• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı gebelik isteyenler birlikte bekliyelim

Merhaba, bennpcosum ve tek tüpüm yok bu ay ilk defa klomen kullandım 5 gün 50 mg tek doz , doktor 10 gün sonra gel dedi ben adetimin 13. Günü gitmiş olacağım, inşallah sol taraftan yumurtlayabilirim ve gebelik ihtimalim olur bakalım neler olacak inşallah hepimiz bu mutlu haberleri verebiliriz.
Allah kolaylıkla güzel sonuçlar nasip eylesin

Canım nasılsın durumlar nasıl test yaptınmı 🥹
Canım ben dün yaptım negatif ama çıkma ihtimalini vermiyodum cunku daha çok var BATa en erken 17 ocakta pzt günü yeniden yapıcam o zaman 5 gün kala olcak valla benim belirtilerim çok gögüslerim davul gibi şiş ve ağrıyo ateş basıyor dün inanılmaz kasık ağrım vardı inşallah güzel haberler veririm senin nasıl canım

Çok teşekkür ederim , bir kaç gün daha bekleyeyim . Pcos var bende 45.günüm adet olmadım hâlâ. Göğüslerimde acı olmaya başladı bir kaç gündür bide çok şişler. Ara ara kasığıma bi acı giriyor , başka bi belirtim yok. 1 ocaktı yumurtlama günüm , 14ünde gebelik testi yapmam gerekiyor sanırım adet olmazsam 🥹
Evet canım iniallah güzel haberler alırsın 🥰

Havuç avakado ve hayıt otu çayı denedim gebelik oldu ama kimyasala döndü en azından faydasını gördüm 🥰

Canım ben dün yaptım negatif ama çıkma ihtimalini vermiyodum cunku daha çok var BATa en erken 17 ocakta pzt günü yeniden yapıcam o zaman 5 gün kala olcak valla benim belirtilerim çok gögüslerim davul gibi şiş ve ağrıyo ateş basıyor dün inanılmaz kasık ağrım vardı inşallah güzel haberler veririm senin nasıl canım
Bızım bat aynı bende dayanamadım dün yaptım naqatifdi 14ocak tekrarlamayı düşnüyorum İnşAllah. Sevınırız😍

Benimde 16 sı gösteriyor uygulamam ama aynı göğüslerim ağrıyor çok ve şiştiler bugün kasıklarım ve başım ağrıyor birde aşırı halsizlik var.benimde bugünkü testim negatif.ama yaşadıklarım adet belirtisi gibi.umudumu kaybediyorum o yüzden 🥹

Kızlar merhaba. Ben de ilk defa tedaviye başladım klomen kullandım 27 Aralık adetin 1. Günü , bugün 15. Gün doktora gittim 14 mm var 12 mm var çok fazla yumurtan var çok iyi ama biraz geç çatlayabilirsin dedi iğne falan vermedi . Bu arada bu ay glifor a da başlattı , pcos var bende, beklemedeyim

Belirti olarak cuma günü şiddetli adet sancısının aynısını yaşadım adetime bi kaç saat kala olur normalde ayaklarıma vurur benim normalde aynı öyleydi kasığım ve ayağıma doğru. Göğüs ucunu sormuşsunuz arkadaşa bende bugün farkettim kahverengi yuvarlağın etrafında küçücük yağ bezecikleri gibi şeyler var bu şekilde şuan ayaklarımda halsizlik devam ediyor birde
İyi geceler yağ bezecikleri onlar neyden dolayı oluyor bende oldu ama şuan yok kasık ağrım var sol tarafta adetime iki gün var 😔 İnşallah hayırlı haberler alırız

Benimde 16 sı gösteriyor uygulamam ama aynı göğüslerim ağrıyor çok ve şiştiler bugün kasıklarım ve başım ağrıyor birde aşırı halsizlik var.benimde bugünkü testim negatif.ama yaşadıklarım adet belirtisi gibi.umudumu kaybediyorum o yüzden 🥹
Benim regl belirtilerim pek olmaz açıkcası hiç böyle seyler yaşamıyodum hepsi ilk olunca pozitif düşünüyorum sen de olumlu düşün canım daha testte çıkması için erken bazen 2-3 gün kala anca çıkıyormus sitedekilerde okudum hep olumlu düşünelim

Sizin ne zamandı yumurtlama tarihi hayırlı haberler inşallah alırız
Benim 1 ocaktı yumurtlama , 14 ocağı bekliyorum test yapmak için , bugün 10 gün oldu ama ovulasyon testinde lh gebelik varsa koyulaşır diye biliyorum , bugün ovulasyon testi yaptım silik çıktı bilmiyorum ya , kasıklarımda sancı oluyor , göğüslerimdede böyle tuhaf bi acı ve şişkinlik var , hayırlısı ya bekliyorum işte 🥹🤲🏻

Back