Öyle valla benimde rüyalarım hep böyle simdi aklıma orda olunca hep rüyamda kucağimda bebeğimAmin inşallah ya , önce gebelik testi yapmayı bekliyorum bi 15 gün olsun , inşallah o çift çizgiyi görürüm de sonra kan veririm inşaallahhayali bile güzel
Yaaa çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza lütfen bize de dua edermisin bizde güzel haberler alalım Lütfen duanda bize de yer verSon regl tarifi 15 Aralık
Regl bitiş 21 Aralık
Kızlar öncelikle gerçekten çok dua ettim ve çok hissettim bilmiyorum öyle bir duygu vardı içimde çok şükür Rabbim nasip etti tekrardan
Şimdi yaşadığım belirtileri gelecek olursak;
Regliden sonra 2 günde bir ilişki oldu.
İlk ilişkiden sonraki günler hissettiğim tüm belirtileri not aldım.
28 Aralık (5.gün)
Kasıklarımda hava baloncukları gazlar
Sık idrara çıkma
Ara ara hafif ağrılar
Ayaklarım buz gibi
Uyku hali
Hafif bel agrısı
Kasıklarda hareketlilik
Koltuk altına iğne batma sancıları
Bel ağrısı
Ayaklarımda karıncalanmalar
Aniden sıcak basması başımdan aşağıya
29 Aralık (6.gün)
Kaşık ağrıları devam ediyor regl olacakmışım gibi
Gaz
Midem bir tuhaf
Koltuk altına batan iğne saplanmaları
Uyku hali hafif yorgunluk
Bel ağrısı
Mide yanması gibi bir his
Beyaz süt akıntısı
30 Aralık (7.gün)
Bel ağrısı
Kasıkta dolgunluk hissi devam
Göğüslerde sızlamalar başlıyor saat 12.13
Bacaklarda karıncalanmalar
Kabızlık
Ara ara gelen ani sıcak basması
Uyku hali
Gözlerde uyuşma
Bugün çok fazla ayakta kaldım kasıklarım çok ağrıyor ayaklarım çok ağrıyor ayakta duramadım
Oturunca ağrım geçiyor
31 Aralık (8.gün)
Bel ağrısı
Göğüslerde yanma sızlama
Karnımın içi balon varmış gibi
Koltuk altına batan iğnelenmeler
Kasıklara bir kaç kere iğne batması gibi sızı oldu
Ayakta çok fazla kalınca kaşık ağrısı ve baş ağrım var biraz yorgunluk hissi
1 Ocak (9.gün)
Göğüslerde kaşıntı
İdrar rengi parlak
Dolgunluk hissi devam ediyor ama çok hafif
03 Ocak Cuma (11.gün)
Kasıklarda regl gibi ağrı
Ayaklara iğne batması
Vücudumun bazı yerlerine iğne batma hissi
Göğüslerimde hafif sızı
Gaz
Diş ağrısı
Kasıklarımda bıçak saplantıları
Bel ağrısı
Yorgunluk
Ağzıma çay içerken limon tadı geliyor
İdrarımın rengi çok parlak temiz
Sık idrara çıkmaya başladım
Kızımı ayağımda sallarken kasıklarım rahatsız oluyor sağ sola hareket edince
4 Ocak Cumartesi (12.gün)
Alt kasıklarımda dolgunluk
Karnımda sürekli bir şişlik
Sık idrara çıkma
Beta hcg 1.04
5 Ocak Pazar (13.gün)
Ayaklarda üşüme
Sık idrara çıkma
6 Ocak (14.gün)
Ayaklarda üşüme
Kasıklarda kaşıntı
İğne batması sağ kasıkta aniden
Göğüslerde hafif sızı çok hafif
Sık idrara çıkma
Gebelik testi hayalet çizgi çıktı
7 Ocak (15.gün)
Kasıklarımda kaşıntı
Göğüsüne ara sıra giren sancı
Beyaz akıntı
Bel ağrısı
Akıntı
Göğüste kaşıntı
Kasıklarda iğne batması
Bel ağrısı
Sık idrara çıkma
Burun kaşıntısı
İdrarda köpüklenme
Göğüslerindeki damarlar belirginleşti
8 Ocak (16.gün)
Baş dönmesi hafif
Hafif baş ağrısı
Dişlerimde sızlama
Hafif kaşık ağrısı
Kabızlık
Sürekli su içme isteği
Kaşıntı
Beyaz akıntı
Beta hcg 15,76 çıktı reglime 1 hafta var
9 Ocak (17.gün)
Uyku hali sabahları gözlerim kapanıyor
Yorgunluk
Vücuduma iğne batması
Kaşığıma iğne batması
Noktakadar kahvemsi akıntı
Peçeteye silerken leke bir damla leke
Sonradan bir kaç kez daha geldi kahvemsi bordomsu leke
Baş ağrısı
10 Ocak (18.gün)
