- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 40
amin canim en onemlisi o. Hayirli evlat olsunlar vatana millete.Sağlıklı sihhatli olsunlar. oglum erkek diyo benim gönlümden kiz geciyor. yine de diyorum saglikli olsun da artik farketmrz.Bende merak ediyorum ama kız erkek farketmez ilk bebeğim bazen kız bazen erkek hayali kuruyorum..Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize...
hadi gozun aydin canim masallah buyuyolar artik.Kızlar çok şükür biz iyiyiz bebeğim çok sağlıklı. Ilk defa karnimdan göründü kalp atışını duyduk. Benimle eşim ve kız kardeşim de girdi ultrasonadüşük tehlikem gecti kanama alani yok olmuş. Doktorum denize de izin verdi dikkatli olmaliymisim ama.
O kadar mutluyum ki...... bebeğim 9+3 olmaliyken 10+0 haftalık çıktı. Maşallah bebisim çok hızlı büyüyor
Umarım hepimiz bebegimizi sağlıcakla kucagimiza alırız.
iki sene once canim disime kaplama yaptirmistim. ama ceneme dogru bir sislik vardi iltihap gibi ama sert. yani disimu yaptirdim yaptirali var. bugun yarin giderim derken hamilelik oldu. gecende dislerimi fircalarken farkettim. damagimin rengo degismis gibi geldi. doktora sormadan da biraey yapmayayom dedim. dr.de izin vermedi gem.kan sulandirici igne kullaniyordum hem de aspirin kritik haftalari atlat ondan sonra dedi.Canım gecmis olsun apse mi var. Ağrı oluyor mu. Tedavi edilemezse daha kötü olabilir. Ben antibiyotik kullandım. Haftalardır anestezisiz kanal tedavisi görüyorum. Bugün son pansumani yaptı sorun olmazsa haftaya dolduracak.
Diş çok kötü hele hamilelikte Allah düşmanımın başına vermesin..
Canım valla ödem mi değilmi ama bende daha şimdiden 3 kilo almışım..ama ben çok yemek yiyorum tatlı hamur işi abur cubur..normalde de çok seviyorum bu ara daha bir düşkün oldum..dikkat etmem gerek yoksa bu hamileliğimde 30 kiloyu görcemKızlar bu arada baya ödem topladım sanırım. Yani inşallah ödemdir kilo değildir :) bi anda 2 kilo arttı. Havalar çok sıcak göbeğim bacaklarım davul gibi. Nasıl atılacak bu ödem? Tabi ödemse
canım teşekkür ederim çok şükür bir sıkıtı yok kalp atışını gördük herşey normal dedi. Sadece aklıma bişey takıldı benim şuan 8+5 ama ultrasonda 7+6 çıktı..geriden mi geliyor diye sordum hayır dedi burdaki değerler 2 hafta önce 2 hafta sonra olabilir takılma dedi pekii dedim napıymmIyi akşamlar kızlar yarın benim için büyük gün.. geçirdiğim düşük tehlikesinden sonra bebegimin nasıl olduğunu öğreneceğim. Kalbim kuş gibi çırpınıyor valla çok korkuyorum...bitterimmm senin de kalp atışı için randevun vardi sanırım
Kızlar çok şükür biz iyiyiz bebeğim çok sağlıklı. Ilk defa karnimdan göründü kalp atışını duyduk. Benimle eşim ve kız kardeşim de girdi ultrasonadüşük tehlikem gecti kanama alani yok olmuş. Doktorum denize de izin verdi dikkatli olmaliymisim ama.
O kadar mutluyum ki...... bebeğim 9+3 olmaliyken 10+0 haftalık çıktı. Maşallah bebisim çok hızlı büyüyor
Umarım hepimiz bebegimizi sağlıcakla kucagimiza alırız.
Bende 3 kilo alınca kıyafetlerim dar gelmeye başladı..önceden de karın bölgem olduğu için şimdi daha bir belirgin gibi...hamileliğimi öğrenenler aaaa karnın çıkmış bile diyorlar düşünün halimi10. Haftadayım Hiç kilo almadım ama her şeyim sıkıyor üstüme olmuyor, vücudum genişledi. Sizde böyle bi durum yaşayan var mı?
