25 gün gecikmesi çok değil mi pcos mu varBende katilayim aranıza ben Kasım'da regl olmadım 25 gün gecikti bakalım bu ay nasıl olacak belirtilerim var ama diğer aylarda da yaşamıştım bu belirtileri sonuç hep negatifti
Hayır herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi doktor bir tek enfeksiyon var ondan oluyor sanırım hormon testi vereceğim bu ay adet olursam25 gün gecikmesi çok değil mi pcos mu var
Hımm anladım canım Allah şifanı versin kolaylıkla kucağımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursunHayır herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi doktor bir tek enfeksiyon var ondan oluyor sanırım hormon testi vereceğim bu ay adet olursam
7 aydır bir kimyasal geçirdim ben eylüldeSiz ne zamandır istiyorsunuz
Bence var , ilk 5 dkda mı çıktıKızlar sabah yaptığım teste bi bakayım dedim flaşla bakınca bi çizgi gördüm sizce nedir var mıdır bat17 ocak test prodoctor
Yok canım ya sabah yapmıştım ben bunu sabah görmemiştm ama simdi atıcaktım bi bakayım dedim göründü gibi geldiBence var , ilk 5 dkda mı çıktı
Ay var gibi ya ne bileyim , bata daha çok var bekle bakalım 2-3 gün sonra bi daha yaparsın istersenYok canım ya sabah yapmıştım ben bunu sabah görmemiştm ama simdi atıcaktım bi bakayım dedim göründü gibi geldi
Canım resim net olmamasına rağmen görüyorum , bence var adetin ne zamanKızlar ben yeni test yaptım çok silik çıktı acaba var mıdır 5 6 dakika da çıktı
Benimde 17 ocak adet olursam rahim filmi cektircem olmazsam da insallah mutlu haberi alırızBekleyelim inşallah olur dün pik gördüm yumurtayı adetim 17 Ocak
Aynen canım ben de öyle düşünüyprum bakalım kısmet inşallahAy var gibi ya ne bileyim , bata daha çok var bekle bakalım 2-3 gün sonra bi daha yaparsın istersen
Adetim 28 Ocak daha net olan fotoğrafı da bırakayımCanım resim net olmamasına rağmen görüyorum , bence var adetin ne zaman
Ay hadi inşallah yaAynen canım ben de öyle düşünüyprum bakalım kısmet inşallah
Baya var adetine 4-5 gün sonra testi tekrarla bence var gibiAdetim 28 Ocak daha net olan fotoğrafı da bırakayım
Ay inşallah vardır ben yarın sabah yapayım dedim ilk idrarla netleşmez mi acaba bekleyemem gibiBaya var adetine 4-5 gün sonra testi tekrarla bence var gibi
Ay inşallah vardır ben yarın sabah yapayım dedim ilk idrarla netleşmez mi acaba bekleyemem gibi
Aman birşey olmaz yapayım öyle çıkarsa alırım bir tane daha yeterki pozitif olsundaha net olsun diye dedim , en azından sonraki gün yap diyecem ama beklemeyecen kesin , yap yarın sabah bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?