• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı gebelik isteyenler birlikte bekleyelim❤️

Bugünü değerlendirdik testten sonra belki tutar diye de öncesinde değerlendirmemiştik o yüzden pek umudum yok bakalım nasip :)
Zaten o kipkirmizi olanlar yumurtanin gelistigini silik olan da artk catladgni gosterio aslnda oncesi de iyi ama catlamayi kacirmamak onemli. Allah nasip ederse tutar. 🙏

Zaten o kipkirmizi olanlar yumurtanin gelistigini silik olan da artk catladgni gosterio aslnda oncesi de iyi ama catlamayi kacirmamak onemli. Allah nasip ederse tutar. 🙏
Öylemiymiş ben pikte ilişki olması gerekiyor diye biliyordum o zaman iyi 😀 bakalım dediğiniz gibi Allah nasip ederse olur 😇

Kızlar merhaba birsey sormak istiyorum az önce artimed erken gebelik testi yaptım direkt fotoğraftaki gibi çıktı aslında daha net ama pikselden dolayı böyle görünüyor sizce var mı regli tarihlerim çok düzensiz olduğundan dolayı emin olamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• 1000085752.jpg
    1000085752.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000085753.jpg
    1000085753.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar merhaba birsey sormak istiyorum az önce artimed erken gebelik testi yaptım direkt fotoğraftaki gibi çıktı aslında daha net ama pikselden dolayı böyle görünüyor sizce var mı regli tarihlerim çok düzensiz olduğundan dolayı emin olamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Bende ikinci çizgiyi görüyorum ama baska markayla tekrar denersen emin oluruz artimede pek guvenemiyorum

İnşAllah vardır ya ilk mujdemizi alırız 😍

Var gibi ama yine bı kan testi verin bence yada küçük.kaset testler gününüz geçtiyse sabah ilk idrarla verin bence

Kızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım🤗

Kızlar ısmınız (başlıkta kayd etdıgınız ısmınız)
Son adet tarihiniz
Beklenen adet tarihi yazalım

İsimSon adetBeklenen adetSonuc
Esra-se12ocak10şubat-
Raziye17ocak15şubat-
Denizi12ocak7şubat-
Ekkiz1ocak1şubat-
Eleven29aralık26ocak-
Belina27aralık25ocak-
Ebrukck30aralık25ocak-
Herseynasip07ocak5şubat-
Payedar13ocak11şubat-
Duant28ocak25şubat-
Kekyapayim1ocak7şubat-
Kartopu9217ocak17şubat-
Blackburne10ocak9şubat-
Seda ve annelik21ocak23şubat-
Gazel211028aralık27ocak-

Kızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım🤗

Kızlar ısmınız (başlıkta kayd etdıgınız ısmınız)
Son adet tarihiniz
Beklenen adet tarihi yazalım

İsimSon adetBeklenen adetSonuc
Esra-se12ocak10şubat-
Raziye17ocak15şubat-
Denizi12ocak7şubat-
Ekkiz1ocak1şubat-
Eleven29aralık26ocak-
Belina27aralık25ocak-
Ebrukck30aralık25ocak-
Herseynasip07ocak5şubat-
Payedar13ocak11şubat-
Duant28ocak25şubat-
Kekyapayim1ocak7şubat-
Kartopu9217ocak17şubat-
Blackburne10ocak9şubat-
Seda ve annelik21ocak23şubat-
Gazel211028aralık27ocak-
EBTCUR 1 Ocak29 ocak
Merhaba kızlar, bende katılmak istiyorum aranızaaaa

Var gibi ama yine bı kan testi verin bence yada küçük.kaset testler gününüz geçtiyse sabah ilk idrarla verin bence
Gününü kestiremiyorum ki pko var bende ondan dolayı çok düzensiz regli oluyorum akşam farklı bir marka ile deneyeceğim bakalım 😊

Kızlar şimdi kaset test yaptım 2. Dakikaya kadar hiçbirsey yoktu sonrasında testi cipe atacakken diğer çizgi görünürde bembeyaz olmuş hafif ışığa tutunca pembemsi görünüyor

Back