Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya güleyim mi ağlayayım mi bilemedim aynı şeyleri yaşayıp paylaşmak.....bu sabahı zor edicem belli aklımdan cikmican kız

Döverim ben o adeti üzmüş bizim arkadasimizi olsun biz varız bebiş gelene kadar eşlerimiz var demi

Ya güleyim mi ağlayayım mi bilemedim aynı şeyleri yaşayıp paylaşmak.....bu sabahı zor edicem belli aklımdan cikmican kız
Çok kötüydü ya. Zaten üzgünüm bir de öyle sancili geçti ki. Çocuk gibi geçtim içerde ağladım. İnşallah senden güzel haberler alırız

Çok kötüydü ya. Zaten üzgünüm bir de öyle sancili geçti ki. Çocuk gibi geçtim içerde ağladım. İnşallah senden güzel haberler alırız
Çok iyi Anlıyorum canım seni
Bende normalde her ay volta atıyorum ağlayarak
Ama şimdi yoookk ondan umitlendim hemde bı kaç gün önceden gelirdi ağrı ben geliyorum hazırlıklı ol diye

Aminnň canım insaAllah

Az önce bir vidyo izledim 7 aylık hamile ama teste cikmiyo hormonun idrara geçişi azmış ondan ama kanda hemen çıkmış buda beni rahatlattı hem bende gecikmeden hariç belirtilerde var ne bilim yaa

Valla kızlar bende 2 bucuk yıldır bekliyorum evlendiğim ilk aydan beri korunmadım ama olmadı her ay heves edip beklemek bir umut diye çok yorucu kafama takmadığım ay olmadı diyebilirim yani eşim tedavi oldu bende de bir sorun yok şimdilik ama olmuyor yani artık iki ay daha bekleyip tüp bebek yapıcam şimdi dönüp bakınca nasıl bu kadar zaman geçti diyorum ben ayın sonunu zor getirirken seneler olmuş bebişi bekleyeli ama size tavsiyem aklınıza şüphe düştüğü zaman kesinlikle ertelemeyin sizde eşinizde doktora gidin tahlillerinizi yaptırın tedavilerinizi geciktirmeyin yani biz evliliğin 2. Ayında farkettik sorunu ama yinede bekledik 1 sene dolmasını çünkü gittiğimiz her doktor beklememizi tavsiye etti olmayınca bebiş sonra ameliyatı ve ilaç tedavisine başladık çok şükür şu an sorunumuz yok ama bekliyoruz hala Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kızlar şimdi bir bilgi paylaşacağım belki işinize yarar. Ben d vitaminime de baktırmıştım ve çok düşük çıktı vitamin kullanmaya başladım. Bugün bu vitaminle ilgili araştırmalar yaptım ve eksikliğinin gebe kalmayı engellediğini öğrendim. Hatta sebepsiz infertilite yaşayanlarda bu vitaminle ilgili çalışmalar yapılmış araştırın sizde. D vitamini hem yumurtanın sağlığı için hemde bebeğin tutunması için çok önemliymiş. Şu aralar daha az güneş aldığımız için ve hep kapalı ortamlarda olduğumuz için sizde baktırın d vitamininize düşük olabilir veya eczanelerde satılıyor reçetesiz günlük ihtiyaç kadar d vitamini oluyor içinde onlardan alın deneyin. Belki bu vesile olur birilerine paylaşmak istedim sizinle de.

Az önce bir vidyo izledim 7 aylık hamile ama teste cikmiyo hormonun idrara geçişi azmış ondan ama kanda hemen çıkmış buda beni rahatlattı hem bende gecikmeden hariç belirtilerde var ne bilim yaa
Senin belirtilerin neler canim

canım kesinlikle çok doğru söyledin. biz de ilk kez bebek deniyoruz eşimle. eşim doktor , denemeye başlamadan 2 ay önce beni ilaca başlattı . içinde d vitamini ,inositol,çinko folik asit v.b gibi üreme sağlığını güçlendirmeye ve korumaya yönelik vitamin ve mineraller var . hamile kalmayı da kolaylaştırdığını söyledi.

ve hatta hamile kalmadan önce henüz deneme aşamasındayken tüketmek için olan vitaminler var , sadece bu dönem için tasarlanmış. ben şu an ondan kullanıyorum her gün 1 tane. tavsiye ederim

ve hatta hamile kalmadan önce henüz deneme aşamasındayken tüketmek için olan vitaminler var , sadece bu dönem için tasarlanmış. ben şu an ondan kullanıyorum her gün 1 tane. tavsiye ederim
Eğer burda paylaşmak yasak değilse ne kullanıdğını söyleye bilir misin bizde faydalanalım.

Birde kadın doğum hekimleri demir ve hormonlara bakıyor ama vitaminlere hiç bakmıyorlar ve normal deyip gönderiyorlar. Ben gebelik düşünmeye başlayınca gittim k.doğuma özel bir hastanede rutin olarak baktırmak için. Kendimde hemşire olduğum için internetten baktım sonuçlara herşeyim normaldi sonuç göstermeye gitmedim tekrar çünkü sorun yok diyecekti. Ama kendi çalıştığım yerde de hekim arkadaşa vitaminlerime bakabilir miyim diye kan istemi yaptırdım ve D vitaminim 11 çıktı. Baktırmasam haberim olmayacaktı. Araştırma yaptım sonra baya etkiliyormuş doğurganlığı.

evet gerçekten çok etkili, üstünde durulması gereken bir konu. biz yurt dışında yaşıyoruz ilacı burdan temin ettim ama şimdi kısa bir araştırma yaptım, türkiyede de mevcut üstelik çift kullanımına yönelik olanını yapmıslar, erkeğin ihtiyaç duyabileceği ve kullanması gereken vitaminleri kapsayan kısım ayrı, kadının ihtiyaç duyabileceği ve kullanması gereken vitaminler ayrı ayrı bölünmüş yani bir kutuda ayrı ayrı bölmüşler kadın erkek olarak. yarın ben de bakcam burda insallah vardır :) ilacı şimdi direk paylaşsam burda yasak mı değil mi bilmiyorum ama sana özelden mesaj olarak attım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…