Sabah uyandıktan sonra gözlerime ağırlık çöküyor uykum geliyor
Bir damla kahverengi leke
Göğüslerime arada hafif sızı girdi
Kaşık ağrım hafif hafif ara ara devam ediyor
Beta hcg 36,80 çıktı beta değerim 2 katı artmış olduçok şükür
Gebelik testim biraz daha belirginleşti
Adetin ne zaman ayyy inşallah bize de haber ver lütfenAmin inşallah ya , önce gebelik testi yapmayı bekliyorum bi 15 gün olsun , inşallah o çift çizgiyi görürüm de sonra kan veririm inşaallahhayali bile güzel
Ah hani olsa da haber versemAdetin ne zaman ayyy inşallah bize de haber ver lütfen
Geçen ay 4 tane gebelik testi pozitif verdi farklı farklı 4 gün adet gecikmesi mutlu oldum 5.gun adet oldum hayal kırıklığı da kötü inşallah bu ay güzel haberler alirizAmin inşallah ya , önce gebelik testi yapmayı bekliyorum bi 15 gün olsun , inşallah o çift çizgiyi görürüm de sonra kan veririm inşaallahhayali bile güzel
Bende pcos hastasıyım adetim çok düzenli ilk defa böyle 4 gün gecikti pcos olup hamile olan çok duydum inşallah bize de nasip olur soğan kürü dediler yapmayı denedim de çok kötü ya icemedimAh hani olsa da haber versembende Pcos var adetim düzensiz çok , 1 Ocak pikti 14 ocağı bekliyorum test yapmak için , kasıklarımda batma ve böyle acı oluyor ara ara , bide göğüslerimde sancı var , acaba gebelikten mi adet olmadım ondan mı bilmiyorum
Evet hayal kırıklığı en zoru.. ama ne bileyim bu ay içimde farklı bi his var ya bilmiyorum , hayırlısı , rabbime bıraktım benGeçen ay 4 tane gebelik testi pozitif verdi farklı farklı 4 gün adet gecikmesi mutlu oldum 5.gun adet oldum hayal kırıklığı da kötü inşallah bu ay güzel haberler aliriz
İnşallah güzel olur hepimiz inşallah inşallah yaEvet hayal kırıklığı en zoru.. ama ne bileyim bu ay içimde farklı bi his var ya bilmiyorum , hayırlısı , rabbime bıraktım beno en güzel zamanda hepimize verecek eminim
Ne güzel adetin düzenli , benimde çok düzensiz , ben soğan kürü yapmıştım ilk zamanlarda o bana iyi gelmedi canım maalesef ya , yani bi artısı olmadı bana maalesefBende pcos hastasıyım adetim çok düzenli ilk defa böyle 4 gün gecikti pcos olup hamile olan çok duydum inşallah bize de nasip olur soğan kürü dediler yapmayı denedim de çok kötü ya icemedim
Kilo problemim var doktor bana kilo veremeden hamile olamassin dedi önceden çok kolay veriyodum pcostan önceki kiloma dönmemi istiyor 44 kiloydum şimdi 53 kilo asla veremiyorumNe güzel adetin düzenli , benimde çok düzensiz , ben soğan kürü yapmıştım ilk zamanlarda o bana iyi gelmedi canım maalesef ya , yani bi artısı olmadı bana maalesef
8 yıldır pcos hastasıyım hep adetim duzenliydi ilk defa bu ay 4 gün geçti kiloyu takmış durumdayım doktor hamile kalman kolay ama yumurtalık sert dedi o da engel sanırımNe güzel adetin düzenli , benimde çok düzensiz , ben soğan kürü yapmıştım ilk zamanlarda o bana iyi gelmedi canım maalesef ya , yani bi artısı olmadı bana maalesef
Aynısı geçen ay bende de oldu 2 gün leke şeklinde geldi sulu pembe şekilde sonra camurumsu kahverengi leke geldi sonra adet kanaması inşallah sizde devam etmez inşallah bebek yerleşme kanamasidir gidip kan verme şansın varsa verSelam çiçek kadınlar,
2.5 senelik evliyim ve 6 aydır bebek düşünüyorum her ay siteye girip her belirtiyi kendimde arıyorum. Sonunda üye olup kendi belirtilerimi yazayim dedim.
