- 4 Ekim 2016
- 333
- 151
- 103
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.681
Kist miyom bisiler varmiydi odugu zamanlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım hıc bıseyım yok. Hep aynı gun regl olurum.Kist miyom bisiler varmiydi odugu zamanlar?
Kız onlar ne oyle ılk kez duyuyorum. Cayınımı ıcıyosun. Sen doktora gıtmedın mı?Hayita basladim vede vertigo hastaligimdan dolayi da aslan pencesi ve coban cantasi iciyrm hepside kadin hormanlari icinde iyi. Tam gunumde adet oldum ve hic bir agri sizi ve sinirlilik strez durumumda olmadi sukur normalda hepsi olurdu. Kahverengi leke gorunce acaba kist bisiler vardi da onumu atiyrm dedim.
Lekelenme ne sekılde canım?
Gozun aydin canim benimKızlar benim de BAT 14 ocakti pazartesi sabah test yaptim silik bir cizgi cikmisti bugun aksam uzeri tekrar yaptim net 2. cizgiyi gorduk cok sukur. Simdi kan testi yaptirmak istiyorum. Saglik ocaklari (aile hekimimiz) yapar mi?
Klomen tedavisi adetin 5. Gunu baslaniliyo canim, madem kafa dinlemeye gidecen, bi dahaki adetin 5. Gunu baslarsin artikArkadaşlar benim bat 19 du geldi maalesef kırmızılar üstelik bu sefer erken geldi.
Artık doktorum bu ay da olmazsa klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başlıyacaz dedi ve eğer adet olursan 5. Günü gel dedi fakat benim 5. Gün pazara denk geliyor mecburen pazartesi gidecem. Sizlerden ricam yardımcı olur musunuz ben tatile çıkacam kafa dinlemek için çok bunaldım sürekli bebek ve haöilelik düşünmekten. Size sorum şu ben 25 Ocak'ta gidecem ve 31 de gelecem sizce yetişir miyim tedaviye eşim gelemeyecek işlerinden dolayı ben sadece gidecem şu klomen tedavisi ne kadar sürüyor ve aşamaları neler uygulayan varmı ?? Lütfen aydınlatın beni hiçbir fikrim Yok
Canım adetin 5. Gidiliyor evet ama pazartesine denk geliyor yani pazartesi doktora gidecem. Ve eğer o gün ilaca başlayacaksak 10 gün sonra kontrole gidiliyor diye okudum şimdi. Eğer öyleyse yetişecem sanırım sen de kullanmışsın canım umarım işe yarar da burda nama da moral olursun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınKlomen tedavisi adetin 5. Gunu baslaniliyo canim, madem kafa dinlemeye gidecen, bi dahaki adetin 5. Gunu baslarsin artik
Canım benım cok cok az akıntı gıbıydı ıkı kez oldu dun. Adet oldum sandım gece sabah wcye gıttım hıc bısey yok. 6 gun kaldı bakalım..Canım kahverengi ama adet gibi değil daha sıvı ağrım falanda yok acaba adet mi oluyorum anlayamadım ki yerleşme kanaması olsa adet zamanı olur diye biliyorum benim daha 22 si adet günüm bir gün oynar arada belki ama 3-4 gün ne bileyim anlamadım
İnşAllahhh hiçbirşeye gerek kalmazz güzel haberini buradan alırız benim doktorum gittiğim zaman direkt aşılama dedi zaten bende pco hastasıyım ama benim yumurtalar geç çatlıyır onun haricinde bir problem Yok ne ben de ne de eşimde bakalım hayırlısı inşAllahhhhh umudumuz şubatta kaldıAmin canim, insallah hayirli ve saglikli evlatlarimiz olur, bu ay da olmazsa ben artik asilama dusunuyorum. 6bucuk yillik evliyim iki kez kimyasal gebelik oldu, yaş da 32 artik asilamaydi, tüp bebekti falan deniycez biseyler insallah
İnşAllahhh hiçbirşeye gerek kalmazz güzel haberini buradan alırız benim doktorum gittiğim zaman direkt aşılama dedi zaten bende pco hastasıyım ama benim yumurtalar geç çatlıyır onun haricinde bir problem Yok ne ben de ne de eşimde bakalım hayırlısı inşAllahhhhh umudumuz şubatta kaldıAmin canim, insallah hayirli ve saglikli evlatlarimiz olur, bu ay da olmazsa ben artik asilama dusunuyorum. 6bucuk yillik evliyim iki kez kimyasal gebelik oldu, yaş da 32 artik asilamaydi, tüp bebekti falan deniycez biseyler insallah