Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bakarmisiniz ben mi hayal goruyorum reglime 8 gun var ama erken yumurtladim buyuk ihtimal yada test mi bozuk sizcee yani golge gibi bisey var ama bilemedim cok net gozukmuyo
Benımde dun böyle cıktı betahcg 20 cıktı bence gidip test yaptırın neyi beklıyorsunuz

Benımde dun böyle cıktı betahcg 20 cıktı bence gidip test yaptırın neyi beklıyorsunuz
Merhaba canım tebrik ederim. Belirtin var mı acaba varsa neler var Bi de Bat a kaç gün kalmıştı. Benim de 7 gün kaldı Bata çok merak ediyorum tuttumu. Test yapmaya da cesaretim yok negatif görünce çok üzülüyorum.

Kizlar bakarmisiniz ben mi hayal goruyorum reglime 8 gun var ama erken yumurtladim buyuk ihtimal yada test mi bozuk sizcee yani golge gibi bisey var ama bilemedim cok net gozukmuyo
Buna göre hamilesiniz inşallah bebeğiniz sizinledir bir kan tahlili verirseniz netleşir

Buna göre hamilesiniz inşallah bebeğiniz sizinledir bir kan tahlili verirseniz netleşir
Haftaya giderim heralde doktora bakalim cizgi netlescekmi yazarim yine buraya insallah seninde bebisin bekletmeden gelsin

Yumurta takibi için doktora gitmeniz en mantıklısı. Hem böyle gün aşırı görev gibi ilişkiye girmez çanınız ne zaman isterseniz o zaman girersiniz hem de yumurtanın ne zaman büyütüp çatladığını bilirsiniz, bir de düzensiz adet oluyorsanız belki yumurtanız yeteri kadar gelişmediği için gebelik olmuyor böyle aylarca denemek yerine bence doktor takibine geçin derim

Slm sonuç ne oldu

Herkese merhaba benim de sekiz Ocak adet tarihim altı aydır bekliyoruz. İnşallah bu ay olur. Ama ovulasyon testi şuanda koyu çıkması gerekir mi? Şuan silik olarak çıkıyor.
Merhaba sonuç nedir adet oldunuz mu ya da test yaptınız mı benimde adet tarihim 9 ocaktı bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…