- 13 Kasım 2020
- 2.844
- 4.290
- 83
- Konu Sahibi Pembeyuvam
- #2.061
Bidaki ay inşallah canım yeni ay yeni umutEvet ben bu sabah oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bidaki ay inşallah canım yeni ay yeni umutEvet ben bu sabah oldum
Test yaptiniz mi benim de 28 iAynen 28
Yok. Ama gelıyo sanırım adetTest yaptiniz mi benim de 28 i
Valla bilmiyorum bat kaç mesela benim bat 18 Şubat sizinki nasıl ona göre bir totem yapabiliriz hepimiz aynı gün gebelik testi yapalım veya bir dua belirleyelim öğün hepimiz onu okuyalım bunun gibiYapalim da nasil bir totem yapalim![]()
Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına versinKızlar kan testim 97.24 çıktı
Darısı isteyen herkesin başına inşallah
Yumurtlamadan sonra 14. Gündü bugün yani tam adet günümdü![]()
Aminnn canım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh sağlıklı bebeklerTebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına versin![]()
![]()
![]()
bol şans canım benim, benim de ocak 30 u BAT. Allah yardımcımız olsun :)Biraz dertleşmek istedim :) Dün, çok sevdiğim eltimin çocuğunun cinsiyetinin büyük olasılıkla erkek olduğunu ve tarama testlerinin temiz çıktığının haberini aldık eşimle çocuk gibi sevindik. Sonra bizim de olmuşsa bu ay nasıl sevinirdik (eşimin haftaya doğum günü) diye düşünürken, dayanamadım test yaptım veeee negatif çıktı. bat 30 Ocak, hislerim de hamile olmadığımı söylüyor. Eşim aşılama, tüp bebek ne lazımsa doktora gidelim dedi ilk defayaklaşık 1.5 yıldır korunmuyoruz, 5 aydır da ovülasyon günlerini kaçırmıyoruz, yememizi içmemizi yeniden inşaa ettik, olması lazımdı gibi geliyor. İkimizde sorun yok ama hem maddi ve manevi olarak hazır hissediyoruz, tüp bebek süreçleri bile yıllarca sürenler var. Bugün bir ıvf merkezinden randevu almaya çalışacağım diyerek mesajımı noktalıyorum. Burada çocuk isteyen herkese şans, sabır ve güç diliyorum
![]()
Canım çok teşekkür ederim. Az önce randevu aldık bakalım bizi neler bekliyorbol şans canım benim, benim de ocak 30 u BAT. Allah yardımcımız olsun :)
Benim 21 subatValla bilmiyorum bat kaç mesela benim bat 18 Şubat sizinki nasıl ona göre bir totem yapabiliriz hepimiz aynı gün gebelik testi yapalım veya bir dua belirleyelim öğün hepimiz onu okuyalım bunun gibi![]()
Oyle hayirlisi sen naptinBidaki ay inşallah canım yeni ay yeni umut
İnşallah gelmez bu batlar yaa bende bu ay çok umutluyum 4 gün önce test verdim her hormonum çok normal çıktı yumurtla da gördü doktor ama aylardır neden tutmuyor anlamış değilim yaaBenim 21 subat
Bugün bat günü bekliyorum hala bi adet sancısı vurdu geçti felan şuan tık yok ama sanki olcak gibiyim bilmiyorum. Olmazsam sabaha kadar belki yaparım test. Yumurtam tahmınımden Bir gün sonra çatladıysa yarın da olabilirim. Şnş olmam ve hamıleyımdirOyle hayirlisi sen naptin
Bizim 5 ay oldu her ay sasmadan adet oluyorumİnşallah gelmez bu batlar yaa bende bu ay çok umutluyum 4 gün önce test verdim her hormonum çok normal çıktı yumurtla da gördü doktor ama aylardır neden tutmuyor anlamış değilim yaasiz ne zamandır deniyorsunuz?
Ayyy resmen kendimi gördüm, yalnız değilsiniz kızlar.Bizim 5 ay oldu her ay sasmadan adet oluyorum![]()
gördüm kırmızıları canımOyle hayirlisi sen naptin