Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

benim dun kontrolumdu canim. 11+4 duk. doktorum sordu ikili testi. yaptirmayacagaimi belirttim. o da tamam dedi.
2li 3lü derken bi arkadaşım çok yıprandı amniyosentez bile yaptırdı. Çok şükür orada temiz çıktı. Bende çok kararsızım yaptırma konusunda. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah...

2li 3lü derken bi arkadaşım çok yıprandı amniyosentez bile yaptırdı. Çok şükür orada temiz çıktı. Bende çok kararsızım yaptırma konusunda. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah...

Amin inşallah. Benim dr um da bebeği aldırmayı düşünmüyorsan hiç yaptırma dedi. Ben ne oğlumda ne kızımda yaptırmadım. Kesin sonuç veren testler de değil sadece ihtimal. Ben normalde çok evhamlıyım zaten. Bu testlerle kafamı bulandırmak istemedim. Yine yaptırmayı düşünmüyorum.

Ben yaptırmazsam daha çok evham yaparım 2li yaptırmayı düşünüyorum ama olumsuz sonuç gelmesi gerçekten hamileliği zehir edebiliyor örneklerini ben de çok duydum. Kesinlik arz etmemesi sıkıntı zaten yanlış yorumlanabiliyor sanıyorum, özellikle annenin yaşı ileri ise oran yüksek çıkıyor bir şey olmasa bile.

Kızlar bu arada baya ödem topladım sanırım. Yani inşallah ödemdir kilo değildir :) bi anda 2 kilo arttı. Havalar çok sıcak göbeğim bacaklarım davul gibi. Nasıl atılacak bu ödem? Tabi ödemse :KK48:

Iyi akşamlar kızlar yarın benim için büyük gün.. geçirdiğim düşük tehlikesinden sonra bebegimin nasıl olduğunu öğreneceğim. Kalbim kuş gibi çırpınıyor valla çok korkuyorum... bitterimmm bitterimmm senin de kalp atışı için randevun vardi sanırım

iste bu yüzden istemiyorum canim dogruluk payi yok. arkadaslar yaptirdi sıkıntı cikanlar saglikli dogum yaptilar. gecen bir arkadasla konustuj yine. onda da sikinti cikmamis. su an cocukta olmayan hastalik yok surekli kontrol.altinda oldugu halde. kalbin yeri bile degisik cocukta onu bilr farketmemis doktoru.

Kızlar bu arada baya ödem topladım sanırım. Yani inşallah ödemdir kilo değildir :) bi anda 2 kilo arttı. Havalar çok sıcak göbeğim bacaklarım davul gibi. Nasıl atılacak bu ödem? Tabi ödemse :KK48:
ödeme dikkat et canim. tuzu azalt ve bol su ic. simdiden olmasin ödem. ileriki aylarda zaten sisecez .

Iyi akşamlar kızlar yarın benim için büyük gün.. geçirdiğim düşük tehlikesinden sonra bebegimin nasıl olduğunu öğreneceğim. Kalbim kuş gibi çırpınıyor valla çok korkuyorum... bitterimmm bitterimmm senin de kalp atışı için randevun vardi sanırım
hadi guzel haberlerle gel canim.bende her gidisimde kalbimin sesini duyuyorum resmen gumlemesini. doktorumda ogrendi zaten ben kapidan girince ilk once ultrasyona gecelim diyo. direkt baktigi ve dedigi kalp atimini gördüm rahatla diyor.

Amin inşallah. Benim dr um da bebeği aldırmayı düşünmüyorsan hiç yaptırma dedi. Ben ne oğlumda ne kızımda yaptırmadım. Kesin sonuç veren testler de değil sadece ihtimal. Ben normalde çok evhamlıyım zaten. Bu testlerle kafamı bulandırmak istemedim. Yine yaptırmayı düşünmüyorum.
eltim karı koca doktor onların ikiz olunca yaptırmadık bize göre istatistik yoktu.. zaten hastalık teshisinden çok istatistik oluşturmak için dedi...

sanki bende öylesine tartıya çıktım sabah cumartesiye göre 1 kg var gibi geldi göbek kısmımda büyüyor sanki

