Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Arkadaslar benim de 2 gün gecikti sabah test yaptim negatif cikti basta silik gi iydi sonra gitti tamamen cizgi erken mi cikmasi icin adet belirtilerim yok hic bide bu aydan sonra klomen kullanacaktim icimden insallah ihtiyac olmadan ilac kullanmaya hamile kalirim insallah hayirlisi yla dedim ama olmadi bu aya da galiba

adet olmazsan yarın tekrarla derim ben kan testini. Muallakta kalmazsın hem
Aslında canım adetime daha var 4 gün. Bir kez kimyasal oldu onda da belirtilerim azalıp adet olmuştum. Umudum bundan dolayı kırıldı. Hayırlısı olsun tüm isteyenler hamiş olsun inşallah

Günaydın kızlar.ben dün dahil öyle sık idrara cıkıyorum ki bi diyorum 10 gün var daha bata saçmalama ne belirtisi kesin üşüttüm bu ay çok iyi çalıştık böylede olunca beklenti yükseliyo ve olumsuz sonuçlanınca insanın umudu düşüyor.

Seninle batlarımız aynı ne olcaz biz böyle,hiç cocuk yok bende @loori

Canım sıkma canını elbet olur zaman gerekıyo. Bende anı hareketlerde kasıklarıma kramp gırıyo. Bılmıyorum hakkımızda hayırlısı. Ilıskıden 10 gun sonra kanda gorunuyomus. Ama burada kan testı ıcın adetın gecıkmesını beklıyolar

Bende bi kaç kez erken test yaptım daha evvel sonra cok üzüldüm ağladım şimdi eşim diyo 1 hafta geçikmeden hiç bi test yapmıycaz

Teşekkür ederim kızlar giderim belki bilmiyorum. Aslında S slmhndn32 doğru doğru söylüyorsun canım hiç strese girmeye gerek yok kan testi en garantisi insan idrar da negatif olunca hem üzülüyor hemde emin olamadığı için bir yandan acaba mi diyor ama kan testi garanti en azından yoksa kendini hazirliyorsun

Benim de 23 ocak

Kizlar bugun catlama ignemin 9. Gunu test yaptim 2. Cizgi silik cikti, insan umutlanmak istiyor, sizce ignenin etkisi gecmediginden mi pozitif cikmistir

Kızlar ben kimyasal gebelik geçirdim beta değerim düşmeye başladı bugün kanamam başladı çok üzgünüm sadece 2 gün hamile kalabildim çok kötü bir duygu

Kızlar ben kimyasal gebelik geçirdim beta değerim düşmeye başladı bugün kanamam başladı çok üzgünüm sadece 2 gün hamile kalabildim çok kötü bir duygu
Ben de iki kez ayni duyguyu yasadim canim, bi kac gun agladim sonra gecti, Allah sana da bana da ve isteyen herkese de hayirli ve saglikli evlatlar versin. Bugun meryem suresine baslamayi dusunuyorum, bi yerde okumustum 40 gun okuman gerekiyormus, adetliyken de baskasina okutuyormuşsun.

Âmin Canm Allah bi daha yaşatmasın sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah insan üzülüyor gerçekten ben okuyorum Meryem suresini bitmeden hamile kaldım ama malum devam edeceğim adet geçene kadar annem okuyacak bu arada 41 gün Canm bn faydalı old düşünüyorum Allah tan istemekten Başka çaremiz yok

Çok üzüldüm canım. Neyse ki hamile kalabiliyorsun en azından. İlk defa mı kimyasal gebelik oldu

Canım en fazla kaçtı değerin kaçtan düştü.bak en azından biliyosun ki döllenme oluyo bi problem yol bi dahaki tutcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…