Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar korunmayı bırakınca adeti sasan oldu mu benim gibi ya. Ben de adetim geçince çok umitlenmistim çünkü normalde hiç şaşmaz ya günü gununeydi. Bunun bilimsel bir açıklaması var mı?

Cevabın için teşekkür ederim biliyorum herkes aynı olmaz ama zaten suphedeyim ya ondan aklım çabuk bulaniyo cahilligime ver

Cevabın için teşekkür ederim biliyorum herkes aynı olmaz ama zaten suphedeyim ya ondan aklım çabuk bulaniyo cahilligime ver
Yok estağfurullah. Ne kadar süredir istiyorsun. Bir de ne kadar gecikme yaşadın test yaptırdın mi , inşallah vardır

Yok estağfurullah. Ne kadar süredir istiyorsun. Bir de ne kadar gecikme yaşadın test yaptırdın mi , inşallah vardır
Bir yıl 2 ay oldu evleneli hep istiyorduk sorun yok ama bebiste yok 3gun geciktim afedersin beyaz akıntı yoğun geliyo ve mide yanması var ağrıdan ölürken normalde hiç ağrı yok ayakta durunca belim biraz agriyo o kadar kaset test yaptım çıkmadı yarın kan testi vericem insaAllah

Kızlar korunmayı bırakınca adeti sasan oldu mu benim gibi ya. Ben de adetim geçince çok umitlenmistim çünkü normalde hiç şaşmaz ya günü gununeydi. Bunun bilimsel bir açıklaması var mı?
Bende de öyle canım 28 günden şaşmazdı eskiden çok nadiren de bir gün erken veya geç olurdu. Üç aydır korunmuyorum ilkinde üç gün erken ikincisinde üç gün geç oldu. İnşallah bu sefer dokuz ay sonra olur.

Anladım canimmm inşallah vardır hayirlisyla hamilelik haberini alırsın
Ama kendini yine de çok kaptırma, olur mu bak geç dollenme de olabilir, gecikme de olabilir. Bana umutlanma diyorlardı kızıyordum haklılardi aslında. Çünkü negatif sonucunu görünce çok ağladım. Herşeye hazırla kendini. Ne gelirse Allah'tan vardır bir bildiği, bence kan için bekle gülüm birkaç gün daha.

Son satırin Ne kadar temiz ve masum bir dua Rabbim bu duanın içtenliği güzelliği hürmetine sana ve hepimuze hayirlisininda en güzelini nasip etsin İnsaAllah

Yaaa ne güzel söyledin sen öyle inşallah canım benim yaa
Hayır tek normal olan şey adetimin duzeniydi o da kayıp gidecek bu gidişle

insaAllah canım ya
Çok haklısın ama birkaç gün ömür gibi gelir bana yarın yaptırayım içim rahat etsin olmazsa da bebiş Derdimden büyük Rabbim var derim biraz ağlar sonrada sevdiğime sarilirim napim

Yaaa ne güzel söyledin sen öyle inşallah canım benim yaa
Hayır tek normal olan şey adetimin duzeniydi o da kayıp gidecek bu gidişle
Bide her seferinde aha şimdi oldum diye koşmak tuvalete.... Aman Allahım korkuyla heyecan arasi
tuvaletle salon arasında gerilim filmi çekiyorum sanirsiniz

insaAllah canım ya
Çok haklısın ama birkaç gün ömür gibi gelir bana yarın yaptırayım içim rahat etsin olmazsa da bebiş Derdimden büyük Rabbim var derim biraz ağlar sonrada sevdiğime sarilirim napim
Vardır herşeyin bir zamanı... İlk denemeydi ama gecikme olunca biz baya umitlendik eşimle. Kan sonucu negatif gelince çok dayanamadim çok ağladım. Sanki yıllardır deneyip de olmamış gibi. Sonra kendine gel dedim ya. Bir silkeledim kendimi. Sonra senin dediğin gibi gittim sevdiğime sarıldım. Herşeyin var bir vakti saati demek ki o an değilmiş dedim. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah

Bide her seferinde aha şimdi oldum diye koşmak tuvalete.... Aman Allahım korkuyla heyecan arasi
tuvaletle salon arasında gerilim filmi çekiyorum sanirsiniz
Bunu bu ay varya sonuna kadar yaşadım. Gidiyorum geliyorum yok çıldırdım. Peceteye bakıyorum defalarca. İçeri gidiyorum tekrar wc ye gidiyorum falan.. hayır benim adet de kan vermemi beklemis hemen ertesi günü oldum ama çok sancılı oldu

Ne güzel olurdu burda tüm bekleyenler birer birer güzel haberler alsaa ama buna cidden çok inanıyorum herşeyin bir zamanı var, naksedilmis, onu bekleyen ben de Yusuf'umu bekleyeceğim sabırla...

Aynen canım bende ilk denediğim ay regl günü beklerken patdiye erkenden oldum sabaha kadar ağladım eşim ne yapacağını şaşırdı. Sanki ilk ay olmak zorundaymış gibi. Dediğin gibi yıllarca deneyenler var Allah onlara ikiz üçüz versin inşallah bizi de çok aratmasın.

Ne güzel olurdu burda tüm bekleyenler birer birer güzel haberler alsaa ama buna cidden çok inanıyorum herşeyin bir zamanı var, naksedilmis, onu bekleyen ben de Yusuf'umu bekleyeceğim sabırla...
Benim oğlumun adı yusuf sizede hayırlısı ile bir yusuf nasip etsin ALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…