• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Son regl tarifi 15 Aralık

Regl bitiş 21 Aralık

Kızlar öncelikle gerçekten çok dua ettim ve çok hissettim bilmiyorum öyle bir duygu vardı içimde çok şükür Rabbim nasip etti tekrardan 🤲

Şimdi yaşadığım belirtileri gelecek olursak;

Regliden sonra 2 günde bir ilişki oldu.

İlk ilişkiden sonraki günler hissettiğim tüm belirtileri not aldım.

28 Aralık (5.gün)

Kasıklarımda hava baloncukları gazlar

Sık idrara çıkma

Ara ara hafif ağrılar

Ayaklarım buz gibi

Uyku hali

Hafif bel agrısı

Kasıklarda hareketlilik

Koltuk altına iğne batma sancıları

Bel ağrısı

Ayaklarımda karıncalanmalar

Aniden sıcak basması başımdan aşağıya

29 Aralık (6.gün)

Kaşık ağrıları devam ediyor regl olacakmışım gibi

Gaz

Midem bir tuhaf

Koltuk altına batan iğne saplanmaları

Uyku hali hafif yorgunluk

Bel ağrısı

Mide yanması gibi bir his

Beyaz süt akıntısı

30 Aralık (7.gün)

Bel ağrısı

Kasıkta dolgunluk hissi devam

Göğüslerde sızlamalar başlıyor saat 12.13

Bacaklarda karıncalanmalar

Kabızlık

Ara ara gelen ani sıcak basması

Uyku hali

Gözlerde uyuşma

Bugün çok fazla ayakta kaldım kasıklarım çok ağrıyor ayaklarım çok ağrıyor ayakta duramadım

