• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Ayyy öyle mi ben de sanki büyümeden mi
Çatladı neden 1/2 gün pik kalmadı diye düşünüyordumm inşallah öyledir canım ya
Benm olusan gebeliklerimde oyleydi. Iki uc gun kirmizi olunca gebeligim olusmadi bilemiyorm ki tesaduf de olabilir

İnşallah canım adetime daha 10 gün var 😓
İnşallah olur yaa benimde korkum var boş gebelik yaşadım kimyasal mol gebelik derken rahim ne halde bilmiyorum kürtajlarim var bunlara rağmen vazgeçmedim en sonki kimyasal beni yıktı ama paramparça olmadım Allah'ım inşallah isyan etmiyorum sürekli başıma geliyor böyle şeyler ama Rabbim inşallah sağlıklı bir hamilelik nasip eder isteyen herkese sana bana sürekli düşük yapanlara inşallah 🤲

İnşallah olur yaa benimde korkum var boş gebelik yaşadım kimyasal mol gebelik derken rahim ne halde bilmiyorum kürtajlarim var bunlara rağmen vazgeçmedim en sonki kimyasal beni yıktı ama paramparça olmadım Allah'ım inşallah isyan etmiyorum sürekli başıma geliyor böyle şeyler ama Rabbim inşallah sağlıklı bir hamilelik nasip eder isteyen herkese sana bana sürekli düşük yapanlara inşallah 🤲
İnşallah canım Allah gönlümüze göre versin belirtin varmı

Adetin düzensizse bence adet gününü kestiremezsin zaten kan vermek en iyisi net olur enazından
Bir ara çok geç oluyordum doktor yumurtan çatlamamis bir tanesi diye de anlamadım iki tanemi yumurta bırakılıyor tabi doktor daha iyi bilir 8 gün geç olduğu oluyordu bir ara düzenli gidiyor bir arada düzensiz değişiyor geçen ay kimyasal geçirdim bu ay da bir hafta kaldı adetime pazartesi belki test verirsem çıkar diye düşünüyorum sağlıklı olsun artık istiyorum anlamadığım benim gayette tutunuyor evet bir sene içinde oluyor ama oluyor ama ya boş ya mol gebelik yada kimyasal

Bir ara çok geç oluyordum doktor yumurtan çatlamamis bir tanesi diye de anlamadım iki tanemi yumurta bırakılıyor tabi doktor daha iyi bilir 8 gün geç olduğu oluyordu bir ara düzenli gidiyor bir arada düzensiz değişiyor geçen ay kimyasal geçirdim bu ay da bir hafta kaldı adetime pazartesi belki test verirsem çıkar diye düşünüyorum sağlıklı olsun artık istiyorum anlamadığım benim gayette tutunuyor evet bir sene içinde oluyor ama oluyor ama ya boş ya mol gebelik yada kimyasal
Benimde öyle pcos var geçen ay gecikmem oldu mesela ilaçla söküldü ondan bu ay ne zaman adet olacam bilmiyorum tam

Belirtim su gibi akıntım var kasık ağrim var mol gebelik de öyleydi birazda tedirgin olmadım değil inşallah sağlıklı olur bu sefer inşallah
İnşallah canım benim cuma günü tüm duan kabul olsun bendede su gibi akıntı var beyaz böyle belimde ağrıyor bide göbek deliğimin altından düz kahve bi çizgi oluşmuş onuda anlayamadım

Benimde öyle pcos var geçen ay gecikmem oldu mesela ilaçla söküldü ondan bu ay ne zaman adet olacam bilmiyorum tam
Bende ilaç kullandım kaç ay öncede diğer aylarda baya geç olmuştum onda da bı çay var ada cayi yeşil çay falan adetimi getiriyirum o tür bitki çayları içiyorum bide bizim oralarda yapılan çay var onu içince ama ada çayı birebir diyebilirm herkesin vücudu faklı bana iyi geliyor sokuluyorum

İnşallah canım benim cuma günü tüm duan kabul olsun bendede su gibi akıntı var beyaz böyle belimde ağrıyor bide göbek deliğimin altından düz kahve bi çizgi oluşmuş onuda anlayamadım
Çizgi hamilelerin iste 5 ayında falan oluyor diye biliyorum ama ilk aylar ilk defa duydum inşallah sende benim gibi çok heveslisin yaa inşallah olur seninde sağlıkla ama o çok önemli sağlıklı bı hamilelik sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah sanada banada🤲 haberini bekliyorum i

Arkadaşlar Şubat ayı için açılacak mı bu konu ? 😘 O kadar bu aydan umitsizimki ☺️Artık şubat ayında tüm tuşlara basayım diyorum var mı önerisi olan ???

