Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Amin canım insallah bende korkuyla karisik bi durum icindeyim adet olmadim hala acaba diyorum vucudumun bana bir oyunumu.akintim cogaldi benimde birde karnim gurul gurul 2 aydir defalarca test yaptim en son yaptiktan ve negatifi gordukden sonra but daha cesaret edemedim kafam Allak bullak

Yaa canım aynı durumdaymisiz kusura bakma nolur dünden beri öyle degisigim ki hatırlayıp da soramadım seni insaAllah bebislerimiz bizimledir korkuyla ümit arası biyerdeyiz umarım iyi sonuclanirda bugünleri gülümseyerek animsariz

Yok canım estafurullah insallah canım guzel haberlerimizi veririrz .

Kızlar bı akıl verin zira benimki geçici olarak devre dışı dün gördüğüm adet lekesi olsaydı şuana kadar devamı gelmesi gerekmiyo muydu bı diyin bana hele şu işi

Karın ağrım var canım bide normalde bı kaç bişi var onlar olduğunda hemen olurdum onları yine yaptım olmadım arada bı kasik batması gibi bide biraz mide bulantım var canım
Kan testi için beklicekmisin yaptirsan için daha rahat etmez mi en azından beklenmeyen sonuçta olsa belirsizlikten daha iyidir

Kızlar bişey soracam bugün yumurtlama olduysa yarın akşam değerlendirsek tutar mı sizce beyaz yumurtlama akıntım oldu takvime göre de bugün ama bugünü değerlendiremicez yarın belki olur ama tutar mı işte sizce

24-36 saat arasında yumurtada çatlama oluyordu yanılmıyorsam o yüzden yarını kesin değerlendir belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…