Oturunca ağrım geçiyor

31 Aralık (8.gün)

Bel ağrısı

Göğüslerde yanma sızlama

Karnımın içi balon varmış gibi

Koltuk altına batan iğnelenmeler

Kasıklara bir kaç kere iğne batması gibi sızı oldu

Ayakta çok fazla kalınca kaşık ağrısı ve baş ağrım var biraz yorgunluk hissi

1 Ocak (9.gün)

Göğüslerde kaşıntı

İdrar rengi parlak

Dolgunluk hissi devam ediyor ama çok hafif

03 Ocak Cuma (11.gün)

Kasıklarda regl gibi ağrı

Ayaklara iğne batması

Vücudumun bazı yerlerine iğne batma hissi

Göğüslerimde hafif sızı

Gaz

Diş ağrısı :(

Kasıklarımda bıçak saplantıları

Bel ağrısı

Yorgunluk

Ağzıma çay içerken limon tadı geliyor

İdrarımın rengi çok parlak temiz

Sık idrara çıkmaya başladım

Kızımı ayağımda sallarken kasıklarım rahatsız oluyor sağ sola hareket edince

4 Ocak Cumartesi (12.gün)

Alt kasıklarımda dolgunluk

Karnımda sürekli bir şişlik

Sık idrara çıkma

Beta hcg 1.04

5 Ocak Pazar (13.gün)

Ayaklarda üşüme

Sık idrara çıkma

6 Ocak (14.gün)

Ayaklarda üşüme

Kasıklarda kaşıntı

İğne batması sağ kasıkta aniden

Göğüslerde hafif sızı çok hafif

Sık idrara çıkma

Gebelik testi hayalet çizgi çıktı

7 Ocak (15.gün)

Kasıklarımda kaşıntı

Göğüsüne ara sıra giren sancı

Beyaz akıntı

Bel ağrısı

Akıntı

Göğüste kaşıntı

Kasıklarda iğne batması

Bel ağrısı

Sık idrara çıkma

Burun kaşıntısı

İdrarda köpüklenme

Göğüslerindeki damarlar belirginleşti

8 Ocak (16.gün)

Baş dönmesi hafif

Hafif baş ağrısı

Dişlerimde sızlama

Hafif kaşık ağrısı

Kabızlık

Sürekli su içme isteği

Kaşıntı

Beyaz akıntı

Beta hcg 15,76 çıktı reglime 1 hafta var

9 Ocak (17.gün)

Uyku hali sabahları gözlerim kapanıyor

Yorgunluk

Vücuduma iğne batması

Kaşığıma iğne batması

Noktakadar kahvemsi akıntı

Peçeteye silerken leke bir damla leke

Sonradan bir kaç kez daha geldi kahvemsi bordomsu leke

Baş ağrısı

10 Ocak (18.gün)

Sabah uyandıktan sonra gözlerime ağırlık çöküyor uykum geliyor

Bir damla kahverengi leke

Göğüslerime arada hafif sızı girdi

Kaşık ağrım hafif hafif ara ara devam ediyor

Beta hcg 36,80 çıktı beta değerim 2 katı artmış oldu 🧿 çok şükür

Gebelik testim biraz daha belirginleşti
Yaaa çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza lütfen bize de dua edermisin bizde güzel haberler alalım Lütfen duanda bize de yer ver

Adetin ne zaman ayyy inşallah bize de haber ver lütfen
Ah hani olsa da haber versem 🥹 bende Pcos var adetim düzensiz çok , 1 Ocak pikti 14 ocağı bekliyorum test yapmak için , kasıklarımda batma ve böyle acı oluyor ara ara , bide göğüslerimde sancı var , acaba gebelikten mi adet olmadım ondan mı bilmiyorum 🥹

Amin inşallah ya , önce gebelik testi yapmayı bekliyorum bi 15 gün olsun , inşallah o çift çizgiyi görürüm de sonra kan veririm inşaallah 🥹 hayali bile güzel
Geçen ay 4 tane gebelik testi pozitif verdi farklı farklı 4 gün adet gecikmesi mutlu oldum 5.gun adet oldum hayal kırıklığı da kötü inşallah bu ay güzel haberler aliriz

Ah hani olsa da haber versem 🥹 bende Pcos var adetim düzensiz çok , 1 Ocak pikti 14 ocağı bekliyorum test yapmak için , kasıklarımda batma ve böyle acı oluyor ara ara , bide göğüslerimde sancı var , acaba gebelikten mi adet olmadım ondan mı bilmiyorum 🥹
Bende pcos hastasıyım adetim çok düzenli ilk defa böyle 4 gün gecikti pcos olup hamile olan çok duydum inşallah bize de nasip olur soğan kürü dediler yapmayı denedim de çok kötü ya icemedim

Geçen ay 4 tane gebelik testi pozitif verdi farklı farklı 4 gün adet gecikmesi mutlu oldum 5.gun adet oldum hayal kırıklığı da kötü inşallah bu ay güzel haberler aliriz
Evet hayal kırıklığı en zoru.. ama ne bileyim bu ay içimde farklı bi his var ya bilmiyorum , hayırlısı , rabbime bıraktım ben 🥹 o en güzel zamanda hepimize verecek eminim

Bende pcos hastasıyım adetim çok düzenli ilk defa böyle 4 gün gecikti pcos olup hamile olan çok duydum inşallah bize de nasip olur soğan kürü dediler yapmayı denedim de çok kötü ya icemedim
Ne güzel adetin düzenli , benimde çok düzensiz , ben soğan kürü yapmıştım ilk zamanlarda o bana iyi gelmedi canım maalesef ya , yani bi artısı olmadı bana maalesef

Ne güzel adetin düzenli , benimde çok düzensiz , ben soğan kürü yapmıştım ilk zamanlarda o bana iyi gelmedi canım maalesef ya , yani bi artısı olmadı bana maalesef
Kilo problemim var doktor bana kilo veremeden hamile olamassin dedi önceden çok kolay veriyodum pcostan önceki kiloma dönmemi istiyor 44 kiloydum şimdi 53 kilo asla veremiyorum

