Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Amin inşallah:) ben 3 gün kala öğrendim baya çizgi cikti belirgin. Kan verdim 80 çıktı. İki gün sonra verdim 220 küsür. Keseyide gördük kalp atışını duymaya gidicez 2 hafta sonrada insallah
Bende belirtileriniz merak ediyorum. Hangi belirtileriniz vardı acaba ? Kaç gün kala basladi adete

Bende belirtileriniz merak ediyorum. Hangi belirtileriniz vardı acaba ? Kaç gün kala basladi adete
Yaklaşık adetten 1 hafta önce karin ağrısı vardı bende erken olucam zannettim hep wcye gittim kontroll ettim Epson 3 gün kalada test yaptım çıktı. Birde bel ağrısı vardı o kadar

Amin inşallah:) ben 3 gün kala öğrendim baya çizgi cikti belirgin. Kan verdim 80 çıktı. İki gün sonra verdim 220 küsür. Keseyide gördük kalp atışını duymaya gidicez 2 hafta sonrada insallah
Bende normal testi yarın yapsam mı dali adet tarihim iliskinin üzerinden 12 gün geçsin diyorlar ya idrarda anca cikar diye

Bir tane oğlum var ama nerdeyse bir yıldır deniyorduk Aralık'ta rahim filmi cekildim bu ay Allah nasip etti
Benimde oğlumdan sonra ikinci hamile kalmam 15ci ayda nasip olmustu biz 3yıl korunmustuk ara çok verince zor oluyomus hamilelik şimdi bi kızımda olsun diye ovulyasyona kadar birliktelik deniyoruz Allah ne nasip etdiyse basim gozum ustune tabiikide

Kızlar normalde adet sancım 5-6 gün önceden başlar, düşük yaptığım gebeliğimde de aynı şekilde önceden başladı ama şimdi 2 gün kala pek sancım yok. Sizin sancılarınız ne durumda ?

Baksana canım bende gün içinde yaptım böyle çıktı ama

Eklentiler

• 20250120_145331.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 31
Hayalet bi cizgi görüyorum var gibi. Yarın ilk idrarla yapın bide netlestirin
Çok az görünuyor erken gebelik testinde yarin kan vericem ama daha erken sanki

Eklentiler

• 20250121_081044.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 15
  • 20250121_080948.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 13
  • 20250121_080756.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 11
  • 20250121_080539.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…