Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 23 Ocak eklermisin

24 ocak 2021 iki kayıptan sonra inşallah bu defa kucağıma alabilirim

Bat dediğiniz şeyin açıklaması beklenen adet tarihi mi?? Eğer öyleyse benimde 21 Ocak 2021 beni de ekleryebilirseniz sevinirimm. Bizde bebek deniyoruz ve sürekli bu sitedeyim sürekli okuyorum herkes düşünmemeye çalış diyor

Kızlar merhaba dünden önce gece ilişkiden birkaç saat sonra akıntıyla karısık pembelik geldi. 1.5-2 gün oldu daha da bisey gelmedi. Normal battan 1 gün sonra oldu böyle. Testler negatif. herhalde sökülecektir ama bir ümit acaba mı diyorum? bu ay gün aşırı ilişki oldu yumurtlamami bilmiyorum zaten adetim de duzensiz oldugu için dünkü akintıya kadar ilişki oldu. Bu 4.denememiz ben de yoruldum artik bu konuyu dusunmekten

Evet yorucu ve yıpratıcı bir süreç ama sonucu düşününce değer diyor insan benim Mart ayında iki yıl olacak iki kez hamile kaldım ama kucağıma almak nasip olmadı. Kendimle beraber herkese dua ediyorum. İnşallah sabırla beklersek sonucu çok güzel olacak.

Kızlar bugün reglının 12.günü ovü testim. Yumurtlama günlerim genellikle 16. 19.gün felan oluyor değişiyor heray ama ilk defa 12.gün bukadar koyu gördüm sanırım genellikle bu tarihlerde bukadar koyu olmazdı bi iki güne pik olur gibi. TD aslan pençesi çayı işe yaramış olabilir mi acaba
Bide dostınex kullanıyoum

Eklentiler

• IMG_20210109_141456_5~2.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 83
Kizlar bakarmisiniz ben mi hayal goruyorum reglime 8 gun var ama erken yumurtladim buyuk ihtimal yada test mi bozuk sizcee yani golge gibi bisey var ama bilemedim cok net gozukmuyo

Eklentiler

• 822C9702-DBB8-43C3-8462-005E9F2240FF.jpeg
    164,2 KB · Görüntüleme: 80
  • 836FC348-4E43-4E79-BC86-758E96982AD9.jpeg
    34,3 KB · Görüntüleme: 76
2 3 gün sonra pil olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…