Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

8 yıldır pcos hastasıyım hep adetim duzenliydi ilk defa bu ay 4 gün geçti kiloyu takmış durumdayım doktor hamile kalman kolay ama yumurtalık sert dedi o da engel sanırım
Benimde kilo var maalesef glütensiz beslenme yapıyorum işte 11 kilo verdim bide inositol ve magnezyum takviyesi kullanıyorum ben

Keşke yakın olsaydık bende test vardi yurt dışında olduğum için istediğim gibi gidemiyoruz geçen ay çok umutlandırdı gebelik testi pozitif 4 tane farklı testte çıktı sonuç adet oldum çok üzüldüm inşallah bu ay çok güzel olur bizim için

Folik asit iciyorumda demir eksikliğim çıkmıştı turkiyedeyken aldım ilacım bitti burda da doktor yazmadan vermiyor ya
Hımm doğrudur canım ya hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah bendede normalde hiç göğüs ağrısı sancısı olmaz bu ay o da olunca içimde bi ümit oldu ne bileyim

İnşallah bir an önce alırsın güzel haberi. Testte pozitif görüp Regl olmak çok daha yıkıcı teste de güven olmuyor ama kimyasal gebelik falan bir şeyler diyorlar öyle bir şey yaşamış da olabilirsin

Hımm doğrudur canım ya hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah bendede normalde hiç göğüs ağrısı sancısı olmaz bu ay o da olunca içimde bi ümit oldu ne bileyim
İnşallah güzel haberler alırsın geçen ay bende öyleydim bazen vücudumuz bizimle oynayabiliyor inşallah vardır ama hayırlı haberler verirsiniz inşallah

Belkide bilmiyorum ya kafamıza takmasak keşke o da etkiliyor

Yumurtlama zamanımı bekliyorum ovalasyon testini bıraktım uygulama ve akintim başlarsa 1 dolu 1 boş şekilde degerlendirecem

Canım hep böyle çıkar birden koyulaşır ama pik değil pik olması için t çizgisinim C den ya daha koyu yada aynı olması gerekiyor
Şükür dün gece çift çizgiydi, bugün öğlen silikti değerlendirdik bu akşamı. Yumurta çatlaması gerekiyordu döllenmesi için denk getirebildik, gerisi Allahın “ol” demesiyle olacak.. İsteyen bütün kullarına bende dahil hayırla kolaylıkla sağlıkla evlat verdiği kullarından eylesin şimdi çatları ama bir hafta gün aşırı ilişkiye yine devam edilmesi öneriliyor

Eklentiler

• IMG_6755.jpeg
    175,2 KB · Görüntüleme: 12
Evet 6 aydır her gece gizli gizli bu siteden okuyordum belirtileri eşim kızıyor çünkü kafana takıyorsun diye baktım her belirtimi yazan biri yok ben yazayim artık yorumlasınlar dedim
Eşimde bana kızıyor ya bakma araştırma şimdi buraya yazarken gördü yine mi başladın diye

İnşallah güzel haberlerini de verirsin canım dualarimizda birbirimizi unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…