• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Slm kızlar.benim bat günüm dundu.regl olmadım.bugun de bisey yok.insallah da gelmez kırmızılar.biz korunmayı bırakmalı adetlerim 2 gun erken oluyor.yani 24 gunde bir oluyorum.ama korunurken 26 gunde bir oluyordum.o yuzden pazartesi de olmazsam test yapicam.insallah guzel haberler verebilirim.aslinda evde bir tane gebelik testi bar.eczaneden almistim bir ara.yarın ilk idrarla yapsam cikar mu ki.meraktan catlicam
Merhaba kızlar BAT 14 ocaktı ama adet olmadım ki normalde 1-2 gun de erken gelir. 7-8 aydir korunmuyoruz kasimin ortalarinda bi problem mi var diye doktora gittiğimde her iki yumurtalığımda da çikolata kistim olduğunu ögrendim.
Inşaallah hamileyimdir kızlar test yapmadım daha ama hiç olmadıği kadar karnımin alt bölgesinde batma var. Yattigim yerden kalkarken baya bi şiddetli oluyor hatta. Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar ihsan eylesin inşaallah
Hakkı'nda hayırlısı olsun canım, ama varsa artık idrar da çıkar

Bat günüm dündü ama olmadım hiç geçikmezdi. Şimdi test yaptım çıkmadı malesef kan testi yaptırsam mı kararsızım

Ben ocağın 1 nde adet olman gerekiyordu olmadım idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra hastanede kan testi yaptırdım negatifti daha sonra hastalanmayınca tekrar gittim hastaneye idrar testi yaptılar pozitif çıktı tekrar hamileyim kesin dedim ve sabah hüsranla uyandım adet oldum adetim normalden kısa sürdü ve daha azdı bugün 9. Günü adetim in ama felaket bir mide bulantısı var sanki hamile gibiyim napacam bilmiyorum ve bu ay klomen e başladım eğer hamilelik varsa kanda çıkamama ihtimali varmiki

Ben ocağın 1 nde adet olman gerekiyordu olmadım idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra hastanede kan testi yaptırdım negatifti daha sonra hastalanmayınca tekrar gittim hastaneye idrar testi yaptılar pozitif çıktı tekrar hamileyim kesin dedim ve sabah hüsranla uyandım adet oldum adetim normalden kısa sürdü ve daha azdı bugün 9. Günü adetim in ama felaket bir mide bulantısı var sanki hamile gibiyim napacam bilmiyorum ve bu ay klomen e başladım eğer hamilelik varsa kanda çıkamama ihtimali varmiki
:KK57: o nasıl ıs kız

Adetin 9 gun mu suruyo ki. Acaba ustune gormus olabılırmısın? Doktora git bence

Screenshot_20170116-101300.png
Merhaba kızlar hayırlı sabahlar. Biraz önce yaptim testi sabah ilk idrarım değil oyüzden mi bilmiyorum silik bir cizgi var gibi değil mi?

Eki Görüntüle 1940084
Merhaba kızlar hayırlı sabahlar. Biraz önce yaptim testi sabah ilk idrarım değil oyüzden mi bilmiyorum silik bir cizgi var gibi değil mi?
Sanki silik bir cizgi goruyrm ben.farketmez ilk idrar olmasi gunun her saatinde yapilir cnm. Ama en uygunu sabah ilk idrar olmasada sorun degil yani. Hadi hayrlisi cnm hamilesndur ins.

Eki Görüntüle 1940084
Bence kesin hamilesin gayet belirgin çıkmış hadi hayırlısı canım. :KK15:Kaçıncı ayın bu korunmadığın...bide testi bat günü mü yaptın?

günaydın kızlar gizlice takip edenlerdim :KK54: batım bügünde ama ben merakıma yenilip 2 gün önce yaptım ve pozitif çıktı :halay: ilk korunmadığımız aydı ve hemen olcağını tahmin etmiyordum tabi ben şok oldum kan testide yaptırdım 181,38 çıktı allah isteyen herkese kolaylıkla versin inşallah:KK200:

Back