Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın arkadaşlar bu sabah kaset test yaptım ve koca bir negatif
Tunaydinn canım olsun buda geçer neler geçmedi ki bizim hayırlı gördüğümüz şey bizim için hayırlı olmayabiliyo sonradan uzulmektense bosverelim şimdi uzulelim daha iyi

Kızlar dün gece okadar konuştuk ki gece pembeyi gördüm leke bile değil ama yinede kan verdim olumsuza hazırladım kendimi uzandım yaticam bütün gün

Kızlar dün gece okadar konuştuk ki gece pembeyi gördüm leke bile değil ama yinede kan verdim olumsuza hazırladım kendimi uzandım yaticam bütün gün
Lekelenme seklindemiydi canım dur bakalm hemen umutsizlige kapilma kan sonucun ciksin bakalm. Olmazsada uzulme canım Zamanini bekliyordur minik insallah guzel haberler alirsin .

Bugun ilk adet gunumun ustunden gecen 10. Gun ovilasyon testim yarin ya da diger gun pik yapacak gibi. Ayrica sogan suyu iciyorum sabah aksam esimle de son 2 gun yanyana bakalim neler olcak

Lekelenme seklindemiydi canım dur bakalm hemen umutsizlige kapilma kan sonucun ciksin bakalm. Olmazsada uzulme canım Zamanini bekliyordur minik insallah guzel haberler alirsin .
Ne güzel soyledin canım evet ümidim var afedersin akıntı içinde inceden bı renkti ama başka hiçbir şey gelmedi ağrım sizimda yok ne bileyim Rabbime bıraktım her zamanki gibi Rabbimiz cümlemize nasip etsin İnsaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…