• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Ha
Tebrikler ne guzel
Hangi gunleri degerlendirdiniz ovulasyon testi kullandinizmi[/QUOTE
Hyır kullanmadım cnm akıntı takip ettim ovülasyonu gördüğüm ve birlikte olduğumz ay kalime kalamadım düşün allah zamanını biliyor
26sı gecesi 2kere oldu yumurtlama takvimde 29unu gösteriyodu sadece o gün yani alllah hepimize sağlıklı evlat /lar versin inş

Kızlar günaydın benim de size güzel haberlerim var dün gece kan tahlili yaptırdım ve değerim 23 çıktı henüz çok yeni sanırım doktorum gebelik var ama katlanması lazım dedi bekleyeceğiz hala inanamıyorum inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Bu ay rahim filmi çektirmiştim ama prolaktinim yüksekti hiç beklemediğim ay oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin :KK200:
adet gününe ne kadar varken test yaptın Can'ım

Slm kızlar.benim bat günüm dundu.regl olmadım.bugun de bisey yok.insallah da gelmez kırmızılar.biz korunmayı bırakmalı adetlerim 2 gun erken oluyor.yani 24 gunde bir oluyorum.ama korunurken 26 gunde bir oluyordum.o yuzden pazartesi de olmazsam test yapicam.insallah guzel haberler verebilirim.aslinda evde bir tane gebelik testi bar.eczaneden almistim bir ara.yarın ilk idrarla yapsam cikar mu ki.meraktan catlicam

Kizlar benimde 4 5 gun var bata karnim cok sis ya bide arada midem bulaniyo kasiklarimda agri batma var belki yarin sabah test yapicam ne dersiniz boyle okup hamile olan varmi ?

Slm kızlar.benim bat günüm dundu.regl olmadım.bugun de bisey yok.insallah da gelmez kırmızılar.biz korunmayı bırakmalı adetlerim 2 gun erken oluyor.yani 24 gunde bir oluyorum.ama korunurken 26 gunde bir oluyordum.o yuzden pazartesi de olmazsam test yapicam.insallah guzel haberler verebilirim.aslinda evde bir tane gebelik testi bar.eczaneden almistim bir ara.yarın ilk idrarla yapsam cikar mu ki.meraktan catlicam
Insallah gelmez canim allah buyuktur

Kizlar bide boyle afedersiniz sanki vajinamda adet olcak gobi bi yaşlik oluyo akintimi desem ne biliyim anlayamadim

Canım adet olacak dönemde genelde kuru oluyo hamilelik belirtisi olabilir akıntı
Ya bilmiyorum keske olsa o kadar heycan yaptimki ins gelmez kirmizilar yarin sabahtan kalkip test almaya gidicem meraktayim 4 gun erken testlerden var ondan alocam gunumede o kadar kaldi zaten ins hamileyimdir cok halsizim bide :/

Mrb kızlar bende kırmızılarla basladim bu ay a insallah en kısa zamnda birbirimize hamiş haberleri veririz rabbim isteyen herkezin kucagını boş bırakmasin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin:dua:

Merhaba kızlar BAT 14 ocaktı ama adet olmadım ki normalde 1-2 gun de erken gelir. 7-8 aydir korunmuyoruz kasimin ortalarinda bi problem mi var diye doktora gittiğimde her iki yumurtalığımda da çikolata kistim olduğunu ögrendim.
Inşaallah hamileyimdir kızlar test yapmadım daha ama hiç olmadıği kadar karnımin alt bölgesinde batma var. Yattigim yerden kalkarken baya bi şiddetli oluyor hatta. Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar ihsan eylesin inşaallah

Merhaba kızlar BAT 14 ocaktı ama adet olmadım ki normalde 1-2 gun de erken gelir. 7-8 aydir korunmuyoruz kasimin ortalarinda bi problem mi var diye doktora gittiğimde her iki yumurtalığımda da çikolata kistim olduğunu ögrendim.
Inşaallah hamileyimdir kızlar test yapmadım daha ama hiç olmadıği kadar karnımin alt bölgesinde batma var. Yattigim yerden kalkarken baya bi şiddetli oluyor hatta. Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar ihsan eylesin inşaallah
Aminnnn

Canım bence varsa bişey çıkar. İnşallah olumlu olur. Bize de haber ver tatlım :KK200:

Back