Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Parem canım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
insaAllah canım ya bide bişey farkettim kafamı dağıtmak için disari çıktım alışverişe geldim hafif pembemsi geldi dünde öyle oldu dusununce .biraz fazla ayakta biseylerle uğraştım bitek belim ağırdı öyle leke geldi

yumurta yaklaşık 24 saat kalıyor bence tutma ihtimali yüksek

Canım benim de öyle olmuştu. Bugün işte çok gidip geldim az önce baktım sarı pembe arası bişey gelmiş gene bi kaç damla. Senin kaç gün var bata

Tutabilir

Bu çok doğru. Çok sabirsiziz ya Dr lar adet gecikmesinin üçüncü dördüncü gününden itibaren test yapılmasını söylerler genelde.
Ben artık sabretmeyi öğrendim 6 ay ara ile biri 6 haftalık diğeri 13 haftalık bebek kaybettim çok üzüldüm ağladım artık akışa bıraktık yaşadığımız şeyleri düşünmemeye çalışıyorum içimde korkular var ama düşünmemeye çalışıyorum inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur

Canım benim de öyle olmuştu. Bugün işte çok gidip geldim az önce baktım sarı pembe arası bişey gelmiş gene bi kaç damla. Senin kaç gün var bata
Yaa sende aynı seyleri yaşıyorsun
Canim benim 4 gün geçti zaten ama kaset testte çıkmadı kan sonucumu bekliyorum Rabbimden hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…