- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.361
Tebrikler ne guzel
Hangi gunleri degerlendirdiniz ovulasyon testi kullandinizmi[/QUOTE
Hyır kullanmadım cnm akıntı takip ettim ovülasyonu gördüğüm ve birlikte olduğumz ay kalime kalamadım düşün allah zamanını biliyor
26sı gecesi 2kere oldu yumurtlama takvimde 29unu gösteriyodu sadece o gün yani alllah hepimize sağlıklı evlat /lar versin inş
Hayır cnm kullandığım aylarda hamile kalamadım allahın bir bildiği var 26sında gece 2kere oldu başkada olmadıTebrikler ne guzel
Hangi gunleri degerlendirdiniz ovulasyon testi kullandinizmi
adet gününe ne kadar varken test yaptın Can'ımKızlar günaydın benim de size güzel haberlerim var dün gece kan tahlili yaptırdım ve değerim 23 çıktı henüz çok yeni sanırım doktorum gebelik var ama katlanması lazım dedi bekleyeceğiz hala inanamıyorum inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Bu ay rahim filmi çektirmiştim ama prolaktinim yüksekti hiç beklemediğim ay oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin
Degerimin biraz daha düşmesi gerekiyor sali gunu gidicem doktora umarim normale düşmüştürHmm anladım tatlım. Her şey yoluna girdi o zaman 
Bi de bebiş gelse ohh
Insallah gelmez canim allah buyukturSlm kızlar.benim bat günüm dundu.regl olmadım.bugun de bisey yok.insallah da gelmez kırmızılar.biz korunmayı bırakmalı adetlerim 2 gun erken oluyor.yani 24 gunde bir oluyorum.ama korunurken 26 gunde bir oluyordum.o yuzden pazartesi de olmazsam test yapicam.insallah guzel haberler verebilirim.aslinda evde bir tane gebelik testi bar.eczaneden almistim bir ara.yarın ilk idrarla yapsam cikar mu ki.meraktan catlicam
Canım adet olacak dönemde genelde kuru oluyo hamilelik belirtisi olabilir akıntıKizlar bide boyle afedersiniz sanki vajinamda adet olcak gobi bi yaşlik oluyo akintimi desem ne biliyim anlayamadim
Ya bilmiyorum keske olsa o kadar heycan yaptimki ins gelmez kirmizilar yarin sabahtan kalkip test almaya gidicem meraktayim 4 gun erken testlerden var ondan alocam gunumede o kadar kaldi zaten ins hamileyimdir cok halsizim bide :/Canım adet olacak dönemde genelde kuru oluyo hamilelik belirtisi olabilir akıntı
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklı bebek nasip etsin bu ay insallahKızlar ben kimyasal gebelik geçirdim beta değerim düşmeye başladı bugün kanamam başladı çok üzgünüm sadece 2 gün hamile kalabildim çok kötü bir duygu
Amin canim insAllahMrb kızlar bende kırmızılarla basladim bu ay a insallah en kısa zamnda birbirimize hamiş haberleri veririz rabbim isteyen herkezin kucagını boş bırakmasin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
AminnnnMerhaba kızlar BAT 14 ocaktı ama adet olmadım ki normalde 1-2 gun de erken gelir. 7-8 aydir korunmuyoruz kasimin ortalarinda bi problem mi var diye doktora gittiğimde her iki yumurtalığımda da çikolata kistim olduğunu ögrendim.
Inşaallah hamileyimdir kızlar test yapmadım daha ama hiç olmadıği kadar karnımin alt bölgesinde batma var. Yattigim yerden kalkarken baya bi şiddetli oluyor hatta. Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar ihsan eylesin inşaallah
Hoşgeldin canım bat ne zamanMrb kızlar bende kırmızılarla basladim bu ay a insallah en kısa zamnda birbirimize hamiş haberleri veririz rabbim isteyen herkezin kucagını boş bırakmasin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım bence varsa bişey çıkar. İnşallah olumlu olur. Bize de haber ver tatlımSlm kızlar.benim bat günüm dundu.regl olmadım.bugun de bisey yok.insallah da gelmez kırmızılar.biz korunmayı bırakmalı adetlerim 2 gun erken oluyor.yani 24 gunde bir oluyorum.ama korunurken 26 gunde bir oluyordum.o yuzden pazartesi de olmazsam test yapicam.insallah guzel haberler verebilirim.aslinda evde bir tane gebelik testi bar.eczaneden almistim bir ara.yarın ilk idrarla yapsam cikar mu ki.meraktan catlicam
InsallahBen kirmizilarla basladim.bu aya insAllah hamile tamamlarim bu ayi..yeni bati 5 subat..insAllah bu ay her isteyene nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?