teshisinden çok istatistik oluşturmak için dedi...Amin inşallah. Benim dr um da bebeği aldırmayı düşünmüyorsan hiç yaptırma dedi. Ben ne oğlumda ne kızımda yaptırmadım. Kesin sonuç veren testler de değil sadece ihtimal. Ben normalde çok evhamlıyım zaten. Bu testlerle kafamı bulandırmak istemedim. Yine yaptırmayı düşünmüyorum.
sanki bende öylesine tartıya çıktım sabah cumartesiye göre 1 kg var gibi geldi göbek kısmımda büyüyor sankiKızlar bu arada baya ödem topladım sanırım. Yani inşallah ödemdir kilo değildir :) bi anda 2 kilo arttı. Havalar çok sıcak göbeğim bacaklarım davul gibi. Nasıl atılacak bu ödem? Tabi ödemse
İnşallah güzel haberlerle gelirsin cnmIyi akşamlar kızlar yarın benim için büyük gün.. geçirdiğim düşük tehlikesinden sonra bebegimin nasıl olduğunu öğreneceğim. Kalbim kuş gibi çırpınıyor valla çok korkuyorum...bitterimmm senin de kalp atışı için randevun vardi sanırım
Günaydın canım..Gunaydin herkese bayanlar.
cok bakti da soyleyemeyecegim dedi canim. bende bir heyecanla kız olsun dedim..sonra icim degisik oldu. amannn saglikli olsun da kiz erkek farketmez dedim güldü.iki hafta sonra gel dedi. de ben haftaya memlekete gitmeyi düşünüyorum. olmazsa haftaya gider durumu anlatirim.belki o arada gosterirse kuzu cinsiyetini de der belki dr.Günaydın canım..
Ağzımda acı bir tat var mentollü şeker yedim su içtim geçmedi.. bu arada sana cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun
bende de dun demir tadi vardi. disim beni korkutuyo. dr izin vermedi disciye gitmeme.Günaydın canım..
Ağzımda acı bir tat var mentollü şeker yedim su içtim geçmedi.. bu arada sana cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun
ben 1 haftada 2 kilo almış oldum eğer kiloysa bu :) bulantıdan yiyebildiğimi baya yemeye çalışıyorum onlarda hep makarna hamur işi falan. Artık düzelince sağlıklı beslenip toparlarız inşallahsanki bende öylesine tartıya çıktım sabah cumartesiye göre 1 kg var gibi geldi göbek kısmımda büyüyor sanki
Bende merak ediyorum ama kız erkek farketmez ilk bebeğim bazen kız bazen erkek hayali kuruyorum..Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize...cok bakti da soyleyemeyecegim dedi canim. bende bir heyecanla kız olsun dedim..sonra icim degisik oldu. amannn saglikli olsun da kiz erkek farketmez dedim güldü.iki hafta sonra gel dedi. de ben haftaya memlekete gitmeyi düşünüyorum. olmazsa haftaya gider durumu anlatirim.belki o arada gosterirse kuzu cinsiyetini de der belki dr.
bende de dun demir tadi vardi. disim beni korkutuyo. dr izin vermedi disciye gitmeme.[/Qgeçmiş olsun canım kalsiyum almaya çalış.. benimda ya hamilelikle alakalı ya da boğazımda birşeyler çıkacak.. birde bazı ortamlar klimalı bir sıcak bir soğukta olabilir...
bende kuru besleniyorum çoğunlukla tost simit bazen çorba..ben 1 haftada 2 kilo almış oldum eğer kiloysa bu :) bulantıdan yiyebildiğimi baya yemeye çalışıyorum onlarda hep makarna hamur işi falan. Artık düzelince sağlıklı beslenip toparlarız inşallah
bende de dun demir tadi vardi. disim beni korkutuyo. dr izin vermedi disciye gitmeme.
Hadi gözünaydın canım maşallah bebeğine.. nazar değmesinKızlar çok şükür biz iyiyiz bebeğim çok sağlıklı. Ilk defa karnimdan göründü kalp atışını duyduk. Benimle eşim ve kız kardeşim de girdi ultrasonadüşük tehlikem gecti kanama alani yok olmuş. Doktorum denize de izin verdi dikkatli olmaliymisim ama.
O kadar mutluyum ki...... bebeğim 9+3 olmaliyken 10+0 haftalık çıktı. Maşallah bebisim çok hızlı büyüyor
Umarım hepimiz bebegimizi sağlıcakla kucagimiza alırız.