- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.819
- 333
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.401
Hadi hayırlısın olsun canım.amingünaydın kızlar gizlice takip edenlerdimbatım bügünde ama ben merakıma yenilip 2 gün önce yaptım ve pozitif çıktı ilk korunmadığımız aydı ve hemen olcağını tahmin etmiyordum tabi ben şok oldum kan testide yaptırdım 181,38 çıktı allah isteyen herkese kolaylıkla versin inşallah
Süper Allah kucagina almayı nasip etsin alkış alkis:))günaydın kızlar gizlice takip edenlerdimbatım bügünde ama ben merakıma yenilip 2 gün önce yaptım ve pozitif çıktı ilk korunmadığımız aydı ve hemen olcağını tahmin etmiyordum tabi ben şok oldum kan testide yaptırdım 181,38 çıktı allah isteyen herkese kolaylıkla versin inşallah
Belirtin var mı canımgünaydın kızlar gizlice takip edenlerdimbatım bügünde ama ben merakıma yenilip 2 gün önce yaptım ve pozitif çıktı ilk korunmadığımız aydı ve hemen olcağını tahmin etmiyordum tabi ben şok oldum kan testide yaptırdım 181,38 çıktı allah isteyen herkese kolaylıkla versin inşallah
oldu canım bide bunlara artı gaz oldu aşırı derece hepsi hala var kusma başlamadı henüz 5 haftalıkken başlıyormuş sanırımHadi hayırlısın olsun canım.amin
Adet öncesi bir belirtin oldumu.kasıkta idrarın sıkışmış gibi baskı yada sık idrar bel ağrısı falan
amin sagol cnm :) allah isteyen herkese nasip etsin :)Allahım hepimize el musavvir ismi hurme
Süper Allah kucagina almayı nasip etsin alkış alkis:))
Evet canım aynen ben bi gebelik geçirdim ama sonu kötü bitti hatırlamıyorum ne oluyodu tam ondan sormak istedim.Bunlar olunca umutlanıyo insan.benim bat 26 daha cok var bu ayda olmazsa şubata çalışöaya devaöim artıkoldu canım bide bunlara artı gaz oldu aşırı derece hepsi hala var kusma başlamadı henüz 5 haftalıkken başlıyormuş sanırım
geçmiş olsun kuzumEvet canım aynen ben bi gebelik geçirdim ama sonu kötü bitti hatırlamıyorum ne oluyodu tam ondan sormak istedim.Bunlar olunca umutlanıyo insan.benim bat 26 daha cok var bu ayda olmazsa şubata çalışöaya devaöim artık
6 ay olcak 4 aydır korunmuyorum bende...google da ilk belirtiler yazdığında geçikme sonrası çıkıyor ilk belirtiler yer almıyor.ben bu aralar şimdi istiyorum ya her bel ağrısını yada idrar sıklığını ona bağlamak istiyorum belkidegeçmiş olsun kuzuminş en yakın zamanda olur o hamileliğinden sonra ne kadar geçti daha yeniyse hemen olmayabilir vücut kendini toparlıyodur
benim eltimde problem vardı olmuyodu normal yolla tedaviye başlıcaz demiş doktor oda tamam artık normal yolla olmuyor kafasında bitirmiş tedaviye başlıcakken hamile oldugunu öğrendi cnm :) yani stres yapınca olmuyo oluruna bırakmak lazım. amin cnm öğrendiğimden beri korkuyorum vallahi bişey olacak diye6 ay olcak 4 aydır korunmuyorum bende...google da ilk belirtiler yazdığında geçikme sonrası çıkıyor ilk belirtiler yer almıyor.ben bu aralar şimdi istiyorum ya her bel ağrısını yada idrar sıklığını ona bağlamak istiyorum belkideüşütme değil hamileliktir umarım.
Rabbim bebişine sağlıklı huzurlu bir yolculuk versin annesinin kucağına gelene kadar
Aynen öyle valla stres herşeyi etkiliyo streste bende cok.benim eltimde problem vardı olmuyodu normal yolla tedaviye başlıcaz demiş doktor oda tamam artık normal yolla olmuyor kafasında bitirmiş tedaviye başlıcakken hamile oldugunu öğrendi cnm :) yani stres yapınca olmuyo oluruna bırakmak lazım. amin cnm öğrendiğimden beri korkuyorum vallahi bişey olacak diye
Valla net değil ama ilaca göre değişebilir biz 14 şubat diyelimkkk91 günaydın canım bi sonraki bat ne zaman
1 gün kala kan testi yaptım adet günü de idrar testi yapmıştım ikisi de pozitif çıkmıştı canmadet gününe ne kadar varken test yaptın Can'ım
ayyy inşallah vardır dualarım seninle canım :)Aynen öyle valla stres herşeyi etkiliyo streste bende cok.
Şuan varya ayakta gezinince nasıl belim ayrılıyo böyle sabit bi ağrı değil ama rahatsız edici...kasıklarımda böyle idrarim gelmişde yapmamışım gibi oysa kaç kez wc ye gittim.
Neyse bakalım beklicez yapcak bişey yok.
Âmin Canm inşallahÇok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklı bebek nasip etsin bu ay insallah
Âmin Canm inşallah hepimizeÇok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklı bebek nasip etsin bu ay insallah
Bebeğim 17 haftada ölmeseydi bu hafta doğurmuştum kızlar @Beysal neler yaşadığımı onunla nasıl bağ kurduğumu tahmin edemezsiniz
Benim bu haftaydı doğumum aramızda bi hafta varmış ve aynı zamanda kaybetmişiz cok garip cok şaşkınım şuan...cennette birliktelerdir belkide.Rabbim sabır versin inşallah. Bende 17 haftalikken kaybettim bebegimi. Eger kaybetmeseydim haftaya dogum olcakti benimde.
Benim bu haftaydı doğumum aramızda bi hafta varmış ve aynı zamanda kaybetmişiz cok garip cok şaşkınım şuan...cennette birliktelerdir belkide.
17 haftada kaybeden cok nadir allah korusun ya 8. Ayda duyuyorum yada ilk 3 ay sana ne dediler nedenini? Bellili sende daha hamile kalmamışsım benim gibi ah kader ortağım benimRabbim sabır versin inşallah. Bende 17 haftalikken kaybettim bebegimi. Eger kaybetmeseydim haftaya dogum olcakti benimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?