Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Kafamizdan su hamileliği silebilsek sonra bı anda Güzel haberler alsak ne güzel olur eşlerimiz takmıyor ama biz çok takıyoruz ya
Hayır onlar da takıyor ama erkeklik gururu devreye girince belli etmiyorlar. Zaten düşünceyi silip akışa bıraksak diğer ay kesin hamileyiz ama silemiyor işte insan. Bir de ben sabırsız bir insanım duramıyorum yani

Bende aşırı sabirsizim ya

Siz de mi dış gebelik geçirdiniz
Evet tüp bebekle hamile kaldık o da dış gebelik oldu
Merhabalar ilk önce çok geçmiş olsun eğer sorun olmayacaksa dış gebeliğinizi nasıl fark ettiniz beta yükselişi nasıldı cevaplayabilir misiniz
Çok teşekkür ederim ben transferden 14. Gün sonra kan testine gittim doktorum pozitif olduğunu söyledi sonra tekrar gittim birkaç gün sonra tekrar beta baktı dedi gayet güzel yükselmiş istediğimiz değerlerde dedi tekrar gelmene gerek yok kan vermek için sadece ilk ultrason için randevu verdiler o gün gel keseye bakalım dediler o güne kadar herşey normal ilerliyordu evde kendim 4 günde bir idrar testi yapıyordum koyulaşıyor mu diye testlerim baya koyulaşmıştı gün gün çünkü içimde hep bir huzursuzluk vardı öyle koyu gördükçe rahatlıyordum sonra ilk muaneye gittim doktor baktı baktı dedi bebek yok baya baktılar vajinal ultrason karından göremediler dediler büyük ihtimalle tüpe yerleşmiştir ama küçük olduğu için görünmüyor neyse kan tahlili yaptılar değerler düşüşe geçmişti dedi eve git kanaman vs olmazsa iki gün sonra tekrar gel tekrar gittim yine aynı şekilde ultrason kan tahlili falan kan daha da düşüyor ama bebek hâlâ görünmüyor sonra eve geldim 5 gün sonra gittim ilk kan verdim dedi kan değerlerin yükselişe geçmiş bebek yaşıyor tekrar ultrason yaptılar bebegi gördüler kesesi büyümüştü sağ tüpe yerleşmiş hemen işlemleri yaptılar yatış verdiler o gün akşam ameliyat oldum tüpü de kurtaramamışlar onu da aldılar öyle gelişti yani başta herşey normal gidiyordu nasip değilmiş çokRabbim kimseye yaşatmasın inşallah

Aynı belirtiler birebir ekleyeceğim çıkaracağım bir tane birşey yok çok güzel bilgilendirmişsin canım çok teşekkür ederim umut oldun bana

Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin insalllajh yumurtlama ne zamandı? Benimde regl tarihim 16 aralık beklenende 16 ocak yumurtlama günüm 29 aralık tarihlere bakılırsa unudu kesmeli miyim dün <2.30 du betam

Amin canım çok teşekkür ederim inşallah Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin

Kolaylıkla nasip etsin rabbim

Regl 7 gün var bugün test yaptım ama negatif çıktı artık gününe kadar yapmama kararı aldım prodoctor testti insan sabredemiyor ama beklicem artık

Aynı belirtiler birebir ekleyeceğim çıkaracağım bir tane

birşey yok çok güzel bilgilendirmişsin canım çok teşekkür ederim umut oldun bana

Aynı belirtiler birebir ekleyeceğim çıkaracağım bir tane birşey yok çok güzel bilgilendirmişsin canım çok teşekkür ederim umut oldun bana
Çok güzel detaylandırmışsın Allah sağlıkla basitlikle kucağınıza almayı nasip etsin

Amin kuzum inşallah 3 gün değerlendirmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…