Arkadaşlar Şubat ayı için açılacak mı bu konu ? 😘 O kadar bu aydan umitsizimki ☺️Artık şubat ayında tüm tuşlara basayım diyorum var mı önerisi olan ???
Ya burda çok bahsedildi de çörek bal kuru banda burda söylediler yani bilmiyorum ama bu ay olmazsa yapmayı planladigim şey bu incir kürü u eşime bu ay yaptırdım bal.corek kürünü kendime öteki ay yaptircam hayırlısı inşallah kimyasal geçirdim geçen ay burda çok duydum kimyasal dan sonra gebelik daha kolay beklemekteyim pazartesi kan testi vericem ama cikarmi diye de o gün müsait oluyorum çok kalabalık bı ailedeyimde kimsenin duymasını istemiyorum

Evet tüp bebekle hamile kaldık o da dış gebelik oldu

Çok teşekkür ederim ben transferden 14. Gün sonra kan testine gittim doktorum pozitif olduğunu söyledi sonra tekrar gittim birkaç gün sonra tekrar beta baktı dedi gayet güzel yükselmiş istediğimiz değerlerde dedi tekrar gelmene gerek yok kan vermek için sadece ilk ultrason için randevu verdiler o gün gel keseye bakalım dediler o güne kadar herşey normal ilerliyordu evde kendim 4 günde bir idrar testi yapıyordum koyulaşıyor mu diye testlerim baya koyulaşmıştı gün gün çünkü içimde hep bir huzursuzluk vardı öyle koyu gördükçe rahatlıyordum sonra ilk muaneye gittim doktor baktı baktı dedi bebek yok baya baktılar vajinal ultrason karından göremediler dediler büyük ihtimalle tüpe yerleşmiştir ama küçük olduğu için görünmüyor neyse kan tahlili yaptılar değerler düşüşe geçmişti dedi eve git kanaman vs olmazsa iki gün sonra tekrar gel tekrar gittim yine aynı şekilde ultrason kan tahlili falan kan daha da düşüyor ama bebek hâlâ görünmüyor sonra eve geldim 5 gün sonra gittim ilk kan verdim dedi kan değerlerin yükselişe geçmiş bebek yaşıyor tekrar ultrason yaptılar bebegi gördüler kesesi büyümüştü sağ tüpe yerleşmiş hemen işlemleri yaptılar yatış verdiler o gün akşam ameliyat oldum tüpü de kurtaramamışlar onu da aldılar öyle gelişti yani başta herşey normal gidiyordu nasip değilmiş çok🥹🌸Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah 🤲❤️
Çok iyi anlıyorum bende kendimi yarım hissediyorum ve üstüne pcos bu ay klomen kullandım ilk kez doktor kontrolünde bu hafta iki kez gittim hiç büyümemiş bile çok üzülüyorum

Çok iyi anlıyorum bende kendimi yarım hissediyorum ve üstüne pcos bu ay klomen kullandım ilk kez doktor kontrolünde bu hafta iki kez gittim hiç büyümemiş bile çok üzülüyorum
Rabbim yüzünüze baksın inşallah sizde mi dış gebelik geçirdiniz

Benimde yarın 3 günüm kaliyo regle ama 3. 4 gündür karin ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum. Sürekli lavoboya gidiyorum oldummu diye ama bisey yok. Bizde yunurtalama gününü önce önceki 3. 4 gunu degerlendirmistik. Bakalım nolcak bekliyorum. 🤷‍♀️
Benim de sizin gibi alt karnım belim çok ağrıyor tuvaletede çıkamadım karnım davul gibi şişti

Back