- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.661
Selam kızlar sabah camasırımda cok az kahverengı akıntı vardı. Sımdı tekrar var kahve rengı akıntı. Bata 9 gun var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar sabah camasırımda cok az kahverengı akıntı vardı. Sımdı tekrar var kahve rengı akıntı. Bata 9 gun var.
Selam kızlar benim bat 17 ocaktı bir gün gecti. 3-4 gündür kahverengi akintim var adetim gelmiyor. Dün sabah yaptigim gebelik testi negatifti. Hala umut var mıdır bilmiyorum. Adetim gelse de önüme baksam
Haklısın canim. Umarım bir sıkıntım yoktur..Bir kaç gün daha bekle testi tekrar yap baktın adet olamadın bir sonuçta alamadın bir kadın doğum uzmanına muayene ol
26 sında bat. Bılmıyorum canım bu kadar erken den adet oldugumu hıc bılmıyorum hep gununde oluyodum. Benımkı kahverengı.Canım aynı şey dün benimde başıma geldi çamaşırmda çok az kahverengi leke vardı bi süre sonra açık pembe geldi hatta ince bi sızı da hissettim adet olacak gibi. Ama devamı gelmedi gecede sabahta şu saat oldu bi gelişme yok benimde pazar günü beklenen adetim bakalım hayırlısı belki yerleşme kanamasidir yada yumurtlama döneminin içindeysen o zamanda olurmuş
Lekelenme ne sekılde canım?An itibarıyla kahverengi lekelenme yine başladı ama dünkünden fazla umudum kalmadı artık sabaha çoğalır
Guzel haberler veriirsin insaAllah cnm hadi bakalimSelam kızlar sabah camasırımda cok az kahverengı akıntı vardı. Sımdı tekrar var kahve rengı akıntı. Bata 9 gun var.
Bakalım canım ya hayırlısı. Beklıyorum sımdılıkGuzel haberler veriirsin insaAllah cnm hadi bakalim
Test bisiler yapsana meraktan catlarim benBakalım canım ya hayırlısı. Beklıyorum sımdılık
Valla bende catladım da esım yapma bekle dıyo. Bekliyoruz o yuzdenTest bisiler yapsana meraktan catlarim ben
Nasıl leke tarif etseneBenimde kahverengi lekelenmem var bir turlu sokulemedim. Gebe olma ihtimalim olamaz cunku rahatsizdim baya. Kistim yok bildigim kadari ama
Ee bende sizle beraber bekliyim barikac gun beklicektikValla bende catladım da esım yapma bekle dıyo. Bekliyoruz o yuzden
Bat 26 sında beklıcem o zamana kadarEe bende sizle beraber bekliyim barikac gun beklicektik
Benım bugun sadece 2 kez oldu oda akıntı seklınde kahverengıydı. o camur gıbı olan benım adet gunumde olurdu. Kasıklarım fln agrırdı hatta. Bunda agrım yok.Nasil diyim kahverengi camur lekesi gibi ama cok koyu kivam degil
Ayyyy koptum sabah eczanede aksam hastanedeSafak 8 :) iyi sabirlisin ben duramazdim solugu sabah eczanede aksam hastanede alirdim:) dualarim seninle insaAllah guzelim hamissindir