2 gün sonra bat günüm ve bugün peçeteye sulu pembe bir leke geldi erken regl olduğumu düşünüp ped koydum fakat 6 saat geçmesine rağmen devamı gelmedi. Koltuk altımdan göğüse doğru bir hassasiyetim var ama dayanılmaz değil. Sanki göğüs ucu etrafında kararma var ve göğüs damarlarım belirgin. Geçen hafta bel bacak ağrısı yaşadım 2 gün sonra geçti. Aynı ağrıları dün tekrar yaşadım dayanılmaz bir bel ağrısı bacak ağrısı ve sol kasık ağrısı hala da ağrım devam ediyor fakat azalma oldu. Bir de birkaç gün önce masada gözümün önüne erik geldi canım istedi ama anlık olarak. Bu arada masada erik yoktu. Regl öncesi çok fazla tatlı tüketirim bugün canım istememesine rağmen arkadaşımın zoruyla tatlı yedim fakat hala midem bulanıyor. Birkaç gün önce de bir tanıdığım sen hamile misin yüzünde hamilelik beyazlığı var dedi. Enfeksiyonum var doktor antibiyotik verdi aynı zamanda antibiyotik kullanıyorum. Bu anlattıklarım belirti mi yoksa kalbimin bana oyunu mu? Annelerimizden bi yorum destek rica ederim
Bu 6 ay içerisinde çok kez verdim çok kez test yaptım ve artık hüsrana uğramaktan yoruldum. Yaşadığım şehre yabancıyım eşim olmadan bi yere gidemiyorum bebek varsa kendim öğrenip sürpriz yapmak istiyorum varsa eğer gebelik testinden çıkar mıAynısı geçen ay bende de oldu 2 gün leke şeklinde geldi sulu pembe şekilde sonra camurumsu kahverengi leke geldi sonra adet kanaması inşallah sizde devam etmez inşallah bebek yerleşme kanamasidir gidip kan verme şansın varsa ver
Adetine kaç gün var veya adetin geçti miBu 6 ay içerisinde çok kez verdim çok kez test yaptım ve artık hüsrana uğramaktan yoruldum. Yaşadığım şehre yabancıyım eşim olmadan bi yere gidemiyorum bebek varsa kendim öğrenip sürpriz yapmak istiyorum varsa eğer gebelik testinden çıkar mı
Adetin geçtiyse veya adete 1 2 gün varsa çıkar bazen geç döllenme olunca negatif sonuç verebiliyorBu 6 ay içerisinde çok kez verdim çok kez test yaptım ve artık hüsrana uğramaktan yoruldum. Yaşadığım şehre yabancıyım eşim olmadan bi yere gidemiyorum bebek varsa kendim öğrenip sürpriz yapmak istiyorum varsa eğer gebelik testinden çıkar mı
2 gün var. 2 sene yasminle korundum ve haziran ayında bıraktım içmeyiAdetine kaç gün var veya adetin geçti mi
Çıkar eğer geç döllenme degilse2 gün var. 2 sene yasminle korundum ve haziran ayında bıraktım içmeyi
Varsa test hemen yapsana ayyy inşallah vardır ya heyecanlandim şimdi yapsana normalde sabah erken saatte yap diyolar ama bence yap tes2 gün var. 2 sene yasminle korundum ve haziran ayında bıraktım içmeyi
Yarına bir sürpriz yaşamazsam test yapayimÇıkar eğer geç döllenme degilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?