- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #2.021
Yaaa kıyamam rabbim sizlerede nasip etsin inşallahhhhhh sağlıklı bebekeler canımmHayırlı olsun canımagladigima bakma çok mutlu oldum senin adına günlerdir gelmiyodum buraya unutmak için birden görünce bütün duygularım boşaldı
Bende saldım valla bu ayGeçen aylarda çook çok takmıştım bende buraya girip irdeliyodum bu ay saldım kendimi etken olabilir
Adet günüm yarın ilk 4 gün önce verdim kan bide bugünKaç gün vardı adetine
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canımTesti bugün tekrarladim hamile yımRabbim herkese nasip etsin ins
Cook sukur aminnn herkese nasip olsun inşallahhBende saldım valla bu ayiyi salmışım çörekotu kürü yapmıştım eşimde de sorun vardı ama oldu sanırım mucizem rabbim herkese nasip etsin inşallahhhhhh
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım
sevindim canım, kan testi yaptırdın mı?Kızlarr
Yumurtlamanın 11. Günü ilk 5 dakikada
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh
Bat yarın canım eklememiş evetsevindim canım, kan testi yaptırdın mı?
senin de adın ilk sayfada yok @ N Neslhannn
BAT ne zamandı senin?Pembeyuvam eklememiş
Rabbim inşallah sağlıklı bir bebekte sana nasip eder canım tez vakitteKızlar benim Bat dan once adet oldu maalesef, bu ayda olmadı. Gerçi bu ay cok bir çalışmamız olmadı hastalığımız oldu ama üzüldüm yine de, umarım bende bi salmayi bırakırım. Guzel haberler alan herkese tebrikler, umarim sag salim kucaginiza alirsiniz bebeğinizi. Subat ayinda hayirli haberler almak dileğiyle
Aaaa.. 2.çizgiyi görüyorum... hadi hayırlısı kuzum. Bol şans :)Bat yarın canım eklememiş evet
Güncellemedi listeyi
Buda bu sabahki testim yarın adet olmazsam gidicem perşembe akşamı acile inşallah
Aaaa.. 2.çizgiyi görüyorum... hadi hayırlısı kuzum. Bol şans :)
Kesin bebişş var yaaBat yarın canım eklememiş evet
Güncellemedi listeyi
Buda bu sabahki testim yarın adet olmazsam gidicem perşembe akşamı acile inşallah
İnşallahh hayırlısı ile keseyide görürsün kalbini de duyarsın canımKesin bebişş var yaabenimde böyle oldu kan verdim orda da çıktı Cumartesi gidip görcem bebişi ins doktor alttan bakarsak kalp atışlarını bile görebiliriz dedi
Kullandığınız folik asit takviyesi hangisi? Ben 5 aydır folidoce kullanıyorum ama fayda ediyor mu etmiyor mu bilemiyorum tabi, hâlâ gebelik yok. Bu ara da bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın. Bize de nasip olur inşallah.Dunyada hangi kaynaga bakarsanız bakın gebelik öncesi(enaz 2-3 ay oncesi) folik asid kullanmanız gerekiyor. Cocugun omurgasının sinir sistemlerinin olusmasında hatta gebe kalmada büyük rol oynuyor. Full organık ve yesıllıkle beslenseniz dahi gunluk folik asid oranınız gebelikte yeterli gelmiyor.
Ben 34 yasındayım. Ve ılk bebeğim emin olun kolay hamile kalmamın en buyuk sebebi folik aside balayında baslamıs olmam :)
Gebelıkde degerlere bakılıp vitamin veriliyor dogru ama merak etmeyin kimse folik asit fazlalıgıdan zarar gormuyor .
Canım kan testi yaptırsanana, bu kadar stres yapmışsın ....Gerçekten kafayı yiyeceğim artık ya. Reglim 7 gün gecikti. Bugün predictor erken gebelik testi yaptım, negatif. 29 yaşındayım hayatımda hiç reglimin geciktiği olmamıştır, en fazla 1 gün oynar o kadar. Stresli bir dönemde de değildim, jinekolog kontrolüm de 2 ay önceydi tamamen sağlıklıyım. Artık karnım burnuma değene kadar gebelik testi yapmayacağım ya
Folibol kullanıyorum ama sadece hapla degıl. Somon balıgı, brokoli, avakado, yumurta, kereviz , ceviz,ay çekirdeği,keçi boynuzu, kuru fasulye gibi yiyeceklere agırlık verdikKullandığınız folik asit takviyesi hangisi? Ben 5 aydır folidoce kullanıyorum ama fayda ediyor mu etmiyor mu bilemiyorum tabi, hâlâ gebelik yok. Bu ara da bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın. Bize de nasip olur inşallah.
Canım o test genellikle yanlış sonuç gösteriyor ben de de negatif verdi kan testine neden gitmiyorsun yedi gün geçtiyse kesinlikle çıkması lazım kan testinde çıkmıyorsa hamile değilsindir tabi âdetin hemen öncesi hamile kaldıysan bilemiyorum ama âdetin gelmiyorsa doktora görünmen gerekirGerçekten kafayı yiyeceğim artık ya. Reglim 7 gün gecikti. Bugün predictor erken gebelik testi yaptım, negatif. 29 yaşındayım hayatımda hiç reglimin geciktiği olmamıştır, en fazla 1 gün oynar o kadar. Stresli bir dönemde de değildim, jinekolog kontrolüm de 2 ay önceydi tamamen sağlıklıyım. Artık karnım burnuma değene kadar gebelik testi yapmayacağım ya
Siz rapor çıkartmak için mi aşılama yaptırdınızBen 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yumurtalarım güzel gelişti çatladı ancak gebelik olmadı bu ay adet olunca aşılama olcaktım ama hala adet olamadım bekliyorum 11. Gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?