Ah bu kadın olmak başlı başına bir imtihanYumurtlamadan mı bilemiyorum ama kasıklarım ağrıyor acayip belim ağrıyor aşırı idrara çıkıyorum eşim diyor ki bu nasıl metabolizma
KesinlikleeeeAh bu kadın olmak başlı başına bir imtihan
Aynı şeyler bendede var şuan ama testim cok silik çıkıyor ya her an regl gelir diye bekliyorumYumurtlamadan mı bilemiyorum ama kasıklarım ağrıyor acayip belim ağrıyor aşırı idrara çıkıyorum eşim diyor ki bu nasıl metabolizma
Test için benim erkenAynı şeyler bendede var şuan ama testim cok silik çıkıyor ya her an regl gelir diye bekliyorum
Bat ne zamandı sizinTest için benim erken
2 ocak bat:)Bat ne zamandı sizin
Daha erkenmiş sizin inşallah 2 ocakta müjdeli haberlere2 ocak bat:)
İnşallah Allah'ın izniyle:)Daha erkenmiş sizin inşallah 2 ocakta müjdeli haberlere
Hadi o zaman inşallah pozitif testler görelim bu ay inşallah ilk bebek mi olacak var mı çocuğunuz bu aradaYumurtlamadan mı bilemiyorum ama kasıklarım ağrıyor acayip belim ağrıyor aşırı idrara çıkıyorum eşim diyor ki bu nasıl metabolizma
9 aylık evliyim. İlk olucak Allah'ın izniyle:)Hadi o zaman inşallah pozitif testler görelim bu ay inşallah ilk bebek mi olacak var mı çocuğunuz bu arada
İnşallah canım rabbim çabucak kavuştursun hepimizi9 aylık evliyim. İlk olucak Allah'ın izniyle:)
Aminnn:) Bilmiyorum ya bu aydan çok umutluyum inşallahİnşallah canım rabbim çabucak kavuştursun hepimizi
Sanki regl olmayacak gibi hissediyorum inşallah.İnşallah canım rabbim çabucak kavuştursun hepimizi
Ben yaşamıyorumKızlar yumurtlamadan sonra adete kadar akıntı yaşıyor musunuz
Benim bu ay hep akıntım var hiç geçmedi sonucu çok merak ediyorumBen yaşamıyorum
Evet ya istiyoruz yeniyiz ama Allah'ım aratmasın kimseyi :)İnşallah canım ama yeni evlisin daha inşallah bebişin çok bekletmeden gelir yinede ben 3 yıldır evliyim martta düşük yaptım 9 aydır deniyorum umarım o ay bu aydır artık bebişlere kavuşalım artık
Daha önce de böyle miydi?Benim bu ay hep akıntım var hiç geçmedi sonucu çok merak ediyorum