- 17 Ocak 2017
- 2.267
- 2.513
- 133
- 34
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.701
Hayırlısı artık bakalım zaman ne gösterecek benmde 3 gün kaldı pazar günü de olmazsam pazartesi mutlaka test yaparımCanım benım cok cok az akıntı gıbıydı ıkı kez oldu dun. Adet oldum sandım gece sabah wcye gıttım hıc bısey yok. 6 gun kaldı bakalım..
Bende 26 sında olmazsam yaparım herhalde bakalım. HayırlısıHayırlısı artık bakalım zaman ne gösterecek benmde 3 gün kaldı pazar günü de olmazsam pazartesi mutlaka test yaparım
Gözunüz aydın. Allah sağ salim kucaginiza almayi nasip etsinKızlar hamileyim
Canım çok sevindim hayırlı olsun darısı başımıza erken mi yaptın testi ya benimde lekelenme devam ediyor çok merak ediyorumKızlar hamileyim
Canim ya cok sevindimmm Gozun aydin Hayrli olsunKızlar hamileyim
Uyguladigin bi kur varmiydi guzelim. Gerci yasin genc kolay olur gebelik amaCok sagolun allah ısteyen herkese versın
Cok sagol tatlım 7 gun var daha. Az ve ara sıra var. Gıdıcem yarın. Darısı basınıza ınsallahCanım çok sevindim hayırlı olsun darısı başımıza erken mi yaptın testi ya benimde lekelenme devam ediyor çok merak ediyorum
Yok tatlım hıc bısey uygulamadım korunuyoduk dedım bu ay denıyelım nede olsa hemen olmaz dedım ama oldu ıste hayırlısı boyleymıs. Darısı sızlerın basınaUyguladigin bi kur varmiydi guzelim. Gerci yasin genc kolay olur gebelik ama
Allah kucagina almayi da nasip etsin cnm Allah isteyen herkese nasip etsin insaAllah.Yok tatlım hıc bısey uygulamadım korunuyoduk dedım bu ay denıyelım nede olsa hemen olmaz dedım ama oldu ıste hayırlısı boyleymıs. Darısı sızlerın basına
Âmin canım inşallah bişey daha sorayım bu yaptığın normal gebelik testi mi yoksa erken gebelik testleri oluyormuş onlardan miCok sagol tatlım 7 gun var daha. Az ve ara sıra var. Gıdıcem yarın. Darısı basınıza ınsallah
Erken gebelık testi canımÂmin canım inşallah bişey daha sorayım bu yaptığın normal gebelik testi mi yoksa erken gebelik testleri oluyormuş onlardan mi
Canımmmmm cok sevindim hayırlı olsun.masallah.Kızlar hamileyim
Canım cok sagol ya. Senın tahmını dogum tarıhı ne :)))Canımmmmm cok sevindim hayırlı olsun.masallah.
Canım bende bugün dr gittim .cok şükür kan testi ile kesin olarak öğrendim hamileligimi.sonuc 524 çıktı.sat 21 aralık.27 eylül gözüküyor tahmini.Canım cok sagol ya. Senın tahmını dogum tarıhı ne :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?