Evet tüp bebekle hamile kaldık o da dış gebelik oldu
Çok teşekkür ederim ben transferden 14. Gün sonra kan testine gittim doktorum pozitif olduğunu söyledi sonra tekrar gittim birkaç gün sonra tekrar beta baktı dedi gayet güzel yükselmiş istediğimiz değerlerde dedi tekrar gelmene gerek yok kan vermek için sadece ilk ultrason için randevu verdiler o gün gel keseye bakalım dediler o güne kadar herşey normal ilerliyordu evde kendim 4 günde bir idrar testi yapıyordum koyulaşıyor mu diye testlerim baya koyulaşmıştı gün gün çünkü içimde hep bir huzursuzluk vardı öyle koyu gördükçe rahatlıyordum sonra ilk muaneye gittim doktor baktı baktı dedi bebek yok baya baktılar vajinal ultrason karından göremediler dediler büyük ihtimalle tüpe yerleşmiştir ama küçük olduğu için görünmüyor neyse kan tahlili yaptılar değerler düşüşe geçmişti dedi eve git kanaman vs olmazsa iki gün sonra tekrar gel tekrar gittim yine aynı şekilde ultrason kan tahlili falan kan daha da düşüyor ama bebek hâlâ görünmüyor sonra eve geldim 5 gün sonra gittim ilk kan verdim dedi kan değerlerin yükselişe geçmiş bebek yaşıyor tekrar ultrason yaptılar bebegi gördüler kesesi büyümüştü sağ tüpe yerleşmiş hemen işlemleri yaptılar yatış verdiler o gün akşam ameliyat oldum tüpü de kurtaramamışlar onu da aldılar öyle gelişti yani başta herşey normal gidiyordu nasip değilmiş çok
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah