Evet corasprin dediHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahben de bi kürtaj oldum siz asprin kullanacak mısınız bu gebelikte?
Bende belirtileriniz merak ediyorum. Hangi belirtileriniz vardı acaba ? Kaç gün kala basladi adeteAmin inşallah:) ben 3 gün kala öğrendim baya çizgi cikti belirgin. Kan verdim 80 çıktı. İki gün sonra verdim 220 küsür. Keseyide gördük kalp atışını duymaya gidicez 2 hafta sonrada insallah
Yaklaşık adetten 1 hafta önce karin ağrısı vardı bende erken olucam zannettim hep wcye gittim kontroll ettim Epson 3 gün kalada test yaptım çıktı. Birde bel ağrısı vardı o kadarBende belirtileriniz merak ediyorum. Hangi belirtileriniz vardı acaba ? Kaç gün kala basladi adete
Hayırlı olsun tebrik ederimYaklaşık adetten 1 hafta önce karin ağrısı vardı bende erken olucam zannettim hep wcye gittim kontroll ettim Epson 3 gün kalada test yaptım çıktı. Birde bel ağrısı vardı o kadar
Bende normal testi yarın yapsam mı dali adet tarihim iliskinin üzerinden 12 gün geçsin diyorlar ya idrarda anca cikar diyeAmin inşallah:) ben 3 gün kala öğrendim baya çizgi cikti belirgin. Kan verdim 80 çıktı. İki gün sonra verdim 220 küsür. Keseyide gördük kalp atışını duymaya gidicez 2 hafta sonrada insallah
Bi iki gün daha bekleyip yapın benceBende normal testi yarın yapsam mı dali adet tarihim iliskinin üzerinden 12 gün geçsin diyorlar ya idrarda anca cikar diye
Ocak ayı gebelik düşünenler birlikte bekliyelim
Kızlar sizce var mi
Ayy Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahVar var tebrıkkkler
İnşAllahhhAyy Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
İlk bebismi sizinAyy Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Bir tane oğlum var ama nerdeyse bir yıldır deniyorduk Aralık'ta rahim filmi cekildim bu ay Allah nasip ettiİlk bebismi sizin
Benimde oğlumdan sonra ikinci hamile kalmam 15ci ayda nasip olmustu biz 3yıl korunmustuk ara çok verince zor oluyomus hamilelik şimdi bi kızımda olsun diye ovulyasyona kadar birliktelik deniyoruz Allah ne nasip etdiyse basim gozum ustune tabiikideBir tane oğlum var ama nerdeyse bir yıldır deniyorduk Aralık'ta rahim filmi cekildim bu ay Allah nasip etti
Baksana canım bende gün içinde yaptım böyle çıktı amaAmin inşallah:) ben 3 gün kala öğrendim baya çizgi cikti belirgin. Kan verdim 80 çıktı. İki gün sonra verdim 220 küsür. Keseyide gördük kalp atışını duymaya gidicez 2 hafta sonrada insallah
Var mı kızlar bir bakin allah rızası için gördüm gibi ama ilk idrarla sabah yapayim mi bidaOcak ayı gebelik düşünenler birlikte bekliyelim
Sanki var gibi evet sabah ilk idrarla yapın benceVar mı kızlar bir bakin allah rızası için gördüm gibi ama ilk idrarla sabah yapayim mi bida
Hayalet bi cizgi görüyorum var gibi. Yarın ilk idrarla yapın bide netlestirinBaksana canım bende gün içinde yaptım böyle çıktı ama
Çok az görünuyor erken gebelik testinde yarin kan vericem ama daha erken sankiHayalet bi cizgi görüyorum var gibi. Yarın ilk idrarla yapın bide netlestirin
Ver benceÇok az görünuyor erken gebelik testinde yarin kan vericem ama daha erken sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?