• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Demek belirtiler doğruymuş, kendini çok iyi tanıyorsun Canım.. Gözün aydın.. Sağlıkla büyüsün içinde.. Sonra da kucağında inşallah..:anneadayı::halay::halay:
Canım cok tesekkur ederım sende saglokla al kucagına insallah. Evet sanırım tanıyorum kendımı :)

Canım bende bugün dr gittim .cok şükür kan testi ile kesin olarak öğrendim hamileligimi.sonuc 524 çıktı.sat 21 aralık.27 eylül gözüküyor tahmini.
Bende yarın gıdıcem doktora bakalım ne olcak. Nete gore 2 ekim gosterıyo oglumda 14 ekim dogumlu :D

Bende yarın gıdıcem doktora bakalım ne olcak. Nete gore 2 ekim gosterıyo oglumda 14 ekim dogumlu :KK70:
Hayırlı olsun.allah saglikla kucagimiza almayı nadp etsin.ben kafin doguma gitmedim.sağlık ocaginda test yaptirdim.kacinci haftada gitsem acaba kadin doguma ya.gidince kese kalp atisi duymak icin.

Hayırlı olsun.allah saglikla kucagimiza almayı nadp etsin.ben kafin doguma gitmedim.sağlık ocaginda test yaptirdim.kacinci haftada gitsem acaba kadin doguma ya.gidince kese kalp atisi duymak icin.
Ben 6 haftalıkken gittim. Kesenin içinde bebeği de gördük, kalp atışlarını da duyduk çok şükür..

Amin canım. 6. Haftada gıt oglumda oyle cagırmıstı kesetı gormustum.

Kızlar selam benim ovalasyon günümü 3 gün geçti ilişkiyide bugün kan tahlili yaptırdım 0,6 çıktı sizce yükselirmi

Kızlar bu testte bir anormallik var mı yoksa gerçek olabilir mi 20170119_211720.jpg

Back