• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Kızlar ben daha önce erken gebelik yaptım çıkmadı bugün adet imin 2. Günü albi marka test deneyim dedim böyle çıktı gerçekte pembe ve daha görünür gözüküyor. Yerleşme kanaması vs yaşamadım. Göğüs hassasiyetim yeni olmaya başladı. Herhangi bir belirtim olmayınca adet olcam sandım ama testte böyle çıktı hamile miyim sizce
IMG_20250121_103258.jpg

Kızlar ben daha önce erken gebelik yaptım çıkmadı bugün adet imin 2. Günü albi marka test deneyim dedim böyle çıktı gerçekte pembe ve daha görünür gözüküyor. Yerleşme kanaması vs yaşamadım. Göğüs hassasiyetim yeni olmaya başladı. Herhangi bir belirtim olmayınca adet olcam sandım ama testte böyle çıktı hamile miyim sizce
Eki Görüntüle 3540781
Bence olabilir zaten çoğu belirti adet gecikmesiyle başlar diyorlar yani yeni yeni başlar belirtiler. İnşallah pozitiftir kan verin bence 💐

Canım demedim ama tabiki faydası olur hepsi sağlıklı şeyler 🥹 bide haftada bir en az somon yemeye çalışın doğurganlığa bire birmiş
Merhaba benim prolaktin yüksekti ilaç verdi doktor daha yeni kullanıyorum dün de Ovulasyon testi çift çizdiydi değerlendirdik ama bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_9913.jpeg
    IMG_9913.jpeg
    195,3 KB · Görüntüleme: 18
Məncə hamiləlik yoxdu sadəcə gecikmədi çünki məndə gecikmisdim testim sizin kimi çıxmışdı gecde olsa xəstələndim stres etməkdən hamiləyəmmi deyə düşünməkdən gecikir məncə İnşAllah ki yanılaram
Salam bacı 22yanvar test etdim 2xətt çıxdı. Amma bu testə inanmıram. Başqa testlər alıb yenidən yoxlayacam. Amma noyabr dekabrda da etmişdim bu testdən onlar neqativdi. 18 yanvar çox az 2ci xətt bilinirdi, 22yanvarda etdim 2xətt aydın açıq görünür

Eklentiler

• 1000235507.jpg
    1000235507.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 7
Back