- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #1.961
Hadi inşallah yine gör koyu çizgiyi canım benimSöylediğin iyi oldu sıvı tüketimini.. ay başından beri göğüslerim acıyordu epey dün gece de regl ağrısı gibi agrim oldu dedim regl olucam heralde ama ilk idrar ile yaptim boyle çıktı simdi bekliyorum birazdan yapicam yeniden test dogrulamak icin
Silik çıkarsa korkma 2. İdrar oldugu için silik cıkabilir aklında olsunSöylediğin iyi oldu sıvı tüketimini.. ay başından beri göğüslerim acıyordu epey dün gece de regl ağrısı gibi agrim oldu dedim regl olucam heralde ama ilk idrar ile yaptim boyle çıktı simdi bekliyorum birazdan yapicam yeniden test dogrulamak icin
Dunyada hangi kaynaga bakarsanız bakın gebelik öncesi(enaz 2-3 ay oncesi) folik asid kullanmanız gerekiyor. Cocugun omurgasının sinir sistemlerinin olusmasında hatta gebe kalmada büyük rol oynuyor. Full organık ve yesıllıkle beslenseniz dahi gunluk folik asid oranınız gebelikte yeterli gelmiyor.Doktorların kimisinede önce kanda folik asit testi yapıp öyle veriyo gebelikten önce eğer değerler iyiyse onermiyo çünkü fazlasıda zarar veriyormus sadece gebe kalınca 2 3 ay kullanmayı tavsiye ediyo
Ya 25 inde yumurtlamışsın ya gebesinÇözebilen varmı
Folik asidi hamilelik düşünmesek bile kullanmalıyız. vücuda birçok faydası var..Dunyada hangi kaynaga bakarsanız bakın gebelik öncesi(enaz 2-3 ay oncesi) folik asid kullanmanız gerekiyor. Cocugun omurgasının sinir sistemlerinin olusmasında hatta gebe kalmada büyük rol oynuyor. Full organık ve yesıllıkle beslenseniz dahi gunluk folik asid oranınız gebelikte yeterli gelmiyor.
Ben 34 yasındayım. Ve ılk bebeğim emin olun kolay hamile kalmamın en buyuk sebebi folik aside balayında baslamıs olmam :)
Gebelıkde degerlere bakılıp vitamin veriliyor dogru ama merak etmeyin kimse folik asit fazlalıgıdan zarar gormuyor .
Konuma bakmanı öneririm.Bat 30 ocak. Sizce normal idrar testleriyle en erken ne zaman öğrenebilirim? Sizler bat dan kaç gün önce gördünüz çift çizgileri?
İlk kaybettiğim gebeliğimde bat günü denemiştim ilk defa. Şuanda biraz sabırsızım
Folik asidi hamilelik düşünmesek bile kullanmalıyız. vücuda birçok faydası var..bonadeas katılıyorum sana :)
Yaaa maşallahKızlar galiba hamileyim ❤ çook mutluyum allahım böyle müjde almayı size de nasip etsin inşallahyarin dr gideceğim umarim hersey yolundadır
Tebrikler canım :)))Kızlar galiba hamileyim ❤ çook mutluyum allahım böyle müjde almayı size de nasip etsin inşallahyarin dr gideceğim umarim hersey yolundadır
TebrikleeeerKızlar galiba hamileyim ❤ çook mutluyum allahım böyle müjde almayı size de nasip etsin inşallahyarin dr gideceğim umarim hersey yolundadır
Ama pik olcak gibi degildi dun yaptim dakullanmadıysanız, ovülasyon testiyle 2 döngü arasında 2 defa yumurtalamayı görebilenler var.
Tebrikler cnm saglikla al kucaginaKızlar galiba hamileyim ❤ çook mutluyum allahım böyle müjde almayı size de nasip etsin inşallahyarin dr gideceğim umarim hersey yolundadır
hayırlısı olsun o zaman kuzum :) değerlendirin yine de fırsatınız varsa, bir zararı yok nasıl olsa :)Ama pik olcak gibi degildi dun yaptim da
Biz de eşimle iki aydır deniyoruz ama boşa kürek çekmeden bir yıl olmadan ikimizde muayene olduk çok şükür sorun çıkmadı bu ay ben de daha dikkatli olayım takip edeyim kendimi. Biraz özel olacak ama yumurtladiginizi hissettiğinizde gün aşırı mi denediniz her gün muBen açıkçası o ovulasyon ile pek uğraşamadım Ben Çözene dek zaten hamile kaldım Şöyle düşündüm 2-3 aydır deniyoruz Her şeye dikkat ediyoruz bir sorun olmadığı halde neden hamile kalamıyorum dedim sonra akıntıyi takip ettim bir de benim evlenmeden önce de fark ettiğim bir şey vardı adet bitiminden bir süre sonra göğüslerime sertleşiyordu geri Buda yumurtladığım anlamına gelebilir diye bir de o akabindeki günleri denedim ovu testinde Kopkoyu bir çizgi görmedim ama ikisi eşit renkteydi orta açıklıkdaydı
Amiiinn rabbim hepinize nasip etsin tez zamanda insallahhhYaaa maşallahsağlıkla al kucagına canım inşallah rabbim sizi korusun
cnm ilk sayfaya baktım da adını göremedim...ismin ekli değil sanırım..Amiiinn rabbim hepinize nasip etsin tez zamanda insallahhh
Tebrikler canım Allah sağlıcakla kucağına aldırmak nasip olsun. Darısı başımıza üc gün kaldı bekliyorum bendeKızlar galiba hamileyim ❤ çook mutluyum allahım böyle müjde almayı size de nasip etsin inşallahyarin dr gideceğim umarim hersey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?