Selam çiçek kadınlar,
2.5 senelik evliyim ve 6 aydır bebek düşünüyorum her ay siteye girip her belirtiyi kendimde arıyorum. Sonunda üye olup kendi belirtilerimi yazayim dedim.
2 gün sonra bat günüm ve bugün peçeteye sulu pembe bir leke geldi erken regl olduğumu düşünüp ped koydum fakat 6 saat geçmesine rağmen devamı gelmedi. Koltuk altımdan göğüse doğru bir hassasiyetim var ama dayanılmaz değil. Sanki göğüs ucu etrafında kararma var ve göğüs damarlarım belirgin. Geçen hafta bel bacak ağrısı yaşadım 2 gün sonra geçti. Aynı ağrıları dün tekrar yaşadım dayanılmaz bir bel ağrısı bacak ağrısı ve sol kasık ağrısı hala da ağrım devam ediyor fakat azalma oldu. Bir de birkaç gün önce masada gözümün önüne erik geldi canım istedi ama anlık olarak. Bu arada masada erik yoktu. Regl öncesi çok fazla tatlı tüketirim bugün canım istememesine rağmen arkadaşımın zoruyla tatlı yedim fakat hala midem bulanıyor. Birkaç gün önce de bir tanıdığım sen hamile misin yüzünde hamilelik beyazlığı var dedi. Enfeksiyonum var doktor antibiyotik verdi aynı zamanda antibiyotik kullanıyorum. Bu anlattıklarım belirti mi yoksa kalbimin bana oyunu mu? Annelerimizden bi yorum destek rica ederim

8 yıldır pcos hastasıyım hep adetim duzenliydi ilk defa bu ay 4 gün geçti kiloyu takmış durumdayım doktor hamile kalman kolay ama yumurtalık sert dedi o da engel sanırım

Selam çiçek kadınlar,
2.5 senelik evliyim ve 6 aydır bebek düşünüyorum her ay siteye girip her belirtiyi kendimde arıyorum. Sonunda üye olup kendi belirtilerimi yazayim dedim.
2 gün sonra bat günüm ve bugün peçeteye sulu pembe bir leke geldi erken regl olduğumu düşünüp ped koydum fakat 6 saat geçmesine rağmen devamı gelmedi. Koltuk altımdan göğüse doğru bir hassasiyetim var ama dayanılmaz değil. Sanki göğüs ucu etrafında kararma var ve göğüs damarlarım belirgin. Geçen hafta bel bacak ağrısı yaşadım 2 gün sonra geçti. Aynı ağrıları dün tekrar yaşadım dayanılmaz bir bel ağrısı bacak ağrısı ve sol kasık ağrısı hala da ağrım devam ediyor fakat azalma oldu. Bir de birkaç gün önce masada gözümün önüne erik geldi canım istedi ama anlık olarak. Bu arada masada erik yoktu. Regl öncesi çok fazla tatlı tüketirim bugün canım istememesine rağmen arkadaşımın zoruyla tatlı yedim fakat hala midem bulanıyor. Birkaç gün önce de bir tanıdığım sen hamile misin yüzünde hamilelik beyazlığı var dedi. Enfeksiyonum var doktor antibiyotik verdi aynı zamanda antibiyotik kullanıyorum. Bu anlattıklarım belirti mi yoksa kalbimin bana oyunu mu? Annelerimizden bi yorum destek rica ederim
Aynısı geçen ay bende de oldu 2 gün leke şeklinde geldi sulu pembe şekilde sonra camurumsu kahverengi leke geldi sonra adet kanaması inşallah sizde devam etmez inşallah bebek yerleşme kanamasidir gidip kan verme şansın varsa ver

Aynısı geçen ay bende de oldu 2 gün leke şeklinde geldi sulu pembe şekilde sonra camurumsu kahverengi leke geldi sonra adet kanaması inşallah sizde devam etmez inşallah bebek yerleşme kanamasidir gidip kan verme şansın varsa ver
Bu 6 ay içerisinde çok kez verdim çok kez test yaptım ve artık hüsrana uğramaktan yoruldum. Yaşadığım şehre yabancıyım eşim olmadan bi yere gidemiyorum bebek varsa kendim öğrenip sürpriz yapmak istiyorum varsa eğer gebelik testinden çıkar mı

Bu 6 ay içerisinde çok kez verdim çok kez test yaptım ve artık hüsrana uğramaktan yoruldum. Yaşadığım şehre yabancıyım eşim olmadan bi yere gidemiyorum bebek varsa kendim öğrenip sürpriz yapmak istiyorum varsa eğer gebelik testinden çıkar mı
Adetine kaç gün var veya adetin geçti mi

Adetin geçtiyse veya adete 1 2 gün varsa çıkar bazen geç döllenme olunca negatif sonuç verebiliyor

Back