• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Arkadaşlar yumurtlama günlerinizi uygulamayla mı yoksa testle mi takip ediyorsunuz. Ben 4 aydır uygulama ile takipteydim gebelik olmadı bu ay ilk defa testle takip ettim uygulamada görünenden 6 gün sonra pik oldu
Bende uygulamayla takip ettim gebelik olmadı şimdi ovülasyon testiyle takip ediyorum

Kızlar bir sorum var ben adeten 1 gün önce test yaptım negatif ama adeten sonra ki günler ovülasyon hep pozitif 5 gündür yumurtlama olur mu ki

Kızlaaaar😍 yarın ultrasona gedirəm. Farklı testler yaptım cift çizgi. Yarın 6gün geçmiş olacaq adetten . İnşallah rahime düşmüştür

Eklentiler

• 1000236145.jpg
    1000236145.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 9
Hayırlı olsun var gözüküyor sağlıkla gelsin bebiş inşallah benimde olur sağlıkla olur inşallah 🤲 isteyen herkese nasip etsin Allah Amin
İnşallah sağ salamat dünyaya gəlsin. Allah hamıya qismət eləsin. 3yıldır bekliyorum

Regl dönemi bitince de başlayabilirsiniz yumurtlama döneminizi tahmin ediyorsanız yakın bi zamanda da başlayabilirsiniz size kalmış

Ocak ayı gebelik düşünenler birlikte

Sağolun teşekkür 😍 ederim cevabınız için ben yaptım adetim biter bitmez başladım yumurtlama oldu bitti ✅ bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤲💕
Ben de bu ay ilk kez ovulasyon testini yaptım 1 hafta 10 gün kadar ve yumurtlama dönemini buldum,Reglime 3 gün var bugün erken gebelik test yaptım

Yarın daha 8 Gün kalacak adetime çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum 🤷‍♀️ nasip ya umudum yokta maksat dedim bu sefer ovulasyon testiyle takip edeyim 🫢

Back