- 20 Ekim 2020
- 385
- 435
- 53
- Konu Sahibi Pembeyuvam
- #1.241
Mide yanması beyaz akıntı sabah mide bulantisiyla uyandım bide ara sıra bel ağrısı varSenin belirtilerin neler canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mide yanması beyaz akıntı sabah mide bulantisiyla uyandım bide ara sıra bel ağrısı varSenin belirtilerin neler canim
Anladim cnm bir kac gun daha bekleyip test yapalimMide yanması beyaz akıntı sabah mide bulantisiyla uyandım bide ara sıra bel ağrısı var
Reglin geçmiş miydiGünaydın arkadaşlar bu sabah kaset test yaptım ve koca bir negatif![]()
L
Reglin geçmiş miydi
Belkide testte çıkmamıştır geç döllenme olmuştur adetinin geçmesini bekle bklm4 gün kaldı canım. Bir kaç gün önce lekelenmem oldu yerleşme kanaması sandım
Öyle yapacam mecburBelkide testte çıkmamıştır geç döllenme olmuştur adetinin geçmesini bekle bklm
Tunaydinn canım olsun buda geçer neler geçmedi ki bizim hayırlı gördüğümüz şey bizim için hayırlı olmayabiliyo sonradan uzulmektense bosverelim şimdi uzulelim daha iyiGünaydın arkadaşlar bu sabah kaset test yaptım ve koca bir negatif![]()
Ne zaman sonucun cikicak canımKızlar dün gece okadar konuştuk ki gece pembeyi gördümleke bile değil ama yinede kan verdim olumsuza hazırladım kendimi uzandım yaticam bütün gün
Gece dedi doktorNe zaman sonucun cikicak canım
Bide başka tahlillerde istemiş bakalım hayırlısıNe zaman sonucun cikicak canım
İnşallah güzel haberlerini alırız canımBide başka tahlillerde istemiş bakalım hayırlısı
Cokkk aminn sağol canimİnşallah güzel haberlerini alırız canım
Lekelenme seklindemiydi canım dur bakalm hemen umutsizlige kapilma kan sonucun ciksin bakalm. Olmazsada uzulme canım Zamanini bekliyordur minik insallah guzel haberler alirsin .Kızlar dün gece okadar konuştuk ki gece pembeyi gördümleke bile değil ama yinede kan verdim olumsuza hazırladım kendimi uzandım yaticam bütün gün
Ben de hep testleri takdir ediyorum bembeyaz oluncaGünaydın arkadaşlar bu sabah kaset test yaptım ve koca bir negatif![]()
Ne güzel soyledin canım evet ümidim var afedersin akıntı içinde inceden bı renkti ama başka hiçbir şey gelmedi ağrım sizimda yok ne bileyim Rabbime bıraktım her zamanki gibiLekelenme seklindemiydi canım dur bakalm hemen umutsizlige kapilma kan sonucun ciksin bakalm. Olmazsada uzulme canım Zamanini bekliyordur minik insallah guzel haberler alirsin .