- 2 Ocak 2022
- 564
- 421
- 39
Doğru yazdım canım, ama şuan reglim gecikti . sanırım herkes ocak ayı için burda benim bat Aralık şuanCanım ben aralık ve ocak olarak girdim ama kasım ve aralık mı bunlar, doğru mu yazdın yani?
Ay maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederimmm hatırlayıp yazman beni çok mutlu etti sen nasılsınnnbebiş iyi çok şükür
Aminnn , hep dualarımdasınız hepp rabbim sağlıklı evlat nasip etsin en yakın zaman da inşallahAy maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahbizlerede dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş..
Bende düşükten 32 gün sonra regli oldum şuan yumurtlama zamanını bekliyorum işte bakalım hayırlısı
Canim akinti artmaya basladi benimde yumurtlama yakinmi acaba bugun 14. Gunumdeyim.Kızlar yumurtlama akintisindan sonra devam eden sulu akıntı neyin belirtisi acaba? Sizde de oluyor mu?
az önce göründü kırmızılar canımsbkt86 canımmm güzel haberlerini bekliyoruz son durumun nedir?
canımcım bugün ve yarın mutlaka değerlendir derim benKızlar dün çok yorgunduk değerlendiremedik, takvim böyle görünüyor sizce nasıl yapayım şimdi?Eki Görüntüle 3356797
Bu topic uğur getirsin inşallah sana can sıkmak yok devamaz önce göründü kırmızılar canımolmamış malesef diğer aya umutlar beni güncelleyebilirsin bat 17 ocak
Olmadı bugün, yarın ve sonraki günü değerlendireyim hatta artık ceviz badem falan dayarım eşime son mavi günü de değerlendirelim. Çok mu olur bilemedim ki sdkfskcanımcım bugün ve yarın mutlaka değerlendir derim ben
olur bence yap gitsin kızzOlmadı bugün, yarın ve sonraki günü değerlendireyim hatta artık ceviz badem falan dayarım eşime son mavi günü de değerlendirelim. Çok mu olur bilemedim ki sdkfsk
Adam benden bıkmasa iyidir kdsfjsfjsolur bence yap gitsin kızz
Bu ay olmazsa diğer ay bizde ümitler bitmezaz önce göründü kırmızılar canımolmamış malesef diğer aya umutlar beni güncelleyebilirsin bat 17 ocak
Benimde sat 5 Aralık Bat 2 ocakMerhaba benide ekler misiniz sat:5 aralık bat:3 ocak
Hemen tekrar degerlendir bugunKızlar dün çok yorgunduk değerlendiremedik, takvim böyle görünüyor sizce nasıl yapayım şimdi?Eki Görüntüle 3356797
Yakınız inşallah hamiş olarak anneler grubunda yerimizi alırızBenimde sat 5 Aralık Bat 2 ocak
Aminnn aminYakınız inşallah hamiş olarak anneler grubunda yerimizi alırız
Yumurtlamadan mı bilemiyorum ama kasıklarım ağrıyor acayip belim ağrıyor aşırı idrara çıkıyorum eşim diyor ki bu nasıl metabolizmaYakınız inşallah hamiş olarak anneler grubunda yerimizi alırız