- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.721
Demek belirtiler doğruymuş, kendini çok iyi tanıyorsun Canım.. Gözün aydın.. Sağlıkla büyüsün içinde.. Sonra da kucağında inşallah..En sonunda koyabıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek belirtiler doğruymuş, kendini çok iyi tanıyorsun Canım.. Gözün aydın.. Sağlıkla büyüsün içinde.. Sonra da kucağında inşallah..En sonunda koyabıldım
Saskınım hala benmıyım hamıle dıyorum. Esım hep dıyodu hamılesın dıye soyleyınce cokta sasırmadıNasil psikolojin cnm:) mutlu mu saskin mi:) esin ve ailen cok.mutlu olucaklar ne guzel:)
Sende hamileydin degil mi cnm? Haberini yazmistin hayrli olsun, tum anne adaylarini Rabbim saglikli kucagina almalarini nasip etsim ins.Canımmmmm cok sevindim hayırlı olsun.masallah.
Canım cok tesekkur ederım sende saglokla al kucagına insallah. Evet sanırım tanıyorum kendımı :)Demek belirtiler doğruymuş, kendini çok iyi tanıyorsun Canım.. Gözün aydın.. Sağlıkla büyüsün içinde.. Sonra da kucağında inşallah..
Bende yarın gıdıcem doktora bakalım ne olcak. Nete gore 2 ekim gosterıyo oglumda 14 ekim dogumluCanım bende bugün dr gittim .cok şükür kan testi ile kesin olarak öğrendim hamileligimi.sonuc 524 çıktı.sat 21 aralık.27 eylül gözüküyor tahmini.
KolaySaskınım hala benmıyım hamıle dıyorum. Esım hep dıyodu hamılesın dıye soyleyınce cokta sasırmadı
Rahat gecirirsinz ins. Gebeliginizi:)ilki nasildi rahatmiydj?Saskınım hala benmıyım hamıle dıyorum. Esım hep dıyodu hamılesın dıye soyleyınce cokta sasırmadı
Sağol canım çok teşekkür ederim, artık bir takvimde senden bekliyoruzCanım cok tesekkur ederım sende saglokla al kucagına insallah. Evet sanırım tanıyorum kendımı :)
Hayırlı olsun.allah saglikla kucagimiza almayı nadp etsin.ben kafin doguma gitmedim.sağlık ocaginda test yaptirdim.kacinci haftada gitsem acaba kadin doguma ya.gidince kese kalp atisi duymak icin.Bende yarın gıdıcem doktora bakalım ne olcak. Nete gore 2 ekim gosterıyo oglumda 14 ekim dogumlu
Evet canim.bugun kan tahlili sonucu icin gittim saglik ocahina.524 cikti degerim cok sukur.darisi sanaplsin insallah canımSende hamileydin degil mi cnm? Haberini yazmistin hayrli olsun, tum anne adaylarini Rabbim saglikli kucagina almalarini nasip etsim ins.
Ben 6 haftalıkken gittim. Kesenin içinde bebeği de gördük, kalp atışlarını da duyduk çok şükür..Hayırlı olsun.allah saglikla kucagimiza almayı nadp etsin.ben kafin doguma gitmedim.sağlık ocaginda test yaptirdim.kacinci haftada gitsem acaba kadin doguma ya.gidince kese kalp atisi duymak icin.
Evet hıc bıseyım yoktu oglumda sukur. Bılmıyorum bunda neler yasıcam suanda hıc bıseyım yok.Kolay
Rahat gecirirsinz ins. Gebeliginizi:)ilki nasildi rahatmiydj?
Amiiin guzelim darisi isteyen herkeseEvet canim.bugun kan tahlili sonucu icin gittim saglik ocahina.524 cikti degerim cok sukur.darisi sanaplsin insallah canım
Amin canım. 6. Haftada gıt oglumda oyle cagırmıstı kesetı gormustum.Hayırlı olsun.allah saglikla kucagimiza almayı nadp etsin.ben kafin doguma gitmedim.sağlık ocaginda test yaptirdim.kacinci haftada gitsem acaba kadin doguma ya.gidince kese kalp atisi duymak icin.
Bunda da rahat gecer ins.:)Evet hıc bıseyım yoktu oglumda sukur. Bılmıyorum bunda neler yasıcam suanda hıc bıseyım yok.
Allah gayretini bosa cikarmasin gebeligini nasip etsin insaAllah guzelim.Merhaba benim bat 30 ocak daha cok var yani bir dış gebelik 1 kimyasal gebelik geçirdim bu sefer bende çörek otu kürü kullandım bakalım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
Sanırım cNım bu nıye boyle olmusKızlar bu testte bir anormallik var mı yoksa gerçek olabilir mi Eki Görüntüle 1941973