Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Hadi hayırlısın olsun canım.amin
Adet öncesi bir belirtin oldumu.kasıkta idrarın sıkışmış gibi baskı yada sık idrar bel ağrısı falan

Allahım hepimize el musavvir ismi hurme
Süper Allah kucagina almayı nasip etsin alkış alkis:))

Belirtin var mı canım

Hadi hayırlısın olsun canım.amin
Adet öncesi bir belirtin oldumu.kasıkta idrarın sıkışmış gibi baskı yada sık idrar bel ağrısı falan
oldu canım bide bunlara artı gaz oldu aşırı derece hepsi hala var kusma başlamadı henüz 5 haftalıkken başlıyormuş sanırım

oldu canım bide bunlara artı gaz oldu aşırı derece hepsi hala var kusma başlamadı henüz 5 haftalıkken başlıyormuş sanırım
Evet canım aynen ben bi gebelik geçirdim ama sonu kötü bitti hatırlamıyorum ne oluyodu tam ondan sormak istedim.Bunlar olunca umutlanıyo insan.benim bat 26 daha cok var bu ayda olmazsa şubata çalışöaya devaöim artık

geçmiş olsun kuzum inş en yakın zamanda olur o hamileliğinden sonra ne kadar geçti daha yeniyse hemen olmayabilir vücut kendini toparlıyodur

geçmiş olsun kuzum inş en yakın zamanda olur o hamileliğinden sonra ne kadar geçti daha yeniyse hemen olmayabilir vücut kendini toparlıyodur
6 ay olcak 4 aydır korunmuyorum bende...google da ilk belirtiler yazdığında geçikme sonrası çıkıyor ilk belirtiler yer almıyor.ben bu aralar şimdi istiyorum ya her bel ağrısını yada idrar sıklığını ona bağlamak istiyorum belkide üşütme değil hamileliktir umarım.
Rabbim bebişine sağlıklı huzurlu bir yolculuk versin annesinin kucağına gelene kadar

benim eltimde problem vardı olmuyodu normal yolla tedaviye başlıcaz demiş doktor oda tamam artık normal yolla olmuyor kafasında bitirmiş tedaviye başlıcakken hamile oldugunu öğrendi cnm :) yani stres yapınca olmuyo oluruna bırakmak lazım. amin cnm öğrendiğimden beri korkuyorum vallahi bişey olacak diye

Kızlar yarın doktor randevumuz var eşimle birlikte gidiyoruz 5 aydır bebek deniyoruz olmadı belki bi sorun vardır diye düşünmeye başladım o yüzden doktordan randevu aldım ilk etapta süreç nasıl ilerliyo bilgisi olan varmı ultrasonlamı bakıyo kan testimi istiyo vs.

Aynen öyle valla stres herşeyi etkiliyo streste bende cok.
Şuan varya ayakta gezinince nasıl belim ayrılıyo böyle sabit bi ağrı değil ama rahatsız edici...kasıklarımda böyle idrarim gelmişde yapmamışım gibi oysa kaç kez wc ye gittim.
Neyse bakalım beklicez yapcak bişey yok.

ayyy inşallah vardır dualarım seninle canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…