• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Rabbim yüzünüze baksın inşallah sizde mi dış gebelik geçirdiniz
Evet kendiliğinden oldu değerler iyi yükselmedi bebekte görünmedi derken acilde buldum kendimi tüpüm yırtılmış iç kanama vs derken sabah ameliyattan çıkmıştım , inşallah daha da yorulmayız Allah tez zamanda kavuştursun 🌸❤️

Evet kendiliğinden oldu değerler iyi yükselmedi bebekte görünmedi derken acilde buldum kendimi tüpüm yırtılmış iç kanama vs derken sabah ameliyattan çıkmıştım , inşallah daha da yorulmayız Allah tez zamanda kavuştursun 🌸❤️
Ah canım çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 aynı şeyleri yaşamışız çok zor 😥 ve can acıtıcı Dilerim bir daha böyle şeyler yaşamayız Amin inşallah 🤲🥹

Selam.
Son adet 18.12.24. hər zaman 1hafta 5gün ileri atar . Yani 12 13 14 filan başlaması lazımdı.
14.01.25den lekelenme pembe kahverengi çok az tırnak kadar.
Şimdi 18 ocak test yaptım neqativ, 1saat sonra çok az kölgə ben göreceyim kadar.
Memeler şiş , sıcak basması çok oldu bu ay bilməm neden.
Heç böyle olmamıştı.

Eklentiler

• 1000232745.jpg
    1000232745.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000232731.jpg
    1000232731.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba ben bir konu hakkında fikir danışmak istiyorum benim adetim 8 gün geçti 1 yıllık evliyim ilk defa böyle oldu 3 gün önce hafif kasık ağrısı mide bulantısı karın ağrısı oldu evde test yaptık negatif çıktı kan testimi yaptırmam gerekiyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim Allah razı olsun şimdiden

Selam.
Son adet 18.12.24. hər zaman 1hafta 5gün ileri atar . Yani 12 13 14 filan başlaması lazımdı.
Şimdi 18 ocak test yaptım neqativ, 1saat sonra çok az kölgə ben göreceyim kadar.
Heç böyle olmamıştı.
Erken gebelik testleri daha net gösteriyor ama kan testi verin derim

Erken gebelik testleri daha net gösteriyor ama kan testi verin derim
Umutlanmak istəmiyorum ya . Hem eli boş dönmek. 2 gün bekleyim . 18i keçsin . 3ocak bence solda folekul çatladı. O gün birliktelik oldu. 9 ocaq iyne batması hiss etdim . Döllenme olsaydı test gösterirdi

Umutlanmak istəmiyorum ya . Hem eli boş dönmek. 2 gün bekleyim . 18i keçsin . 3ocak bence solda folekul çatladı. O gün birliktelik oldu. 9 ocaq iyne batması hiss etdim . Döllenme olsaydı test gösterirdi
Yumurtlama oluyor ondan sonra hemenmi çatlıyor yoksa bekliyor bir süre sonramı catliyor yumurta

Yine sen bilirsin tabi ama günün kaç gün geçmiş oluyor

Kanamanız falan var mıydı veya ağrınız bende şuan aynı durumu yaşıyorum da hiç kanama ve ağrı yok daha önce yaşadığımda kanamam ve ağrım vardı bunda yok anlamadım bu sefer beni nasıl bir süreç bekliyor merak ediyorum bugün tekrar kan vericem

Merhaba ben bir konu hakkında fikir danışmak istiyorum benim adetim 8 gün geçti 1 yıllık evliyim ilk defa böyle oldu 3 gün önce hafif kasık ağrısı mide bulantısı karın ağrısı oldu evde test yaptık negatif çıktı kan testimi yaptırmam gerekiyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim Allah razı olsun şimdiden
Merhaba. Gebelik testin negatif vermesi kesin sonuç değildir. Beklemeden git kan testi ver varsa kesin çıkar gecikmen baya olmuş çünkü. İnşallah güzel haberler alırsın 🙏

Selam.
Heç böyle olmamıştı.
Məncə hamiləlik yoxdu sadəcə gecikmədi çünki məndə gecikmisdim testim sizin kimi çıxmışdı gecde olsa xəstələndim stres etməkdən hamiləyəmmi deyə düşünməkdən gecikir məncə İnşAllah ki yanılaram

Şükür dün gece çift çizgiydi, bugün öğlen silikti 🥰 değerlendirdik bu akşamı. Yumurta çatlaması gerekiyordu döllenmesi için denk getirebildik, gerisi Allahın “ol” demesiyle olacak.. İsteyen bütün kullarına bende dahil hayırla kolaylıkla sağlıkla evlat verdiği kullarından eylesin 🤲🏻 şimdi çatları ama bir hafta gün aşırı ilişkiye yine devam edilmesi öneriliyor
Merhaba çatlama yumutlamadan ne kadar süre oluyor hemen olmuyormuydu

Beklemek en doğrusu tabi kanda negatif görünce baya çöküyor insan geç döllenme olabilir bilemiyoruz ki

Yaaaaa çok sevindim rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ne kadar adet geçti öğrendin benimde sali adet günüm yapsam mı hala cesaret edemedim
Amin inşallah:) ben 3 gün kala öğrendim baya çizgi cikti belirgin. Kan verdim 80 çıktı. İki gün sonra verdim 220 küsür. Keseyide gördük kalp atışını duymaya gidicez 2 hafta sonrada insallah

Amin inşallah:) ben 3 gün kala öğrendim baya çizgi cikti belirgin. Kan verdim 80 çıktı. İki gün sonra verdim 220 küsür. Keseyide gördük kalp atışını duymaya gidicez 2 hafta sonrada insallah
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 💐 ben de bi kürtaj oldum siz asprin kullanacak mısınız bu gebelikte?

Back