Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İyi olan kazansın hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun halimden utandım şuan.. yataktayım eşim de kahvaltı hazırlıyor

sibel_ahmet nasıl oldun bulantıların nasıl benim ara ara devam ediyor çıkarma bulantı çoğunlukla oluyor ya leblebi atıyorum ya kraker az sakinleştiriyor ama midemi yıkama isteği duyuyorum çoğu zaman..

İyi olan kazansın hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun halimden utandım şuan.. yataktayım eşim de kahvaltı hazırlıyor
boşver tadını çıkar bence. Şimdi naz yapmayalım da ne zaman yapalım :) benim eşimde sağolsun evde hiç iş yaptırmıyo ama iş yerinde 2 kişi biliyo diğerlerine çaktırmamak için baya zorlanıyorum. Ama bence hamilelik çok güzel bir süreç

benim ilk bebeğimde keseyle bebeği aynı anda gördü 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.bunda da keseyi gördüm dedi hatta ultrasonda belli olmayabilir diye alttan muayene etti keseyi gördü 8 mm bebek dedi gayet güzel şeyler söyledi.ikinci olmasına rağmen çok heyecanlıyım bu iki hafta geçmedi birtürlü.nasip bakalım cuma kalp atışını dinlemeye gidicez.

İnşallah sağlıkla duyarsınız heyecanlı bekleyişler bunlar...

sabahlari cok oluyor artik. diger zamanlarda kusma degilde bulanti sadece. ama yediklerime dikkat eciyorum.sen nasilsin.

Kızlar hamile kaldıgınız zamanla doktorun söylediği tutuyo mu bana 5 hafta 2 günlük dediler ama ben ozaman şehir dışındaydım eşim yanımda bile değildi ve adetimin bittiği gündü

Kızlar hamile kaldıgınız zamanla doktorun söylediği tutuyo mu bana 5 hafta 2 günlük dediler ama ben ozaman şehir dışındaydım eşim yanımda bile değildi ve adetimin bittiği gündü

Evet benim tutuyor. Dr un sana söylediğine göre 22 Mayıs görünüyor son adet tarihinin başlangıcı. Normalde ne zaman senin son adet tarihin?

Amin canım inşallah rabbim hayırlınsağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah

Kızlar benim sat 12 mayıs,ama 40-45 günde 1 adet oluyorum,arefe gününden 1 gün önce kan ve idrar testim pozitif çıktı.beta hcg 692 di.2 gün sonra yani bayramın 1.günü hafif pembe kanamam oldu acile gittim kan verdim beta hcg 1735 çıktı,ama keseyi göremedi doktor.Belki geç dollenmedir dedi.Ayın 5 ine randevum var.Başına böyle bişey gelen var mı ?

Masallahhh darısı başıma yerim ben onu ya çok sevindim mesajını sesli okudum eşimle birlikte AYYY yaptık inşallah benim bebis de iyidir

Benim de geç döllenme olmuş. Hem de iki haftadan fazla.. Inşallah keseyi görebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…