- 3 Mayıs 2024
- 176
- 38
- 13
- 28
Bence olabilir zaten çoğu belirti adet gecikmesiyle başlar diyorlar yani yeni yeni başlar belirtiler. İnşallah pozitiftir kan verin benceKızlar ben daha önce erken gebelik yaptım çıkmadı bugün adet imin 2. Günü albi marka test deneyim dedim böyle çıktı gerçekte pembe ve daha görünür gözüküyor. Yerleşme kanaması vs yaşamadım. Göğüs hassasiyetim yeni olmaya başladı. Herhangi bir belirtim olmayınca adet olcam sandım ama testte böyle çıktı hamile miyim sizce
Eki Görüntüle 3540781
Ay inşallah ya yarın kan vericem canımBence olabilir zaten çoğu belirti adet gecikmesiyle başlar diyorlar yani yeni yeni başlar belirtiler. İnşallah pozitiftir kan verin bence
Merhaba benim prolaktin yüksekti ilaç verdi doktor daha yeni kullanıyorum dün de Ovulasyon testi çift çizdiydi değerlendirdik ama bilmiyorumCanım demedim ama tabiki faydası olur hepsi sağlıklı şeylerbide haftada bir en az somon yemeye çalışın doğurganlığa bire birmiş
Pik olmuş bu zaten kaçırmamissinizMerhaba benim prolaktin yüksekti ilaç verdi doktor daha yeni kullanıyorum dün de Ovulasyon testi çift çizdiydi değerlendirdik ama bilmiyorum
15 ocak ovıtrelle kullandım bende gebelik beklıyorum Allâh isteyen herkese bana da nasip etsin inşallah 20 ocak ta kan testı pozitif tı 32 çiktiVar mı kızlar bir bakin allah rızası için gördüm gibi ama ilk idrarla sabah yapayim mi bida
Yani ilaç kullanırken oluyor mu15 ocak ovıtrelle kullandım bende gebelik beklıyorum Allâh isteyen herkese bana da nasip etsin inşallah 20 ocak ta kan testı pozitif tı 32 çikti
Teşekkür ederim umarım güzel haber alırımPik olmuş bu zaten kaçırmamissiniz
Bana dostinex verdi doktor bugün 2. İçişim 4 kez içecem 3 günde bir15 ocak ovıtrelle kullandım bende gebelik beklıyorum Allâh isteyen herkese bana da nasip etsin inşallah 20 ocak ta kan testı pozitif tı 32 çikti
Bugün de yaptım Ovulasyon testi yine iki çizgiydiPik olmuş bu zaten kaçırmamissiniz
Eeee nasip olmuş dün mu öğrendiniz çok sevindim canım amin amin inşallah15 ocak ovıtrelle kullandım bende gebelik beklıyorum Allâh isteyen herkese bana da nasip etsin inşallah 20 ocak ta kan testı pozitif tı 32 çikti
Bu şekilde koyduysa ustuste yumurtlamamissiniz benimde öyle olmustuBugün de yaptım Ovulasyon testi yine iki çizgiydi
Nasıl olmalı kiBu şekilde koyduysa ustuste yumurtlamamissiniz benimde öyle olmustu
Gayet normal bisey yani daha garanti gibi düşünün:)Nasıl olmalı ki
Yumurtlamaya daha var mı yani kusura bakmayın soruyorum öyle ama hiç bilgim yokGayet normal bisey yani daha garanti gibi düşünün:)
Sondaki de az önce yaptımGayet normal bisey yani daha garanti gibi düşünün:)
22ocak yeni test etdim cift çizgi çıktı.Erken gebelik testleri daha net gösteriyor ama kan testi verin derim
Salam bacı 22yanvar test etdim 2xətt çıxdı. Amma bu testə inanmıram. Başqa testlər alıb yenidən yoxlayacam. Amma noyabr dekabrda da etmişdim bu testdən onlar neqativdi. 18 yanvar çox az 2ci xətt bilinirdi, 22yanvarda etdim 2xətt aydın açıq görünürMəncə hamiləlik yoxdu sadəcə gecikmədi çünki məndə gecikmisdim testim sizin kimi çıxmışdı gecde olsa xəstələndim stres etməkdən hamiləyəmmi deyə düşünməkdən gecikir məncə İnşAllah ki yanılaram
Yumurtlamissiniz zaten catlamaniz ne zaman oldu siliklestimi test devam ettiniz mi yapnayaYumurtlamaya daha var mı yani kusura bakmayın soruyorum öyle ama hiç bilgim yok
Evet catlamisSondaki de az önce yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?