• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı gebelik isteyenler birlikte bekleyelim❤️

Bende o yuzden başka marka yapmasını onerdim artimede guven yok senin yaptigin en dogrusu bana doktor oyle onermisdi kaçırmamak icin
Bı de şunu duydum ilişkide çocuk için yapmayın o düşünceyi kafanızdan atın dediler bu ay benim catlamam olmadı sanırım ovalasyon yapmadım normalde akıntım olurdu hiç olmadı bu ay pek bı umudum yok yinede hayırlısı olsun
İnşAllah canim ya nasıl mutlu oluruz😍
Ayyy Allah'ım duy sesimizi çok şey istemiyoruz ama bize de anneliği yaşatsın rabbim

Bı de şunu duydum ilişkide çocuk için yapmayın o düşünceyi kafanızdan atın dediler bu ay benim catlamam olmadı sanırım ovalasyon yapmadım normalde akıntım olurdu hiç olmadı bu ay pek bı umudum yok yinede hayırlısı olsun

Ayyy Allah'ım duy sesimizi çok şey istemiyoruz ama bize de anneliği yaşatsın rabbim
Bende buna katılıyorum 15ci ay hamile kalmıştım tamamen umudumu kesip bu isin olmayacagını düşündügüm ay 2defa olmustu iliski kafaya taktıgım bir yıl olmadı ovulasyon takip etmeme yerimden kalkmama ragmen hersey psikolojik

Bende buna katılıyorum 15ci ay hamile kalmıştım tamamen umudumu kesip bu isin olmayacagını düşündügüm ay 2defa olmustu iliski kafaya taktıgım bir yıl olmadı ovulasyon takip etmeme yerimden kalkmama ragmen hersey psikolojik
Ben geçen ay 4 gebelik testi pozitifti farklı farklı adetin 4.gun leke geldi 2 gün sonra adet kanaması oldu pcos olduğu için takip etmek istiyorum da bazende çok taktigimi farkediyorum akışına bıraktım rabbim bildigi var bekletiyor demekki zamanı daha var

Kızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım🤗

Kızlar ısmınız (başlıkta kayd etdıgınız ısmınız)
Son adet tarihiniz
Beklenen adet tarihi yazalım

İsimSon adetBeklenen adetSonuc
Esra-se12ocak10şubat-
Raziye17ocak15şubat-
Denizi12ocak7şubat-
Ekkiz1ocak1şubat-
Eleven29aralık26ocak-
Belina27aralık25ocak-
Ebrukck30aralık25ocak-
Herseynasip07ocak5şubat-
Payedar13ocak11şubat-
Duant28ocak25şubat-
Kekyapayim1ocak7şubat-
Kartopu9217ocak17şubat-
Blackburne10ocak9şubat-
Seda ve annelik21ocak23şubat-
Gazel211028aralık27ocak-
EBTCUR1ocak29ocak-
Nasipsee-
Umarım listedeki herkes ve isteyen diğer herkes sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olur Allah yardımcımız olsun güzel haberler veririz ve duyarız inşallah

Kızlar bu sıvının hepsi dışarı mı gidiyor bana mı öyle geliyor ayaklarımı dikip bekliyorum ama yok akıp gidiyor 😂

Kızlar bu sıvının hepsi dışarı mı gidiyor bana mı öyle geliyor ayaklarımı dikip bekliyorum ama yok akıp gidiyor 😂
Benimde öyle oluyor ama zatenbir miktar geri gelir bence icerde okadar miktar duramaz, diğerleri de deneyim paylaşırsa harika olur bende merak ediyorum bunu

Kızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım🤗

Kızlar ısmınız (başlıkta kayd etdıgınız ısmınız)
Son adet tarihiniz
Beklenen adet tarihi yazalım

İsimSon adetBeklenen adetSonuc
Esra-se12ocak10şubat-
Raziye17ocak15şubat-
Denizi12ocak7şubat-
Ekkiz1ocak1şubat-
Eleven29aralık26ocak-
Belina27aralık25ocak-
Ebrukck30aralık25ocak-
Herseynasip07ocak5şubat-
Payedar13ocak11şubat-
Duant28ocak25şubat-
Kekyapayim1ocak7şubat-
Kartopu9217ocak17şubat-
Blackburne10ocak9şubat-
Seda ve annelik21ocak23şubat-
Gazel211028aralık27ocak-
EBTCUR1ocak29ocak-
Nasipsee-
Selamlar ben de katılmak istiyorum, soguknevalee sat 18 ocak bat 12 şubat, ovülasyon dönemim yarın başlıyor uygulamaya göre :)

Back