- 24 Aralık 2017
- 1.775
- 6.648
- 108
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #1.261
Ne güzel soyledin canım evet ümidim var afedersin akıntı içinde inceden bı renkti ama başka hiçbir şey gelmedi ağrım sizimda yok ne bileyim Rabbime bıraktım her zamanki gibiRabbimiz cümlemize nasip etsin Insallah
Amin canım insallah bende korkuyla karisik bi durum icindeyim adet olmadim hala acaba diyorum vucudumun bana bir oyunumu.akintim cogaldi benimde birde karnim gurul gurul 2 aydir defalarca test yaptim en son yaptiktan ve negatifi gordukden sonra but daha cesaret edemedim kafam Allak bullakNe güzel soyledin canım evet ümidim var afedersin akıntı içinde inceden bı renkti ama başka hiçbir şey gelmedi ağrım sizimda yok ne bileyim Rabbime bıraktım her zamanki gibiRabbimiz cümlemize nasip etsin İnsaAllah
Benimkide 10 ocakti canım ama idrar testi yaptım negatif çıktı kanda daha yaptırmadım10 ocak olmuş kimseden olumlu sonuç yok mu?
Güzel haberlerle gel inşallah canımKızlar merhaba reglim gecikti bugün idrar kiti alacağım sonucu sizlerle paylaşacağım
Belirti varmi cnmBenimkide 10 ocakti canım ama idrar testi yaptım negatif çıktı kanda daha yaptırmadım
Yaa canım aynı durumdaymisiz kusura bakma nolur dünden beri öyle degisigim ki hatırlayıp da soramadım seni insaAllahAmin canım insallah bende korkuyla karisik bi durum icindeyim adet olmadim hala acaba diyorum vucudumun bana bir oyunumu.akintim cogaldi benimde birde karnim gurul gurul 2 aydir defalarca test yaptim en son yaptiktan ve negatifi gordukden sonra but daha cesaret edemedim kafam Allak bullak
Beğendim bunuBen de hep testleri takdir ediyorum bembeyaz olunca
Yok canım estafurullah insallah canım guzel haberlerimizi veririrz .Yaa canım aynı durumdaymisiz kusura bakma nolur dünden beri öyle degisigim ki hatırlayıp da soramadım seni insaAllahbebislerimiz bizimledir korkuyla ümit arası biyerdeyiz umarım iyi sonuclanirda bugünleri gülümseyerek animsariz
Karın ağrım var canım bide normalde bı kaç bişi var onlar olduğunda hemen olurdum onları yine yaptım olmadım arada bı kasik batması gibi bide biraz mide bulantım var canımBelirti varmi cnm
Senin ne zamandı canımYok canım estafurullah insallah canım guzel haberlerimizi veririrz .
Tabi canım devamı gelirdi sonucun inşallah güzel gelicekKızlar bı akıl verin zira benimki geçici olarak devre dışıdün gördüğüm adet lekesi olsaydı şuana kadar devamı gelmesi gerekmiyo muydu bı diyin bana hele şu işi
Kan testi için beklicekmisin yaptirsan için daha rahat etmez mi en azından beklenmeyen sonuçta olsa belirsizlikten daha iyidirKarın ağrım var canım bide normalde bı kaç bişi var onlar olduğunda hemen olurdum onları yine yaptım olmadım arada bı kasik batması gibi bide biraz mide bulantım var canım
Gelirdi devamı kan testini ver rahat et benceKızlar bı akıl verin zira benimki geçici olarak devre dışıdün gördüğüm adet lekesi olsaydı şuana kadar devamı gelmesi gerekmiyo muydu bı diyin bana hele şu işi
Öyle canım yarın yaptırım o zaman 3 ncü gün olur yarınKan testi için beklicekmisin yaptirsan için daha rahat etmez mi en azından beklenmeyen sonuçta olsa belirsizlikten
24-36 saat arasında yumurtada çatlama oluyordu yanılmıyorsam o yüzden yarını kesin değerlendir belli olmaz.Kızlar bişey soracam bugün yumurtlama olduysa yarın akşam değerlendirsek tutar mı sizce beyaz yumurtlama akıntım oldu takvime göre de bugün ama bugünü değerlendiremicez yarın belki olur ama tutar mı işte sizce
ama 4 gün kala kaset testte çıkması çok zor erken gebelik testinde belki çıkar4 gün kaldı canım. Bir kaç gün önce lekelenmem oldu yerleşme kanaması sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?