Bende uygulamayla takip ettim gebelik olmadı şimdi ovülasyon testiyle takip ediyorumArkadaşlar yumurtlama günlerinizi uygulamayla mı yoksa testle mi takip ediyorsunuz. Ben 4 aydır uygulama ile takipteydim gebelik olmadı bu ay ilk defa testle takip ettim uygulamada görünenden 6 gün sonra pik oldu
Hayırlı olsun var gözüküyor sağlıkla gelsin bebiş inşallah benimde olur sağlıkla olur inşallah22ocak yeni test etdim cift çizgi çıktı.
Aaa bende o zaman takvimi birakayimBende uygulamayla takip ettim gebelik olmadı şimdi ovülasyon testiyle takip ediyorum
Siliklesincemi çatlama oluyorYumurtlamissiniz zaten catlamaniz ne zaman oldu siliklestimi test devam ettiniz mi yapnaya
Ocak ayı gebelik düşünenler birlikte bekliyelim
Bence de ovülasyonla takip et canımAaa bende o zaman takvimi birakayim
İnşallah sağ salamat dünyaya gəlsin. Allah hamıya qismət eləsin. 3yıldır bekliyorumHayırlı olsun var gözüküyor sağlıkla gelsin bebiş inşallah benimde olur sağlıkla olur inşallahisteyen herkese nasip etsin Allah Amin
Test yaptınız mıBekleyelim inşallah olur dün pik gördüm yumurtayı adetim 17 Ocak
Bende yumurtlama testi aldım şu an adetliyim acaba ne zamandan itibaren kullanmak gerekiyor bilgisi olan yazabilir mi acaba
Test yaptım Regl dönemi 26 Ocak hayırlısı bakalımOcak ayı gebelik düşünenler birlikte bekliyelim
Sağolun teşekkürRegl dönemi bitince de başlayabilirsiniz yumurtlama döneminizi tahmin ediyorsanız yakın bi zamanda da başlayabilirsiniz size kalmış
Ocak ayı gebelik düşünenler birlikte
Ben de bu ay ilk kez ovulasyon testini yaptım 1 hafta 10 gün kadar ve yumurtlama dönemini buldum,Reglime 3 gün var bugün erken gebelik test yaptımSağolun teşekkürederim cevabınız için ben yaptım adetim biter bitmez başladım yumurtlama oldu bitti bakalım hayırlısı olsun inşallah
Ya peki sonuç olarak ne çıktıBen de bu ay ilk kez ovulasyon testini yaptım 1 hafta 10 gün kadar ve yumurtlama dönemini buldum,Reglime 3 gün var bugün erken gebelik test yaptım
Ya peki sonuç olarak ne çıktı
Kaç gün var reglinizeBende yarın test yapmak isterim ama daha adetime var çıkmaz da işte iş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?