Bende o yuzden başka marka yapmasını onerdim artimede guven yok senin yaptigin en dogrusu bana doktor oyle onermisdi kaçırmamak icinİnşallah vardır var gibi çizgi ama artimed yalancı çizgi çıkarıyor diyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende o yuzden başka marka yapmasını onerdim artimede guven yok senin yaptigin en dogrusu bana doktor oyle onermisdi kaçırmamak icinİnşallah vardır var gibi çizgi ama artimed yalancı çizgi çıkarıyor diyolar
İnşAllah canim ya nasıl mutlu oluruzŞu tablo inşallah bu ay hepimiz pozitifleri görürüz
Bı de şunu duydum ilişkide çocuk için yapmayın o düşünceyi kafanızdan atın dediler bu ay benim catlamam olmadı sanırım ovalasyon yapmadım normalde akıntım olurdu hiç olmadı bu ay pek bı umudum yok yinede hayırlısı olsunBende o yuzden başka marka yapmasını onerdim artimede guven yok senin yaptigin en dogrusu bana doktor oyle onermisdi kaçırmamak icin
Ayyy Allah'ım duy sesimizi çok şey istemiyoruz ama bize de anneliği yaşatsın rabbimİnşAllah canim ya nasıl mutlu oluruz
Bende buna katılıyorum 15ci ay hamile kalmıştım tamamen umudumu kesip bu isin olmayacagını düşündügüm ay 2defa olmustu iliski kafaya taktıgım bir yıl olmadı ovulasyon takip etmeme yerimden kalkmama ragmen hersey psikolojikBı de şunu duydum ilişkide çocuk için yapmayın o düşünceyi kafanızdan atın dediler bu ay benim catlamam olmadı sanırım ovalasyon yapmadım normalde akıntım olurdu hiç olmadı bu ay pek bı umudum yok yinede hayırlısı olsun
Ayyy Allah'ım duy sesimizi çok şey istemiyoruz ama bize de anneliği yaşatsın rabbim
Ben geçen ay 4 gebelik testi pozitifti farklı farklı adetin 4.gun leke geldi 2 gün sonra adet kanaması oldu pcos olduğu için takip etmek istiyorum da bazende çok taktigimi farkediyorum akışına bıraktım rabbim bildigi var bekletiyor demekki zamanı daha varBende buna katılıyorum 15ci ay hamile kalmıştım tamamen umudumu kesip bu isin olmayacagını düşündügüm ay 2defa olmustu iliski kafaya taktıgım bir yıl olmadı ovulasyon takip etmeme yerimden kalkmama ragmen hersey psikolojik
İyi yapıyorsun canım :)Yaa bunu duydum birinden vallahi ben regli bitince başlıyorum 1 dolu 1 boş şeklinde belli olmuyor çünkü ne zaman olacagi
İnşallah güzel haberler alacaz bu ay ben inanıyorum Şubat mart bize uğurlu gelecek inşallahİyi yapıyorsun canım :)
İnşallah öyle olur :)İnşallah güzel haberler alacaz bu ay ben inanıyorum Şubat mart bize uğurlu gelecek inşallah
Çatlama ignesi yok maalesef hiç bi yerde bulamadımDoktora gittinizmi çatlama iğnesi falan veriyorlarmis
Umarım listedeki herkes ve isteyen diğer herkes sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olur Allah yardımcımız olsun güzel haberler veririz ve duyarız inşallahKızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım
Kızlar ısmınız (başlıkta kayd etdıgınız ısmınız)
Son adet tarihiniz
Beklenen adet tarihi yazalım
İsim Son adet Beklenen adet Sonuc Esra-se 12ocak 10şubat - Raziye 17ocak 15şubat - Denizi 12ocak 7şubat - Ekkiz 1ocak 1şubat - Eleven 29aralık 26ocak - Belina 27aralık 25ocak - Ebrukck 30aralık 25ocak - Herseynasip0 7ocak 5şubat - Payedar 13ocak 11şubat - Duant 28ocak 25şubat - Kekyapayim 1ocak 7şubat - Kartopu92 17ocak 17şubat - Blackburne 10ocak 9şubat - Seda ve annelik 21ocak 23şubat - Gazel2110 28aralık 27ocak - EBTCUR 1ocak 29ocak - Nasipsee -
Amin inşallahUmarım listedeki herkes ve isteyen diğer herkes sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olur Allah yardımcımız olsun güzel haberler veririz ve duyarız inşallah
Valla canım attım çöpe anlamıyorum geçen ayda erken gebelik testleri hep pozitif gösterirken kaset testler negatifti dünde öyle oldu erken test pozitif kaset negatif akışına bıraktım artıkBakalım bı istiyorsan
Benimde öyle oluyor ama zatenbir miktar geri gelir bence icerde okadar miktar duramaz, diğerleri de deneyim paylaşırsa harika olur bende merak ediyorum bunuKızlar bu sıvının hepsi dışarı mı gidiyor bana mı öyle geliyor ayaklarımı dikip bekliyorum ama yok akıp gidiyor
Selamlar ben de katılmak istiyorum, soguknevalee sat 18 ocak bat 12 şubat, ovülasyon dönemim yarın başlıyor uygulamaya göre :)Kızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım
Kızlar ısmınız (başlıkta kayd etdıgınız ısmınız)
Son adet tarihiniz
Beklenen adet tarihi yazalım
İsim Son adet Beklenen adet Sonuc Esra-se 12ocak 10şubat - Raziye 17ocak 15şubat - Denizi 12ocak 7şubat - Ekkiz 1ocak 1şubat - Eleven 29aralık 26ocak - Belina 27aralık 25ocak - Ebrukck 30aralık 25ocak - Herseynasip0 7ocak 5şubat - Payedar 13ocak 11şubat - Duant 28ocak 25şubat - Kekyapayim 1ocak 7şubat - Kartopu92 17ocak 17şubat - Blackburne 10ocak 9şubat - Seda ve annelik 21ocak 23şubat - Gazel2110 28aralık 27ocak - EBTCUR 1ocak 29ocak - Nasipsee -
Bildiğim kadari ile sağlıksız olanlar dışarı atarmış,sağlıklı olanlar ise 3 gün falan canlı beklermisKızlar bu sıvının hepsi dışarı mı gidiyor bana mı öyle geliyor ayaklarımı dikip bekliyorum ama yok akıp gidiyor