- 4 Aralık 2024
- 535
- 289
- 18
- 36
Evet bende gördüm umarım yalancı pozitif değildir inşallah bebiştirEki Görüntüle 3541469 silik ikinci çizgi ama belli belirsiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende gördüm umarım yalancı pozitif değildir inşallah bebiştirEki Görüntüle 3541469 silik ikinci çizgi ama belli belirsiz
8 gün kaldıKaç gün var reglinize
3-4 gün daha bekleyin isterseniz,erken gebelik testi max.6 gün önce sonuç veriyor,o da kişşye göre değişiyorYarın daha 8 Gün kalacak adetime çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum nasip ya umudum yokta maksat dedim bu sefer ovulasyon testiyle takip edeyim
5 ay önce gebeliğimi 3 gün önce öğrenmiştim ama 10 haftalık civarı kalbi durdu inşallah siz deEvet bende gördüm umarım yalancı pozitif değildir inşallah bebiştir
Evet bende öyle düşünüyorum varsa da çok erken olur çıkarmaz teşekkür ederim3-4 gün daha bekleyin isterseniz,erken gebelik testi max.6 gün önce sonuç veriyor,o da kişşye göre değişiyor
Ayy çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın dilerim bu sefer sağlıcakla kucağınıza alırsınız o zaman testiniz nasıl çıkmıştı5 ay önce gebeliğimi 3 gün önce öğrenmiştim ama 10 haftalık civarı kalbi durdu inşallah siz de
Çok sağolunBir net çizgi bir silik çizgi çıkmıştı ama 3 gün kala tapmıştım ve bundan daha belirgindi ikinci çizgiAyy çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın dilerim bu sefer sağlıcakla kucağınıza alırsınız o zaman testiniz nasıl çıkmıştı
Anladım dilerim yine hamilesinizdir olmasa yarın yada ertesi gün tekrar edin testinizi emin olursunuz sonuçtanÇok sağolunBir net çizgi bir silik çizgi çıkmıştı ama 3 gün kala tapmıştım ve bundan daha belirgindi ikinci çizgi
İnşallah sizin de gönlünüzce olurAnladım dilerim yine hamilesinizdir olmasa yarın yada ertesi gün tekrar edin testinizi emin olursunuz sonuçtan
Evet kuzum gebeyimTest yaptınız mı
Çok iyi haber maşallah sağlıkla gelsinEvet kuzum gebeyim
İnşallah ilk gebeliğim kimyasaldı korkuyorum yine aynısı olacak diye inşallah olmazÇok iyi haber maşallah sağlıkla gelsin
Benim de 5 ay önce gebeliğim 10 haftalıkken kalp atışı durdu bebeğiminİnşallah ilk gebeliğim kimyasaldı korkuyorum yine aynısı olacak diye inşallah olmaz
Ovıtrelle yumurta catlatıyor gebelık şansı çok yuksekYani ilaç kullanırken oluyor mu
Tam bellı degıl miş pazartesi yıne kan verıcem bklm artıkEeee nasip olmuş dün mu öğrendiniz çok sevindim canım amin amin inşallah
Benimde pozitif rabbime şükürler olsunTam bellı degıl miş pazartesi yıne kan verıcem bklm artık
Hayırlı olsun cnm belirtin var mıydıBenimde pozitif rabbime şükürler olsun
Ne gzl Allâh sağ salım kucagına almayı nasip etsinBenimde pozitif rabbime şükürler olsun