Günaydın canım..
Ağzımda acı bir tat var mentollü şeker yedim su içtim geçmedi.. bu arada sana cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun
cok bakti da soyleyemeyecegim dedi canim. bende bir heyecanla kız olsun dedim..sonra icim degisik oldu. amannn saglikli olsun da kiz erkek farketmez dedim güldü.iki hafta sonra gel dedi. de ben haftaya memlekete gitmeyi düşünüyorum. olmazsa haftaya gider durumu anlatirim.belki o arada gosterirse kuzu cinsiyetini de der belki dr.

sanki bende öylesine tartıya çıktım sabah cumartesiye göre 1 kg var gibi geldi göbek kısmımda büyüyor sanki
ben 1 haftada 2 kilo almış oldum eğer kiloysa bu :) bulantıdan yiyebildiğimi baya yemeye çalışıyorum onlarda hep makarna hamur işi falan. Artık düzelince sağlıklı beslenip toparlarız inşallah

cok bakti da soyleyemeyecegim dedi canim. bende bir heyecanla kız olsun dedim..sonra icim degisik oldu. amannn saglikli olsun da kiz erkek farketmez dedim güldü.iki hafta sonra gel dedi. de ben haftaya memlekete gitmeyi düşünüyorum. olmazsa haftaya gider durumu anlatirim.belki o arada gosterirse kuzu cinsiyetini de der belki dr.
Bende merak ediyorum ama kız erkek farketmez ilk bebeğim bazen kız bazen erkek hayali kuruyorum..Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize...

bende de dun demir tadi vardi. disim beni korkutuyo. dr izin vermedi disciye gitmeme.[/Qgeçmiş olsun canım kalsiyum almaya çalış.. benimda ya hamilelikle alakalı ya da boğazımda birşeyler çıkacak.. birde bazı ortamlar klimalı bir sıcak bir soğukta olabilir...

ben 1 haftada 2 kilo almış oldum eğer kiloysa bu :) bulantıdan yiyebildiğimi baya yemeye çalışıyorum onlarda hep makarna hamur işi falan. Artık düzelince sağlıklı beslenip toparlarız inşallah
bende kuru besleniyorum çoğunlukla tost simit bazen çorba..

Kızlar çok şükür biz iyiyiz bebeğim çok sağlıklı. Ilk defa karnimdan göründü kalp atışını duyduk. Benimle eşim ve kız kardeşim de girdi ultrasona:KK71:düşük tehlikem gecti kanama alani yok olmuş. Doktorum denize de izin verdi dikkatli olmaliymisim ama.
O kadar mutluyum ki...... bebeğim 9+3 olmaliyken 10+0 haftalık çıktı. Maşallah bebisim çok hızlı büyüyor :emir_bebek:

Umarım hepimiz bebegimizi sağlıcakla kucagimiza alırız.

bende de dun demir tadi vardi. disim beni korkutuyo. dr izin vermedi disciye gitmeme.

Canım gecmis olsun apse mi var. Ağrı oluyor mu. Tedavi edilemezse daha kötü olabilir. Ben antibiyotik kullandım. Haftalardır anestezisiz kanal tedavisi görüyorum. Bugün son pansumani yaptı sorun olmazsa haftaya dolduracak.
Diş çok kötü hele hamilelikte Allah düşmanımın başına vermesin..

Kızlar çok şükür biz iyiyiz bebeğim çok sağlıklı. Ilk defa karnimdan göründü kalp atışını duyduk. Benimle eşim ve kız kardeşim de girdi ultrasona:KK71:düşük tehlikem gecti kanama alani yok olmuş. Doktorum denize de izin verdi dikkatli olmaliymisim ama.
O kadar mutluyum ki...... bebeğim 9+3 olmaliyken 10+0 haftalık çıktı. Maşallah bebisim çok hızlı büyüyor :emir_bebek:

Umarım hepimiz bebegimizi sağlıcakla kucagimiza alırız.
Hadi gözünaydın canım maşallah bebeğine.. nazar değmesin

X