- 13 Kasım 2020
- 2.844
- 4.290
- 83
- Konu Sahibi Pembeyuvam
- #1.081
Aynen erken yumurtlıcam bu ay sanırım. Çay yada ilacın etkisi oldu belkide .2 3 gün sonra pil olur bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen erken yumurtlıcam bu ay sanırım. Çay yada ilacın etkisi oldu belkide .2 3 gün sonra pil olur bence
Evet golge gibi 2.resimde daha belli neyse zaten heveslenmiyorum hicBen göremedim canım çizgi
Olabilir ben adet bittikten 9 gün sonra oldu yumurtlamaAynen erken yumurtlıcam bu ay sanırım. Çay yada ilacın etkisi oldu belkide .
İkinci resimde silik çizgi varKizlar bakarmisiniz ben mi hayal goruyorum reglime 8 gun var ama erken yumurtladim buyuk ihtimal yada test mi bozuk sizcee yani golge gibi bisey var ama bilemedim cok net gozukmuyo
Evet bakalim belki test bozuktur daha cook var adete beklicemİkinci resimde silik çizgi var
Diğerini yeni gördüm gölge var orda adetin gecikmesini bekleyin istersenizEvet golge gibi 2.resimde daha belli neyse zaten heveslenmiyorum hic
Evet kismet beklicemDiğerini yeni gördüm gölge var orda adetin gecikmesini bekleyin isterseniz
Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah yüzümüz Güler bu ayEvet kismet beklicem
Insallah canim hepimizinHerkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah yüzümüz Güler bu ay![]()
Benımde dun böyle cıktı betahcg 20 cıktı bence gidip test yaptırın neyi beklıyorsunuzKizlar bakarmisiniz ben mi hayal goruyorum reglime 8 gun var ama erken yumurtladim buyuk ihtimal yada test mi bozuk sizcee yani golge gibi bisey var ama bilemedim cok net gozukmuyo
Bilmiyorm valla test bozuktur belki cok heveslenmk istemedim adetime 8 gun var daha ondanBenımde dun böyle cıktı betahcg 20 cıktı bence gidip test yaptırın neyi beklıyorsunuz
Bence adet tarihinizi bekleyin kan icinBilmiyorm valla test bozuktur belki cok heveslenmk istemedim adetime 8 gun var daha ondan
Merhaba canım tebrik ederim. Belirtin var mı acaba varsa neler varBenımde dun böyle cıktı betahcg 20 cıktı bence gidip test yaptırın neyi beklıyorsunuz
Buna göre hamilesinizKizlar bakarmisiniz ben mi hayal goruyorum reglime 8 gun var ama erken yumurtladim buyuk ihtimal yada test mi bozuk sizcee yani golge gibi bisey var ama bilemedim cok net gozukmuyo
Haftaya giderim heralde doktora bakalim cizgi netlescekmi yazarim yine buraya insallah seninde bebisin bekletmeden gelsinBuna göre hamilesinizinşallah bebeğiniz sizinledir bir kan tahlili verirseniz netleşir
![]()
Yumurta takibi için doktora gitmeniz en mantıklısı. Hem böyle gün aşırı görev gibi ilişkiye girmez çanınız ne zaman isterseniz o zaman girersiniz hem de yumurtanın ne zaman büyütüp çatladığını bilirsiniz, bir de düzensiz adet oluyorsanız belki yumurtanız yeteri kadar gelişmediği için gebelik olmuyor böyle aylarca denemek yerine bence doktor takibine geçin derimKızlar merhaba dünden önce gece ilişkiden birkaç saat sonra akıntıyla karısık pembelik geldi. 1.5-2 gün oldu daha da bisey gelmedi. Normal battan 1 gün sonra oldu böyle. Testler negatif. herhalde sökülecektir ama bir ümit acaba mı diyorum? bu ay gün aşırı ilişki oldu yumurtlamami bilmiyorum zaten adetim de duzensiz oldugu için dünkü akintıya kadar ilişki oldu. Bu 4.denememiz ben de yoruldum artik bu konuyu dusunmekten
Slm sonuç ne olduSelam kızlar. Benim de yarın adet günüm. Şuan ara ara kasigima sancı giriyor o kadar. Normalde bir iki gün önceden lekeleme olurdu. Gebelik testleri negatif geldi hep. Adet olacağım zaman hep sivilce oluşurdu o da yok. Bakalım. İnsan bir umut bekliyor işteyarışması arkadaşlara başarılar dilerim
![]()
İnşallahBen de aynı şekildeinşallah bu ay sonu hayırlı haberler alırız hepimiz
![]()
Merhaba sonuç nedir adet oldunuz mu ya da test yaptınız mı benimde adet tarihim 9 ocaktı bugünHerkese merhaba benim de sekiz Ocak adet tarihim altı aydır bekliyoruz. İnşallah bu ay olur. Ama ovulasyon testi şuanda koyu çıkması gerekir mi? Şuan silik olarak çıkıyor.