O sorun bendede var canım bebiş olmadan çnce kilo almıştım. Şimdi gören hamilemisin diyo tok da diyemiyprum oysa kendi föbeğim bide fazla sıvı tükettiğim için karnım şiş geziyorumBende 3 kilo alınca kıyafetlerim dar gelmeye başladı..önceden de karın bölgem olduğu için şimdi daha bir belirgin gibi...hamileliğimi öğrenenler aaaa karnın çıkmış bile diyorlar düşünün halimi
Walla o kilo ve yemek sorunu bende de var iştahım açıldı bide düzgün şeyler yesem içim acımayacak makarna börek poğaça cips ya nerde zararlı şeyler var onları canım istiyo akşamları karnımı göstermek isterdim size inanın 7aylık gibi duruo ama şimdi bu saatte ayağa kalkıp bakıorum hafif ve olması gereken çıkıntılıkta bu iştahla ben 50 kilo alırım kesin
Ben istanbulda yaşamıyorum ama hala kararsız kalanlardanım. ikili test için başka doktora gideyim diyorum bakalımKızlarr slmmm,
Bugün öğlen geldim işe sabah malum kontrolüm vardı o yüzden bakamadım size...çok şükür herşey yolunda.Doktor krizi yaşadım yine .oğlumda da kalp atışını dinlemeye gittiğimizde doktorumuzun olmadığını söylediler mecburen başka bir doktora gitmiştik.Bu seferde aynı şey oldu. Başka hastaneye gitmeme rağmen yine doktorun işinin olması ve başka doktora yönlendirmelerine sinir oldum..neyse dedim doğum yaptırmayacak ya başkası olsun :)İkisindede aynı olayı yaşamam çok tesadüf oldu.
Diğer kontrol 1 ay sonra ve ikili testinizi de yaptırırsınız dedi doktor.Dedim ne çabuk :)))ikili test dörtlü test derken bi bakmışsın doğum zamanı gelmiş..hiç bir şey anlamıyosun..
Hastane için hala benim gibi kararsızlar varmı??doğum yaptığım hastaneye gitmek istemiyorum başka hastane araştırıyorum bakalım bulabilirim umarım..
İstanbul Avrupa yakasında oturanlar varsa ikili test yaptıranlar varmı acaba ?hastane ve fiyatlar hakkında bilgisi varsa söyleyebilrise bizim içinde bilgi olmuş olur...Çenem düştü neysee benden bukadar
Aynı durum bende de oldu hatta kilo vermeme rağmen genişleme vardı göğüs kalça ve karın bölgemde pantolonlar rahatsız ediyordu salaş tiplerden aldım hemen bende...10. Haftadayım Hiç kilo almadım ama her şeyim sıkıyor üstüme olmuyor, vücudum genişledi. Sizde böyle bi durum yaşayan var mı?
bende kuru beslendiğim halde 1 kg almışım geçen haftadan beri..bir an panik oldum ama ramazanda işde çok su içemiyordum gizli olunca şimdi rahatlayınca o fark olabilir diyorum.. Haftaya da alırsam tabi bu tesllim de olmayacakWalla o kilo ve yemek sorunu bende de var iştahım açıldı bide düzgün şeyler yesem içim acımayacak makarna börek poğaça cips ya nerde zararlı şeyler var onları canım istiyo akşamları karnımı göstermek isterdim size inanın 7aylık gibi duruo ama şimdi bu saatte ayağa kalkıp bakıorum hafif ve olması gereken çıkıntılıkta bu iştahla ben 50 kilo alırım kesin
benim de hemen çıktı canım karnım iç karın bende de dar olabilir diğer arkadas hem bana göre on kilo öndeydi normalde hemde 1 ay daha büyük hamileliği sanki benim kadar çıkmadı..Ben dün diyetisyenime uğradım hemde pizza yiyip gitmiştimyarım kilo fazla ciktim tok olduğum için. Diyetisyen yakında mide bulantilarin geçer o zaman sağlıklı beslenmeye başlarsın dedi. Baska çaremiz yok yiyebildigimiz şeylerden yiyeceğiz artık..
Benim karnım çok çıktı. Sabah bile bayağı büyük. Kadın doğum da diyetisyen de iç karnin çok dar dedi. ikisi de karnının erken büyümesi ondan dedi ve ilerleyen aylarda karnının büyüklüğünden dolayı sıkıntı yaşayacaksın büyük ihtimalle dedison zamanlarda karnım aciyordu spor yapmışım gibi. Bir de oksurunce hapsirinca gerindigimde göbek çevremde birşey yırtılmış gibi oluyordu.
Benim de aynı durum var canım kilo artışı yok ama genişliyorum10. Haftadayım Hiç kilo almadım ama her şeyim sıkıyor üstüme olmuyor, vücudum genişledi. Sizde böyle bi durum yaşayan var mı?
canım en iyisi zaten Hindistan cevizi yağı dedi bi ark. Başka bişey kullanmamış hamileliğindeBanyo sonrası göbeğime hindistan cevizi yağı sürmeye başladım ama sabah akşaa çevrsem daha iyi olacak. çatlaklar için başka bir şey kullanmaya başlayan varmı acaba?
Banyo sonrası göbeğime hindistan cevizi yağı sürmeye başladım ama sabah akşaa çevrsem daha iyi olacak. çatlaklar için başka bir şey kullanmaya başlayan varmı acaba?
Canım seninde karın kasların acıyor mu mekik çekmişsin gibi?benim de hemen çıktı canım karnım iç karın bende de dar olabilir diğer arkadas hem bana göre on kilo öndeydi normalde hemde 1 ay daha büyük hamileliği sanki benim kadar çıkmadı..
benim oluyo tam göbek kısmı hemde. Her gün değil ama bazı günler oluyo niyeyseCanım seninde karın kasların acıyor mu mekik çekmişsin gibi?