• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bakarmisiniz ben mi hayal goruyorum reglime 8 gun var ama erken yumurtladim buyuk ihtimal yada test mi bozuk sizcee yani golge gibi bisey var ama bilemedim cok net gozukmuyo
Benımde dun böyle cıktı betahcg 20 cıktı bence gidip test yaptırın neyi beklıyorsunuz

Benımde dun böyle cıktı betahcg 20 cıktı bence gidip test yaptırın neyi beklıyorsunuz
Merhaba canım tebrik ederim. Belirtin var mı acaba varsa neler var :110: Bi de Bat a kaç gün kalmıştı. Benim de 7 gün kaldı Bata çok merak ediyorum tuttumu. Test yapmaya da cesaretim yok negatif görünce çok üzülüyorum.

Kizlar bakarmisiniz ben mi hayal goruyorum reglime 8 gun var ama erken yumurtladim buyuk ihtimal yada test mi bozuk sizcee yani golge gibi bisey var ama bilemedim cok net gozukmuyo
Buna göre hamilesiniz 👌🙏 inşallah bebeğiniz sizinledir bir kan tahlili verirseniz netleşir 🙏

Kızlar merhaba dünden önce gece ilişkiden birkaç saat sonra akıntıyla karısık pembelik geldi. 1.5-2 gün oldu daha da bisey gelmedi. Normal battan 1 gün sonra oldu böyle. Testler negatif. herhalde sökülecektir ama bir ümit acaba mı diyorum? bu ay gün aşırı ilişki oldu yumurtlamami bilmiyorum zaten adetim de duzensiz oldugu için dünkü akintıya kadar ilişki oldu. Bu 4.denememiz ben de yoruldum artik bu konuyu dusunmekten
Yumurta takibi için doktora gitmeniz en mantıklısı. Hem böyle gün aşırı görev gibi ilişkiye girmez çanınız ne zaman isterseniz o zaman girersiniz hem de yumurtanın ne zaman büyütüp çatladığını bilirsiniz, bir de düzensiz adet oluyorsanız belki yumurtanız yeteri kadar gelişmediği için gebelik olmuyor böyle aylarca denemek yerine bence doktor takibine geçin derim

Selam kızlar. Benim de yarın adet günüm. Şuan ara ara kasigima sancı giriyor o kadar. Normalde bir iki gün önceden lekeleme olurdu. Gebelik testleri negatif geldi hep. Adet olacağım zaman hep sivilce oluşurdu o da yok. Bakalım. İnsan bir umut bekliyor işte😌 yarışması arkadaşlara başarılar dilerim👏
Slm sonuç ne oldu

Herkese merhaba benim de sekiz Ocak adet tarihim altı aydır bekliyoruz. İnşallah bu ay olur. Ama ovulasyon testi şuanda koyu çıkması gerekir mi? Şuan silik olarak çıkıyor.
Merhaba sonuç nedir adet oldunuz mu ya da test yaptınız mı benimde adet tarihim 9 ocaktı bugün 🤗

Back